Moja kuhinja moja pravila

ahahahahahahah sada sam gledao napušiše rade i rada sudije i to na malim ekranima pošto su ih ovi izglasali u eliminacioni duel uz komentar da im je hrana neukusna -pazi neukusna hrana -pitam se kako meso mleveno i proprženo uz crni luk na ulju uz začine može biti neukusno ? to neka mi ijedan objasni ja ću mu se poklonim kako fil kojim se puni plavi patlidžan može biti neukusan ????????

ja bih da sam na mestu urednika emisije -rešio pod hitno ova dva debila od sudija

Koliko ja skontah, patlidžan nije valjao, a ne dressing, kako oni vole reći.. :think:
kako može plavi patlidžan da ne valja ? on se samo malo probari u slanoj vodi i posle puni sa filom pa sve ide na pečenje , šta tu može da bude neukusno? jedino da su im nabavljene namirnice za seriju ispod svakoga nivoa pa da je patlidžan ubran zelen još , a ako je tako onda bolje da ugase oma celu seriju nego da ljudi kuvaju sa škartom.

Meni su gastarbajteri postali malo previše dosadni. A sve su mi simpatičnije Ana i Anja, izgledaju lepo vaspitane, ljubazne, fine... A izgleda i da znaju da kuvaju, što se za gastarbajtere ne bi moglo reći.

Мене је изнервирао коментар Филипа који је у једном тренутку рекао: Ви сте тренутно најбољи кувари у региону, а не знате то и то???

Јесу ли они имали неко предтакмичење за ову емисију?

И ако јесу, како су им се онда провукли Раде и Рада, па их сада нагрде сваки пут?

Пази, они чепови им онај дан увалили свеж кокос.

Откуд Цигани знају шта да раде са њим, било је толико очигледно да су им то намерно урадили.

И нека их онда избаце већ једном, па нека оставе врсне куваре из Црне Горе, БиХ и Македоније :evil:

Е, да, и надувену из Сланкамена.

I odoše rade i rada u istoriju emisije kao treći izbačen par , ali mora im se priznati da su generalno im sudije davali niže ocene i to po dogovoru , mislim to se barem toliko videlo u emisiji , a kakko ih hvale vaše jelo je dobro puno ukusa ali nije to to -neznam šta bi sudije htele da im jelo odsvira serenadu možda...

šta fali piletini i krompiru ? ovo je kao ona emisija kada su im napravili kačamak seli su sa kašikama i najeli su se a potom su pljuvali po jelu

pa ja i kad imam goste ne ispecem pile i krompire,nego se potrudim da im napravim nesto drugacije.ako si dosao da se takmicis,onda si trebao da budes spreman da ponudis bolje i vise od drugih,a ne ono sto apsolutno svaka zena u srbiji napravi kad ne zna sta ce.kacamak,pile i krompir,pitu sa sirom.ne omalovazavam ta jela,al to nije za takmicenje u kuvanju
inace bili su mi simpaticni,al su mi fuj kad slusam kako pricaju mi znamo da smo najbolji,bas nas briga sta kazu sudije,to ide na njihov obraz....ma daj bre.podnesi muski poraz,a ne tu da kukumavcis kako su sudije nepravedne

Ma videlo sa da jedva čekaju da odu, a juče su to i rekli. Rada se savila, dok je žiri govorio ocene, ne može više da stoji, bole je noge. Ko zna koliko u stvarnosti traje to snimanje.

Svi su se složili da su pile i krompir bili ukusni, ali ipak treba malo više originalnosti za takmičenje.

Синоћ су ми се згадиле оне две из Пирота.

У тих 5 минута колико сам гледала, она са краћом косом је 10 пута прстима пробала јело, брчкала по ономе што спрема, а њена колегиница се једно 25 пипнула за носић.

Ало, девојке, то неко треба и да једе после вас :evil:

И све време док сам гледала, Софију и њену другарицу су потписивали као "уметнички пар из Пирота".

Дакле, гледати само док су рекламе на некој другој ТВ.

