Moja majka je bila u pravu za tebe!

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ste ovo izrekle muzu/momku/svaleru i ako da, sta konkretno znaci? :mrgreen:

Ne, nisam to nikad rekla :) moja mama misli da imam mnogo dobrog muza (i u pravu je)
Onako kako ja to vidim je da ti je receno da si dripac i da se sada ocekuje od tebe da to dokazes kao netacno

Mama je prozvana jer cerka se plasi da sama dodje do tog zakljucka jer nije spremna da prekine to sto imate

Da li ste ovo izrekle muzu/momku/svaleru i ako da, sta konkretno znaci? :mrgreen:

Nemam nijedno od ta tri, prema tome...:mrgreen:

A, što se tiče prošlih vreeeeeeeeeeeemena, da...i moji roditelji & ja smo imali veoma lepo mišljenje. O njemu. O njegovim roditeljima. O njegovim najbližima. Kao i moja sestra i zet. Kao i moje bake i tetka. Da nismo svi imali takvo mišljenje, ne bi ni bio u našoj kući. Moj dom nije autobuska stanica niti hotelsko kao ni motelsko svratište. Tu se zna red.

Sami su ga izrekli o sebi , svojim naknadnim & kasno zakasnelim...(Ne)ponašanjem.

:hvala:

nesam, al mu nesam ni rekla da je moja majka rekla kakav si baksuz dobro te i trpi :(

Tako i meni majka tepa:heart:
Uradila si šta! Ja da sam on izbacila bih te kroz prozor, pa fala majka baš.
To neću da mu kažem da se ne izbezobrazi.
Mislim da su i dalje svi malo u čudu što me trpi ... ja sam manijak a nisam dovoljno lepa pa da mi se prašta olako što sam manijak.Nemam sreće.

No, šalu na stranu.
Ne bih ovako nešto nikada ni rekla momku...glupo mi je...otprilike u rangu sa onom ' Isti si moj otac / majka' ( kada znamo da je odnos recimo loš).
Nije mi se majka nikad ni mešala u veze drastično...i uvek je bilo ' nemam ja šta njega da volim ili ne, važno je da je dobar prema tebi i dok vidim da si srećna, '. Što je ok....ne bih volela da sam nekada došla u situaciju da je ona, ili neko od prijatelja čak, direktno agresivan i nevaspitan prema mom partneru ( i obrnuto). Niti bi mi prijalo da mi je mama u lice govorila ružne stvari o njemu ( a naravno da se i bez reči zna i oseti kakvo je raspoloženje i stav o njemu i opet, svako ima pravo na svoje utiske ) ili ne daj bože da ga pretresamo u sitna crevca..pa bilo bi mi neprijatno njega kasnije u oči da gledam i da znam da sam to radila.

Back