Moja prica

Skoro sam čula jednu priču.Rešili momak i devojka da se venčaju , ko i uvek postoji "ali", nisu imali dovoljno para.Pita devojka svog budućeg muža od čega će da žive?On joj odgovara od ljubavi ćemo živeti.Venčaju se oni i u početku je sve bilo divno ali sada dolazi ono "ali".Vraća se muž sa posla i zatiče svoju ženu golu kako sedi na radijatoru.Pita je šta radi tu?Ona će njemu"Podgrevam ti večeru!!!"....
E sada da i ti nebi tako spremala večeru , moj ti je predlog traži muža koji će da radi.Ljubav je ljubav...ali kada glad zakuca na vrata ljubav pobeže kroz prozor:rtfm::bye:

Мени није јасно шта је теби проблем?:roll:
Он је био исти истацки док сте се забављали - и ништа ти то није сметало, кажеш да ти је било само важно да се волите! Па ако ти је само важно да се волите - онда на улицу, па живите од љубави, шта да ти кажем!:(

:hahaha::hahaha kako ono kažu: "brak je lonac govana sa malo meda pri vrhu", kanda su med prebrzo polizali, sad kreće zbilja :(

Ma da : ) Jos bolje naterati da sami skinu pojas, a prikaciti neosnovani osecaj krivice kao kamen, sve dok plivaju.. tako ce se najbolje nauciti. :D Ali, sto ti jos uvek nosis pojas? Sto nisi rekla.. ma ne, ne treba.. ja cu da plivam sama, ne treba mi vas pojas? Hm? Joj Helen.. : )

Не знам на основу чега си закључила да ја не умем да пливам...:confused:

И не знам зашто би ичије материјално осамостаљивање било праћено ''неоснованим осећајем кривице''...:confused:.Колико видим, ни сама постављачица нема никакав проблем са тиме. :rtfm:

Poslednja izmena:
Једноставно - различито читамо уводни пост, вероватно свако од нас при томе полази од неког свог искуства или сазнања из непосредне околине, од неког свог става према односима у породици...

Ја крећем од тога да родитељи нису обавезни да обезбеде одраслој деци стан, посао и да их материјално помажу (мада то моји родитељи раде, и ја ћу то радити вероватно :)). И полазим од тога да ако си спреман да од родитеља зависиш материјално (стмбено, како год) онда мораш бити спреман и на то да они могу да располажу тим материјалним средствима како они сматрају да треба!
Ако желиш да будеш свој човек и поптуно независтан - онда буди свој човек и потпуно независтан и материјално!
Сагласна сам с тобом, ни ја не мислим да родитељи траба одраслој деци да обезбеђују било шта.

Ја само кажем да је њихов потез показатељ недостатка емотивне подршке ћерки.
Бар ја то тако доживљавам.
Куд има све проблеме, још су и они решили да је уче памети.
А у браку је само 8 месеци....

Aman......... nije greh, i pomogli su..i okrenuli plocu bas kad ne treba...u trenutku kad je shvatila koliko je lose.

Nebitno je koje osobe su u pritanju...ja se samo jezim od jedne pomisli...a u to me je ubedila forumska javnost...a to je da nikome ne mozes potpuno verovati, jer ce te ispaliti kad se najmanje nadas.

Odustajem od ove teme definitivno. Dosta mi je

Јеееее!

Ово је оно о чему све време говорим!
Браво!:lol:

Dete radja sebi, ali neko ko jos nije roditelj ne moze da ima potpunu sliku o tome kolika je to odgovornost i obaveza. Vide ljudi kuda je sve krenulo i naravno, veoma su zabrinuti. Da li treba da gledaju da ide u jos mnogo komplikovaniju situaciju i da cute?

Osim toga, ako oni ne mogu da funkcionisu ni sada kada treba da obezbede samo sebe, pokusaj da pretpostavis kakva bi bila situacija sa detetom.
Свеједно, ја се никад не бих мешала на тај начин (као родитељи некедруге).
А тек се не бих мешала с ким ће моје дете да има дете/децу.

Не знам, мени је то превише мешања.

Свеједно, ја се никад не бих мешала на тај начин (као родитељи некедруге).
А тек се не бих мешала с ким ће моје дете да има дете/децу.

Не знам, мени је то превише мешања.

