Moja pretpostavka: "Policijski sat u Beogradu najkasnije od idućeg petka, radi suzbijanja nasilja na protestima i širenja korona virusa".

Policijski sat u Beogradu od idućeg petka?

• Da, moguće.

glasova: 5 33,3%
  • Ne, nemoguće.

glasova: 10 66,7%

• Ukupno glasova
    15
Ipak, izbori su bili nelegitimni.

Istina, al koji i gde jesu? Načitan čovek zna da su izbori manipulacija širokim narodnim masama radi tobožnjeg demokratskog poretka i slobode izbora, Fakti su da u kolonijalnim država sede apriori određene marionete. Tako je svuda po svetu.

Neće Vučko dati vlast, jer je narcosoidan i još uvek zna da bude koristan onima koji su ga postavili. A i da dođu drugi, samo bi nastavili gde je on stao. To je matrica NSP-a.

Zakon o javnom redu i miru i Zakon o javnom okupljanju, plus epidemiološki razlozi.
kada se desava narodni bunt,ne vaze nikakvi zakoni o javnom redu i miru.Narod hoce mir i spokoj i normalan zivot,a ne pretnje."Pa ako budem hreo da uvedem policijski cas,uvescu ga i sta mi ko moze"

Iskreno sam skeptik, da će nešto da bude od ovog. Voleo bih da se pokrenu masovne demonstarcije od po nekoliko desetina hiljada, al mislim da nemamo kapacitet.
Pod broj jedan, narod nema cilj, niti vođu. Pod broj dva, budući da je masa beciljana i bez predvodnika čim Vučkko uhapsi 50-100 ljudi i makar 10 procesuira, ostali će zaboraviti zašto su dolazili.

Autorska tema.

Lično mislim da će protestanti svojim nasiljem na protestima naterati vlasti Republike Srbije i Beograda da najkasnije od idućeg petka uvedu policijski sat a radi suzbijanja nasilja na protestima, koji prete eskalaciji kako u pogledu nasilja tako i u pogledu korona virusa. Činjenica je da dešavanja u Beogradu i Srbiji prati celi svet, Evropska unija i okruženje i svi vide da nema nikakve zaštite u pogledu mogućnosti širenja korona virusa kao posledica protesta tako da će Srbija ili vlasti Srbije morati posegnuti za oštrijim merama pa i policijskim satom radi suzbijanja nasilja na protestima a i širenja korona virusa, jer Evropska unija i okolne zemlje zatvaraju granice prema Srbiji.

Rečeno je da je uzrok protesta "najava uvođenja policijskog sata", kada se odustalo od uvođenja policijskog sata, protesti su nastavljeni još nasilnijim načinom? Znači ipak će morati biti uveden policijski sat sada ponajviše zbog nasilja, plus opasnost od širenja korona virusa na protestima, plus granice prema Evropskoj uniji koje se zatvaraju zbog protesta koji šire korona virus?
Policijski čas može samo u vanrednom stanju

Policijski čas može samo u vanrednom stanju

Moguće je da se već možda večeras stvore uslovi za uvođenje vanrednog stanja? Ko će ga znati, kakvu glupost mogu napraviti siledžije na ulici koje uništavaju Beograd u delu oko Narodne Skupštine Republike Srbije?

Moguće je, ako ne večeras a ono neku drugu noć? I suviše su divlji, pomanitali, rušilački nastrojeni, nepredvidivo agresivni, tako da su izgleda u stanju teškog ludila, a ludilo je nepredvidivo, zato će vlast imati obavezu da to ludilo, zauzda, nešto pendrekom, nešto apsom a nešto, zatvorom a nešto i policijskim satom.

Poslednja izmena:
Možemo se i opkladiti da je moguće?

Nemoj da se kladiš, jer smo se mi već opkladili, nećeš posle imati para da isplatiš opkladu i njemu i meni.

PS. Oprosti @De_Sisti, ali moram da zaštitim svoju investiciju, pa kad pošalje pare, podelićemo drugarski :D

Da obrišem svoju, onda? :)

Srbija sebi ne može dozvoliti zatvaranje granica prema Evropskoj uniji i okruženju zbog protesta koji su opasnost za širenje korona virusa, posebno zbog privrede. Protesti će morati biti zaustavljeni najkasnije do idućeg petka.

Da obrišem svoju, onda? :)

Kad bolje razmislim, nemoj. Pošto je on prvo hteo da se kladi u hiljadu evra, pa sam ja to spustio na neku razumniju meru od 500 evra, što znači da mu je ostalo još toliko u fondu za klađenje. Pa dobro, nije ni to loše na ovu skupoću. Što se kaže, udri magare dok je u blatu :D

Moguće je, ako ne večeras a ono neku drugu noć? I suviše su divlji, pomanitali, rušilački nastrojeni, nepredvidivo agresivni, tako da su izgleda u stanju teškog ludila, a ludilo je nepredvidivo, zato će vlast imati obavezu da to ludilo, zauzda, nešto pendrekom, nešto apsom a nešto, zatvorom a nešto i policijskim satom.
Čekaj, ti se i dalje namećeš kao ekstra kvalifikovan i pozvan za diskusiju o politici unutar Srbije? :lol:

Back