zim zam
Zainteresovan član
- Poruka
- 484
Skoro sam čula jednu priču.Rešili momak i devojka da se venčaju , ko i uvek postoji "ali", nisu imali dovoljno para.Pita devojka svog budućeg muža od čega će da žive?On joj odgovara od ljubavi ćemo živeti.Venčaju se oni i u početku je sve bilo divno ali sada dolazi ono "ali".Vraća se muž sa posla i zatiče svoju ženu golu kako sedi na radijatoru.Pita je šta radi tu?Ona će njemu"Podgrevam ti večeru!!!"....
E sada da i ti nebi tako spremala večeru , moj ti je predlog traži muža koji će da radi.Ljubav je ljubav...ali kada glad zakuca na vrata ljubav pobeže kroz prozor

E sada da i ti nebi tako spremala večeru , moj ti je predlog traži muža koji će da radi.Ljubav je ljubav...ali kada glad zakuca na vrata ljubav pobeže kroz prozor

:hahaha kako ono kažu: "brak je lonac govana sa malo meda pri vrhu", kanda su med prebrzo polizali, sad kreće zbilja
). И полазим од тога да ако си спреман да од родитеља зависиш материјално (стмбено, како год) онда мораш бити спреман и на то да они могу да располажу тим материјалним средствима како они сматрају да треба!

nego treba znati da su najveci problem koji razdvaja novac i roditelji..a realno novac ne raste na drvetu..mnogo veze zverke bankrotiraju i ljudi ostaju bez posla sa 50 god..pa su osudjeni da idu na casove kompjutera za koji im treba engleski..al ih partneri ne ostavljaju jer su vaspitani normalno u odnosu na danasnje nesposobne parove koji zavise od roditelja..koji su lako resiv problem ako otezavaju i ucenjuju..ali ne i u ovom nezrelom slucaju
kada su u pitanju drugi muskarci.