Tvoja deca sigurno još uvek idu u obdanište :hahaha: Mi smo balkanci, mi moramo da se mešamo u sve i svašta, a postavljačica teme bolje da je ćutala, njena priča je baš žalosna, mama i tata sve obezbedili, ona naišla na morona kome ni život nije jasan a kamoli obaveze u zajedničkom domaćinstvu. Sad je u rebusu, dal' da sedne na radijator i da MU greje večeru, il' da posluša roditelje pa da ga šutne daleko, što dalje.
Materijalna strana će sigurno presuditi, a na čiju korist, eee, pa videćemo

Poslednja izmena:
Odavno vec citam forum pa sam htela da napisem i svoju pricu.
Udata sam vec 8 meseci za coveka koga volim. Medjutim sada je pocelo da skripi.
Od pocetka je nasa veza nailazila na razlicite komentare jer ja imam zavrsen fakultet a moj suprug trogodisnju srednju skolu, i razveden je. I nije u stalnom radnom odnosu. Kad smo se upoznali bavio se preprodajom kola i skutera na crno i nekako me nije bilo briga za finansijsku njegovu situaciju, niti za obrazovanje. Volela sam ga, on mene i to mi je bilo dovoljno. Sada se situacija menja. On je ziveo sa roditeljima u porodicnoj kuci, ja zivim u svom stanu u Beogradu. Tako je sve klizilo glatko.
Kad smo se vencali moji roditelji i brat su to jedva progutali, hteli su vene da iseku skoro bukvalno. Jer dolazim iz porodice obrazovane dobrostojece. Ni jednog sekunda nisam obracala paznju na komentare. Ali kako je moj suprug bio sve vise u problemu sa poslom, jer nije mogao da nastavi da radi na crno sad krece problematika. Taj "biznis" je potpuno zamro. Od tada pored svog osnovnog posla ja dajem casove deci da bi mogli da nekako prezivimo mesec. Iako sam zavrsila jezik predavacki poziv me nikad nije privlacio ali bila sam prinudjena na to. On otkako smo se uzeli bukvalno nijedan mesec nije dao ni dinar za racune hranu, nabavlja novac povremeno u kladionici ali to je sica. Ja snosim sve troskove. Dok smo se zabavljali a ziveli zajedno kod mene ni tada nije placao racune, ali to mi se nekako podrazumevalo, iako nije bilo kratko vec 6 meseci. nije se ponudio , ja nisam htela da ga presiram. Ono sto me nervira u celoj toj prici nije novac vec sledece. Iz najbolje namere da nam pomogne moj tata mu je nasao 2 posla. Prvi je ko obezbedjenje u banci. To je bilo u feb. Isao je 2 dana i nije vise jer mu je hladno. Drugi je sada pre par dana. Kao prodavac u sportskim prodavnicama. Isao isto 2 dana, nece vise jer je to "pederski posao" a sam da nadje neki nepederski nije mu uspelo vec 10 meseci.
:confused:
Moji roditelji su poludeli i rekli mi da ako za mesec dana ne nadje posao da ce me zamoliti da se iselim iz njihovog (mog, ali se na mamu vodi) stana. Pa da ss svojim muzicem ako sam izabrala bedu u njoj i zivim. Znam da su ozbiljni jer su jedva prihvatili sve to, majka mi je oplakala dan vencanja i hoce da me nauce pameti. On nema nikakvu inicijativu, grdi me jos sto dozvoljavam njima da me ucenjuju.
Sad sam u rebusu. Kuma mi predlaze da se razvedem, ja sam na ivici nervnog sloma. Plasi me sta ce biti ako roditelji zaista ucine to sa stanom. I za kakvog to coveka sam se udala? Jer ja zaista nemam sredstava da izdrzavam sebe i njega.. Koliko god to zelela. I polako mi se sve skupilo i smucilo.. Ima li ko koji pametan savet? :neutral:

Roditelji su ti emotivni ucenjivaci, pritajeni agresivci i control freakovi (verovatno samo jedan roditelj, drugi je pasivno agresivan). Od takvih ljudi bezi, pa makar ti bili i roditelji. Takvi ljudi uticu na psihicko zdravlje zdrave osobe, a nesigurne osobe nemaju snage da prekinu takvu vezu.

Muz ti je neradnik i nesiguran u sebe. Takvi ljudi uticu na finansijsku egzistenciju, a indirektno i na psiholosko zdravlje nesigurne osobe.

