Jagodica tortica
Početnik
- Poruka
- 9
ovo je moja prva torta sa fondanom i jos mladenacka zamislite tu hrabrost jos od alata nista nisam imala glacala sam tortu gletaricom za zid koju majstori koriste![]()
![]()
![]()
![]()
Konkretno na ovakvu tortu mislim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je moja prva torta sa fondanom i jos mladenacka zamislite tu hrabrost jos od alata nista nisam imala glacala sam tortu gletaricom za zid koju majstori koriste![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav svima! Treba da radim svoju prvu mladenačku tortu( prihvatih uz gutanje knedle ) Inače smo dobri prijatelji pa su mi stoga pružili šansu. Želja im je da torte budu na tri sprata , jedna na drugoj. Ukusi španski vetar, reforma i moskva šnit. Rekoh da ću o ukusima još razmisliti. E sad, da li to može sve pod fondan i na koju foru da ih poslažem.?
:
Pozdrav za sve,,vec duze vreme vas pratim samo slabo kuckam...ali svaka cast za savete koje stizete da dajete pored svog posla oko torti
Treba mi mala pomoc imam prvu narudzbu sa fondanom i to u ljubicastoj varijanti...Fondan sam pravila i to nije problem nego ljubicasta boja koju kod nas u Su nemogu da nadjem...e sad mogu pomesati crvenu i plavu ali neznam koliko koje da stavim da bi dobila pravu ljubicastu? Mozda malo glupo pitanje ali ne bih da upropastim fondan dok ga budem bojala...unapred hvala....![]()
E ,hvala najlepšeimas u eurowiltu i u pancevu