Синоћ су ми се згадиле оне две из Пирота.

У тих 5 минута колико сам гледала, она са краћом косом је 10 пута прстима пробала јело, брчкала по ономе што спрема, а њена колегиница се једно 25 пипнула за носић.

Ало, девојке, то неко треба и да једе после вас :evil:

И све време док сам гледала, Софију и њену другарицу су потписивали као "уметнички пар из Пирота".

Дакле, гледати само док су рекламе на некој другој ТВ.

ako sofija i ona njena tigrica znaju da kuvaju ja sam car, zao me zbog rade i radeta, oni me bar nasmejali vise puta

Pa realno ako je takmicenje u kuvanju treba stvarno da se zna sve i svasta , a ako ocenjuju krompirice onda svaka kuvarica je najbolja sve znaju ta klasicna jela.
Glupo sto cu reci, ali napokon odose gastarbajteri , poceli malo da smaraju i za sve imaju izgovor, doduse u jednoj od epizoda rekose i sami da znaju samo ta obicna jela da kuvaju.Jednostavno ljudi nisu za tu.
Meni se ok one pirocanke, a to sto pipkale, lizale, nisam obratila paznju stvarno, i one dve Ana I Anja deluju mi super sto se kuvanja tice,mada kako je krenulo ona Zorica sto sve ona zna :lol:, ispade da zna dobro i to cak i ta, meni licno nepznata jela. I onaj muski par Dzordz i neznamkakosezovemudrug i on mi ok.

Испали цигојнери?

Без њих више неће бити забавно.

Остаје само онај шашави Данко :D

И морам нешто да питам: оне две "најбоље другарице" што се стално држе за ручице и пипкају испод стола су лезбо?

Ma ko će ih znati. Ja bih pre rekla da im je to poza, da budu intrigantne.

Meni je sinoćna epizoda bila izuzetno dosadna i razvučena. Još je i počela kasnije... toliko praznog hoda, gde ništa ne prikazuju ili prikazuju po nekoliko puta isto. To je trebalo da traje pola sata, ja zaista nemam vremena ni volje da 4 dana u nedelji sedim sat i po i gledam jedno te isto. A gleda ćerka sa mnom, pa je to kao neko vreme koje provodimo zajedno, pa malo pričamo o koječemu, što je uvek dobro... Ali i ona, koja dosta kasno leže, sinoć zaspala.

Испали цигојнери?

Без њих више неће бити забавно.

Остаје само онај шашави Данко :D

И морам нешто да питам: оне две "најбоље другарице" што се стално држе за ручице и пипкају испод стола су лезбо?

Nisu :), ova sa kratkom kosom je udata ima i dete..one su ucestvolave u dodji na veceru i tu se upoznale, i ova sa (sada) kratkom kosom je pobedila tada...

Sto se lizanja prstiju tice - ja to ne razumem i jako sam gadljiva po tom pitanju. Al to je valjda neka moderna fora.
Da su postali dosadni jesu, mnogo ga gnjave a tek ono gledali ste...gledacete...dovoljno to da odgledas nema potrebe da se gleda cela epizoda kad tu sve najbitnije ubace..

Mene zanima jel Dzordz gej?

Nisu :), ova sa kratkom kosom je udata ima i dete..one su ucestvolave u dodji na veceru i tu se upoznale, i ova sa (sada) kratkom kosom je pobedila tada...

Sto se lizanja prstiju tice - ja to ne razumem i jako sam gadljiva po tom pitanju. Al to je valjda neka moderna fora.
Da su postali dosadni jesu, mnogo ga gnjave a tek ono gledali ste...gledacete...dovoljno to da odgledas nema potrebe da se gleda cela epizoda kad tu sve najbitnije ubace..

Mene zanima jel Dzordz gej?

Видела сам да она са дужом косом држи испод стола ову другу за ножицу, баш је камера зумирала.

Ја се не сећам да то радим са другарицама, мада, ја сам већ и матора, нисам у тренду више.

Ко беше Џорџ?

Back