Ti si nesigurna u sebe, iako verovatno mislis da nisi i da bi vam samo ljubav bila dovoljna. Celim tvojim postom provejava nezadovoljstvo sa muzem i zelja da prekines, ali nemas snage. Konkretno, tebi je veci problem muz, i ocigledno da bi tebi konkretno bilo bolje da se razvedes. Subjektivno, sto je i najbitnije, tebi to vise odgovara, ma koliko ga volis. Objektivno, roditelji su ti jako opasni ljudi, i nisu jedini, takvih roditelja je mnoooooooooooooooooooooooogo, i to su ljudi koji su veci drustveni problem od mnogih pocinilaca krivicnih dela, samo ih javni drusveni diskurs tako ne dozivljava jer su roditelji svetinja. I treba da se boris protiv takvog njihovog ponasanja, ali verovatno si slaba da to uradis, pa je bolje da nista ne radis sada, mozda ce doci dan kada ces biti dovoljno jaka za tako nesto.

Poslednja izmena:
Roditelji su ti emotivni ucenjivaci, pritajeni agresivci i control freakovi (verovatno samo jedan roditelj, drugi je pasivno agresivan). Od takvih ljudi bezi, pa makar ti bili i roditelji. Takvi ljudi uticu na psihicko zdravlje zdrave osobe, a nesigurne osobe nemaju snage da prekinu takvu vezu.

Muz ti je neradnik i nesiguran u sebe. Takvi ljudi uticu na finansijsku egzistenciju, a indirektno i psiholosko zdravlje nesigurne osobe.

Ti si nesigurna u sebe, iako verovatno mislis da nisi i da bi vam samo ljubav bila dovoljna. I celim tvojim postom provejava nezadovoljstvo sa muzem i zelja da prekines, ali nemas snage. Konkretno, tebi je veci problem muz, i ocigledno da bi tebi konkretno bilo bolje da se razvedes. Subjektivno, sto je i najbitnije, tebi to vise odgovara, ma koliko ga volis. Objektivno, roditelji su ti jako opasni ljudi, i nisu jedini, takvih roditelja je mnoooooooooooooooooooooooogo, i to su ljudi koji su veci drustveni problem od mnogih pocinilaca krivicnih dela, samo ih javni drusveni diskurs tako ne dozivljava jer su roditelji svetinja. I treba da se boris protiv takvog njihovog ponasanja, ali verovatno si slaba da to uradis, pa je bolje da nista ne radis sada, mozda ce doci dan kada ces biti dovoljno jaka za tako nesto.

Jесте, Некадруга, можда је најбоље да се ти ипак убијеш....:think:

Jесте, Некадруга, можда је најбоље да се ти ипак убијеш....:think:

Ma jok, pa vecinu ljudi na svetu cine nesigurne osobe koje imaju roditelje koji pojma o zivotu nemaju i koje sasvim normalno zive. Nije to nista strasno.Plus, siguran sam da zna da bude mnogo racionalnija od tog muza neradnika, i da racionalno sagleda svoje mogucnosti i zelje.

Нису у колизији, напротив.

Ако узмемо у обзир чињеницу да јој дају стан (Ванда рече, фигуративно, плаћају јој га)
А њих двоје немају па немају новца и дође дете...
Уз претходни поступак ''не дамо вам стан, снађите се'', лако иде и сутра ако дође дете, ''нећемо да вам помогнемо (материјално) око детета, снађите се.
Њени родитељи су одабрали тај начин.

Који, гледајући површно, представља гест немешања у брак.
Али, сама чињеница да јој ускраћују стан и сазнање да ће остати без новца, поспешују све њихове проблеме.

Анализирајмо опет од почетка проблем- њени су од старта били против јер није њихов ниво, он је тад зарађивао.
Па је зет сад упао у финансијску булу- па је то њима таман добро дошло да погурају целу ствар у смеру који њима годи.

Веруј ми Хелен, моји родитељи за такво понашање и мешање у мој живот, добијали би од мене, у будуће, само разгледнице.

Време је најбољи судија. А прошло је само 8 месеци. Ало?? Шта је 8 месеци??

