Moja prica

Marko93:
Pogotovo Mr.oxi MORONA koji je moderator na ovom forumu i pusta muda...
A ako bash hoces da znas citao sam Oxijeve postove i decko je nacitan priznajem to....
.....srali tu nesto....
...Sere po ovom forumu ko pas.I verovatno ce mi izbrisati ovaj post i banovati me sa krstarice ali boli me dupe.....

Koliko vidim ovde se smeši jedan Crven BAN
Inače, neće Oxi da te banuje, već verovatno jedan drugi moderator, ali ne zato što je i on član SF tima, već zato što si drastično prekršio pravila Krste.
SF tim nema nikakve privilegije na Krsti.

A smešno je i to što jedan klinac od 13 godina naziva Oxija dečkom. :lol:
SF tim zauvek!!! :D
Sila je jaka među nama! :D
:razz:

ps stvarno treba da smislimo neki logo SF tima, baš bi dobro došao u ovakvim prilikama.

Xexexexexe........(Mr Sal se grohotom cepa od smeha).

Ovakve prostornovremenske anomalije nize inteligencije su vec postale zabavne.Koji je ovaj po redu, stoti?

Marko, dete moje. Cika Mr Sal je dosad pisao, barem pokusao. I onu nasu pricu sto stoji u onoj istoimenoj temi sam pokrenuo da se zezamo.
Znaci, ipak nisi sve postove procitao.

I da, ja u ime celog Sf teama ti oprastam, jer naslucujem koliko je jadno i traumaticno tvoje detinjstvo bilo....Nemoj odmah da padas u vatru, nego zazmuri i ponavljaj u sebi sledecu mantru dok ne zaspes:
"Sf Team je team bogova...oni meni oprastaju....i mene ce na kraju neko da voli....moram se potruditi da zasluzim njihove simpatije...." i tako svaki dan, pet sest puta.

Ne preporucujem ti da te banuju, jer nasa, SF TEAM ljubav je bezgranicna i nasa sila je snazna, kao sto rece cenjeni Mr Dan.

Kazem ti dete moje, ruka bozanstvenog Sf teama ti je blizu, otvori srce i posegni za njom.
Onda ces saznati pravo bozansko znacenje Oximorona, kao i ostali svetih nik-ova SF teama....

Pokaj se izvinjenjem, i sila spasenja tvog jadnog i napacenog decijeg uma ce te zaposesti, i bices pod patronatom i zastitom SF teama, teama bozanstva.....

Тек сада прочитах ове глупости од Марета :lol: Све је више и више њих љубоморно на наш СФ Тим :lol: Јел се ово римује :?

Yebiga da je drvo glupo, Mare bi bio shuma.Nego Oxi,i dalje mi se svidja tvoja pricha...Keep up the good work...

P.S. Morao sam svratiti da vidim staru ekipu na okupu.Toliko od mene,pozzzz....

Nakon što je napustio našu birtiju, Mr Sal, onako nakresan, sretne malog mareta koji se upravo iskaljivao na oxijevoj priči.
"Au, mali, ala si ti kreten" kaže Mr. Sal
"A ti si pijan" kaže mali mare
"Al' ja ću da se otrijeznim" kaže Sal i zavrne maretu jednu vaspitnu iza ušiju što ne poštuje starije, i još dvije s druge strane, što se pravi pametan. A onda, radi simetrije, još jednu vaspitnu s prve strane, onako, reda radi, već će on nešto skriviti.

A sada ozbiljno.

Konačno sam našao vremena da pročitam ove vaše priče. Mislim da je Oxijeva jako dobar materijal i šteta je što ovdje čuči. Neko će od toga i roman napraviti.
Naravno, ovo ovdje je sirov oblik koji više liči na nacrt za snimanje filma koji režiser podtura producentu radi para.
Daj, Ox, nađi vremena i prihvati se toga. Rečenica po rečenica, strana po strana. Komp pruža mnogo mogućnosti da se stvari dotjeraju pa nije važno kako ćeš početi. Važno je da počneš. A budalaste kritike su ukras budala.

Bas tako.
Istina je da deluje kao beznadezan i dug proces, ali ukoliko verujes u ono sto stvaras nista ti nece biti tesko. Gledaces kako svakog dana tvoja prichica raste i razvija se u sve lepse, potpunije, realnije dete tvoje zanesenosti ;) A onda, kada napises poslednju tacku, u rukama ces drzati tvoje delo, tvoje stvaralastvo, tvoj doprinos pre svega sebi, a i drugima.
Nema plemenitijeg posla od pisanja, niti srecnijeg coveka od onoga koji radi ono sto voli...

Sal:
Kakve lepe i mudre reci se instalirase iznam mog posta....:):):)
Ha ha...
Hvala, sta reci drugo... :D Inace, ovo je pravo mesto da napomenem da, ukoliko se jos neko od vas bavi pisanjem, mozete mi poslati vase SF radove, volela bih da ih procitam!!! Medju svima vama inteligentnim ljudima ovde sigurno ima jos dosta talenata za pisanje...

2good4cyber, veeeooooma si nam potrebna na www.sf-team.co.sr da nam pomogneš oko naše zajedničke SF priče koju pokušavamo da razvijemo u mnogo pravaca. Vidim da se interesuješ za pisanje SF-a, a mi imamo i sekciju za priče članova foruma, koja je još uvek, nažalost, prazna.
Svrati i pogledaj.

Back