moja riba i njen deda

how?

• porazilo bi me

• ogadila bi mi se

• uspalilo bi me

• bole bi mr. q

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kako biste se osećali da saznate da je vaša mlada i jedra devojka
bila u vezi s matorcem tipa 20-30 godina starijim?
da li biste promenili pogled na nju uz tu ideju kako su je staračke ruke i mlohava matora kita dirale?

Sad ces tesko naci neku koja NIJE bila u vezi sa matorcem.To je sad IN.Sad se svaka riba lozi na dekice.Mada ne znam zasto.Sta jos moze da joj bude motiv osim finansija.Stvarno mi taj fenomen nije jasan.

Brate bolje slabo srce nego slaba kita, sad imas ljudi u tim godinama 40 45 koji izgledaju top, a pritom imaju dosta love i veliku prangiju i onda nema sta da te cudi sto je bila snjim. Sto kaze neko boli te uvo to je bila proslost i ides dalje ti mozes da gledas to al jednog dana te zadesi da budes sa nekom mladom devojkom kroz koju je proslo mnogo takvih, a ni da ne znas. Tako da nemoj to da te mnogo opterecuje samo tresi to dobro i dok mos kad dosadi ides dalje i to je to.

Brate bolje slabo srce nego slaba kita, sad imas ljudi u tim godinama 40 45 koji izgledaju top, a pritom imaju dosta love i veliku prangiju i onda nema sta da te cudi sto je bila snjim. Sto kaze neko boli te uvo to je bila proslost i ides dalje ti mozes da gledas to al jednog dana te zadesi da budes sa nekom mladom devojkom kroz koju je proslo mnogo takvih, a ni da ne znas. Tako da nemoj to da te mnogo opterecuje samo tresi to dobro i dok mos kad dosadi ides dalje i to je to.

Sceko,sine junacki,ajd' sto znas da izgledaju top i da imaju para,ali odkud znas da imaju veliku prangiju? :eek:

kako biste se osećali da saznate da je vaša mlada i jedra devojka
bila u vezi s matorcem tipa 20-30 godina starijim?
da li biste promenili pogled na nju uz tu ideju kako su je staračke ruke i mlohava matora kita dirale?

Promeniti pogled na nju?:think: Ne shvatam,... kako je moguce promeniti pogled na nju zbog osobe koju je nekad volela, sem ako se ne radi o ljubomori, ali to nebih nazvala "promeniti pogled na nju"....vec promeniti sebe :)

Sceko,sine junacki,ajd' sto znas da izgledaju top i da imaju para,ali odkud znas da imaju veliku prangiju? :eek:

Pa ako nema love onda mora imat ovo drugo kazem imas ljudi, ili izgledaju dobro, ili imaju dosta love, ili imaju zadovoljavajuci pendrek jer mora postojat razlog. Nego eto tako napisah malo oprosti da me pogresno ne svatite :) Al ima i onih koji otkriju na vreme cari vep aparata pa su all in on :)

demotivacija.hr_Dvadesete-gazim-dobro-mi-je-sasvim_134383202936.jpg

Back