Мислим, или сам ја претолерантна или сте ви сви овде неки мега рационални ликови који све потезе вуку претходно израчунавајући резултат постављене једначине.:roll:
Ма да...:confused:

Ma kakve razglednice Sofija ;) Da sam ja takav roditelj, ponosio bih se svojom decom ako mi jedino dozvole da mastam o tome kako sam ih puno voleo dok su bile bebe u pelenicama. Osim naravno ako se pokajem, pa im se izvinim, nadam se da cu imati decu koja nisu zlopamtila:think: Znaci ono, nista telefoni i pisma, kada im se pojavim ispred dvorca/stana/kuce/satora/kamp prikolice/ naselja ispod mosta u kome zive bedno i jadno/ da samo kazu mrsh, a ako je sin moze i da me zvekne u glavu ako pocnem da budem agresivan ili da patetisem.

Ali to sam ja; a kao sto rekoh, subjektivno je u medjuljudskim odnosima bitnije od objektivnog, tako da svakom ne odgovara tako ponasanje. Sve zavisi od individue, nekome je takvo ponasa zdravo, racionalno, nekome takvo ponasanje odgovara, neko misli da time pokazuje zabrinutost zato sto mu je cerka izabrala neradnika. Svi smo mi razliciti i svi imamo mogucnost da imamo svoje izbore. Isto vazi i za decu. Neka svako radi sta zeli, osim da nekoga fizicki napadne ili psihicki maltretira. U ovom slucaju, niko nema obavezu prema nikome, svi su punoletne osobe i neka rade od zivota sta zele.

Poslednja izmena:
Ma kakve razglednice Sofija ;) Da sam ja takav roditelj, ponosio bih se svojom decom ako mi jedino dozvole da mastam o tome kako sam ih puno voleo dok su bile bebe u pelenicama. Osim naravno ako se pokajem, pa im se izvinim, nadam se da cu imati decu koja nisu zlopamtila:think: Znaci ono, nista telefoni i pisma, kada im se pojavim ispred dvorca/stana/kuce/satora/kamp prikolice/ naselja ispod mosta u kome zive bedno i jadno/ da samo kazu mrsh, a ako je sin moze i da me zvekne u glavu ako pocnem da budem agresivan ili da patetisem.

Ali to sam ja; a kao sto rekoh, subjektivno je u medjuljudskim odnosima bitnije od objektivnog, tako da svakom ne odgovara tako ponasanje. Sve zavisi od individue, nekome je takvo ponasa zdravo, racionalno, nekome takvo ponasanje odgovara, neko misli da time pokazuje zabrinutost zato sto mu je cerka izabrala neradnika. Svi smo mi razliciti i svi imamo mogucnost da imamo svoje izbore. Isto vazi i za decu. Neka svako radi sta zeli, osim da nekoga fizicki napadne ili psihicki maltretira. U ovom slucaju, niko nema obavezu prema nikome, svi su punoletne osobe i neka rade od zivota sta zele.

boldovano je vrlo sirok pojam..
ako je moje dete uvuceno u mrezu fol ljubavi i upregnuto da radi po ceo dan da bi izdrzavalo svog partnera neradnika, vrlo cu da budem dominantan opasan roditelj neprijateljkoji ce na svaki moguci nacin pokusati da joj otvori oci..

i da, neka svi od svojih zivota rade sta zele, a moja obaveza kao roditelja je da se potrudim da moje dete svoj zivot prozivi srecna na najbolji i najudobniji nacin..
bez parazita na ledjima..

Poslednja izmena:
Skoro sam čula jednu priču.Rešili momak i devojka da se venčaju , ko i uvek postoji "ali", nisu imali dovoljno para.Pita devojka svog budućeg muža od čega će da žive?On joj odgovara od ljubavi ćemo živeti.Venčaju se oni i u početku je sve bilo divno ali sada dolazi ono "ali".Vraća se muž sa posla i zatiče svoju ženu golu kako sedi na radijatoru.Pita je šta radi tu?Ona će njemu"Podgrevam ti večeru!!!"....
E sada da i ti nebi tako spremala večeru , moj ti je predlog traži muža koji će da radi.Ljubav je ljubav...ali kada glad zakuca na vrata ljubav pobeže kroz prozor:rtfm::bye:

Cekaj da trazi muza koji ce da radi a ona ce u skolu za domacice..mislim znam puno zena koje se izjasnjavaju kako su domacice i majke..znamo znamo da je to velika odgovornost blah..ima se spremam za domacina :super:nego treba znati da su najveci problem koji razdvaja novac i roditelji..a realno novac ne raste na drvetu..mnogo veze zverke bankrotiraju i ljudi ostaju bez posla sa 50 god..pa su osudjeni da idu na casove kompjutera za koji im treba engleski..al ih partneri ne ostavljaju jer su vaspitani normalno u odnosu na danasnje nesposobne parove koji zavise od roditelja..koji su lako resiv problem ako otezavaju i ucenjuju..ali ne i u ovom nezrelom slucaju

