- Poruka
- 55.168
Za jednog obozavaoca, trebao bi bar da prepoznas bend koji ona voli.Ne znam, jedan kolega je napisao da je obolele od tog nekog OCP.
Nisi razumela, hoće da sedim i piškim.
I ti si joj neki obozavalac, pi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za jednog obozavaoca, trebao bi bar da prepoznas bend koji ona voli.Ne znam, jedan kolega je napisao da je obolele od tog nekog OCP.
Nisi razumela, hoće da sedim i piškim.
DaNatalna karta ako može, to je kruci-... e ******* ne znam da li se piše -jelno ili -jalno, ali bez toga nećemo dobiti konačan odgovor na temu.
Bend? Ma ona voli one neke neupešne rock bendove sa po 100 fanova, sve preko toga je za nju komercijala. A nije da se nismo upoznali i zaljubili u SKC-u na koncertu.Za jednog obozavaoca, trebao bi bar da prepoznas bend koji ona voli.
I ti si joj neki obozavalac, pi
To najlepše miriše.A kad prdne to miriše na promincle
Sve kako treba, pa nije fizički poremećena samo ima taj neki OCD štatijaznam?Pa pitaj ga. Evo ja cu.
Druze, a gde ona piski brate?
Jel kaki? Prdi? Jel ode?
Je neverujem u horoskope i gledanje u šolju (samo u onu u toaletu pogledam, to se mora).Natalna karta ako može, to je kruci-... e ******* ne znam da li se piše -jelno ili -jalno, ali bez toga nećemo dobiti konačan odgovor na temu.
Ogavan si sa tim pretnjamaBend? Ma ona voli one neke neupešne rock bendove sa po 100 fanova, sve preko toga je za nju komercijala. A nije da se nismo upoznali i zaljubili u SKC-u na koncertu.
Ja sam joj najverniji obožavalac, imam kolekciju njenih fotografija za koju ni ona ne zna.
To najlepše miriše.
Sve kako treba, pa nije fizički poremećena samo ima taj neki OCD štatijaznam?
Јбм ли им матер женску!!!Ово би требало да истраже научници.
Наиме, моје мишљење је да то није добро за простату, јер се на тај начин смањује тестостерон у телу, а мањак тестостерона посредно доводи до увећане простате. Зато од увећане простате пате управо мушкарци у касним средњим годинама, јер их супруге и остале жене неприметно кастрирају.
bez brige, napravice ona coveka od tebeЈбм ли им матер женску!!!
Тек две недеље се вуцарам с неку, и, ето, већ данас купих нови тостер, нови усисивач и баштенску гарнитуру.
А лепо сам живео к'о пећински човек, слободан као птица на грани, и ево...кренуло неприметно кастрирање.
Beži od nje!Јбм ли им матер женску!!!
Тек две недеље се вуцарам с неку, и, ето, већ данас купих нови тостер, нови усисивач и баштенску гарнитуру.
А лепо сам живео к'о пећински човек, слободан као птица на грани, и ево...кренуло неприметно кастрирање.
hbt od ovog kikirikija da se zivi ne moze
proganja me ceo zivot, samospalicu se
daj bre idi leci se i ne umisljaj da smo na korak do zajednickog zivota![]()