Cekaj da trazi muza koji ce da radi a ona ce u skolu za domacice..mislim znam puno zena koje se izjasnjavaju kako su domacice i majke..znamo znamo da je to velika odgovornost blah..ima se spremam za domacina :super:nego treba znati da su najveci problem koji razdvaja novac i roditelji..a realno novac ne raste na drvetu..mnogo veze zverke bankrotiraju i ljudi ostaju bez posla sa 50 god..pa su osudjeni da idu na casove kompjutera za koji im treba engleski..al ih partneri ne ostavljaju jer su vaspitani normalno u odnosu na danasnje nesposobne parove koji zavise od roditelja..koji su lako resiv problem ako otezavaju i ucenjuju..ali ne i u ovom nezrelom slucaju

Vec i pticice na grani znaju da si...khm...ovaj...pristrasan :zper: :eek:kada su u pitanju drugi muskarci. :D :lol: :lol:

Vec i pticice na grani znaju da si...khm...ovaj...pristrasan :zper: :eek:kada su u pitanju drugi muskarci. :D :lol: :lol:

:lol:

Nemoj tako zLozi, Dzordi samo ima visoke kriterijume....treba to postovati :D

georgejune the saint

Re: Kakve žene ženite ?

--------------------------------------------------------------------------------

S keshom i da ne zvocaju..cistoca se podrazumeva i taman kg

Muz ti je neradnik i nesiguran u sebe. Takvi ljudi uticu na finansijsku egzistenciju, a indirektno i na psiholosko zdravlje nesigurne osobe.

Ti si nesigurna u sebe, iako verovatno mislis da nisi i da bi vam samo ljubav bila dovoljna. Celim tvojim postom provejava nezadovoljstvo sa muzem i zelja da prekines, ali nemas snage. Konkretno, tebi je veci problem muz, i ocigledno da bi tebi konkretno bilo bolje da se razvedes. Subjektivno, sto je i najbitnije, tebi to vise odgovara, ma koliko ga volis. Objektivno, roditelji su ti jako opasni ljudi, i nisu jedini, takvih roditelja je mnoooooooooooooooooooooooogo, i to su ljudi koji su veci drustveni problem od mnogih pocinilaca krivicnih dela, samo ih javni drusveni diskurs tako ne dozivljava jer su roditelji svetinja. I treba da se boris protiv takvog njihovog ponasanja, ali verovatno si slaba da to uradis, pa je bolje da nista ne radis sada, mozda ce doci dan kada ces biti dovoljno jaka za tako nesto.

niti su moji roditelji pasivno agresivni niti sam ja nesigurna
Da ne smem da im se suprotstavim ne bih se ni zabavljala sa njim, a ne udala se za njega.
Oni imaju legitimno pravo da zahtevaju da izadjem iz njihovog stana ako to zele, stan je najmanji problem, kao i novac, najveci problem je sto moj suprug nema inicijativu da nesto promeni:confused:

Da ne smem da im se suprotstavim ne bih se ni zabavljala sa njim, a ne udala se za njega.
Oni imaju legitimno pravo da zahtevaju da izadjem iz njihovog stana ako to zele, stan je najmanji problem, kao i novac, najveci problem je sto moj suprug nema inicijativu da nesto promeni:confused:
Kazem ja da niko uopste ne cita sta zena pise,:rtfm:
svi se uhvatili roditelja kao da je na daj Boze sramota imati roditelje koji su materijalno obezbedjeni.:roll:

Kada kazes neradnik to se mora posmatrati u odredjenom kontekstu. Nije isto biti neradnik na svoju stetu ili o tudjem trosku.

Drugo, nije ovde rec samo o novcu i nekretninama-ovde je rec o zajednickom zivotu sa losim covekom. Ne mora neko da bude porocan pa da bude veoma los covek i stetan za brak, a ovaj je (verovatno) i kockar u najavi.

Posto pod nasiljem ne podrazumevamo samo fizicko nasilje, ovo po mom misljenju jeste nasilje jer je muci psihicki tako sto je emocionalno ucenjuje. On postavlja uslove, trazi i moguce i nemoguce, a alternativa je njegov odlazak.

I ne znam zasto ti je toliko zasmetalo to kako sam definisala njihov odnos, mozes da ga nazoves i drugacije, ali sustina i dalje ne valja.

Stvarno nije mi zasmetalo, ni najmanje, nisam ni rekla da jeste ni da nije. Ali gledaj, nasilje je i kad neko dobije cvrgu, i kad ga sastavljaju u urgentnom. Samo kazem da ima i tu gradacija.. nista vise.

au, ne moze da nadje posao i glat odbije sto mu se da na gotovo :eek: uvreda za svakog bar minimalno inteligentnog coveka koji to vuce na grbaci i koji mu nadje i sredi posao. taj je teski neradnik i grebator,a ljudi svoju bit ne menjaju :neutral: ako mos da zivis od ljubavi odlicno,ako ne mozes il najuri to iz kuce ili ga nateraj da radi. kakav je to covek fizicki zdrav i prav,koji zivi na grbaci zene,njenog posla i stana,bez da pozeli da doprinese bar placanjem racuna :neutral:

boldovano je vrlo sirok pojam..
ako je moje dete uvuceno u mrezu fol ljubavi i upregnuto da radi po ceo dan da bi izdrzavalo svog partnera neradnika, vrlo cu da budem dominantan opasan roditelj neprijateljkoji ce na svaki moguci nacin pokusati da joj otvori oci..

i da, neka svi od svojih zivota rade sta zele, a moja obaveza kao roditelja je da se potrudim da moje dete svoj zivot prozivi srecna na najbolji i najudobniji nacin..
bez parazita na ledjima..

Jeste sirok pojam, i granice tog psihickog integriteta su jako fine, i nisu u stanju svi u stanju da ih prepoznaju.
Sreca je psihicki pojam, a 'parazit na ledjima' fizicki. Mogu da imaju veze jedno sa drugim, ali ne mora da znaci. Kada neko zeli da mu deca prozive udoban zivot, taj neko ih ne izbacuje iz kuce da bi ih naucio nekakvu mediokritetsku zivotnu lekciju. Jedna od klasicnih gresaka nekih preiskusnih roditelja koji su puni zivotne mudrosti je njihovo shvatanje srece u slucaju dece. Oni jednostavno pojma nemaju, i ocigledno misle da je sreca fizicka stvar da ju je moguce dodirnuti, zagristi, ili uci zajedno sa njom u kolica od 100.000 evra. Iz price je ocigledno, jasno kao dan da ga njeni roditelji ne bi podnosili i da je najvredniji radnik na svetu. Kao i sto je ocigledno da ponude za posao nisu pomoc, nego mamac koji bacaju svi control freakovi. On je debil ne zato sto je neradnik, nego zato sto vidi da to sto je neradnik smeta njegovoj voljenoj osobi, drugoj polovini njegovog bica, osobi koju bi kobajagi trebalo da voli najvise na svetu, a nece to da promeni. Zato je on debil- sto je ocigledno ne razume, sto verovatno pokazuje da najvise na svetu voli svoje d. E sad, u slucaju nekih normalnih roditelja, koji nisu kao ovi iz price, kada roditelj zaista ima postovanje i razume zivot i psihu svoje cerke, najgluplja moguca stvar je nauciti je zivotnim lekcijama na ovaj nacin kako oni hoce. Ako udovolji njihovom zahtevu, i razvede se ne zato sto ona zeli, nego sto su je oni ucenili (posto naravno osoba koja je uhvacena u mrezu fol ljubavi ne moze racionalno da razmislja, a takvi roditelji se jako brinu za psihicko zdravlje cerke :roll: ), tako ce je samo nauciti da ih se plasi. To sto oni rade je isto kao leciti narkomane lopatom- ma mozda ces ga ti i nauciti da ne uzima vise heroin (mada u vecini slucajeva verovatno neces), ali napravio si od njega ljudsku biljku, osobu bez slobode, bez svojeg ja, poniznu osobu koja nikada nece razviti svoje potencijale. Jednom reciju, napravices od njega ponizno blato. Super je takva sreca.

Poslednja izmena:

Pa onda se razvedi i gotova prica.

Naravno da ljudi koji su vlasnici stana imaju legitimno pravo da zahtevaju od neke osobe da izadje iz stana, ko je i rekao da nemaju?:think:

Back