kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Meni su gastarbajteri postali malo previše dosadni. A sve su mi simpatičnije Ana i Anja, izgledaju lepo vaspitane, ljubazne, fine... A izgleda i da znaju da kuvaju, što se za gastarbajtere ne bi moglo reći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako može plavi patlidžan da ne valja ? on se samo malo probari u slanoj vodi i posle puni sa filom pa sve ide na pečenje , šta tu može da bude neukusno? jedino da su im nabavljene namirnice za seriju ispod svakoga nivoa pa da je patlidžan ubran zelen još , a ako je tako onda bolje da ugase oma celu seriju nego da ljudi kuvaju sa škartom.Koliko ja skontah, patlidžan nije valjao, a ne dressing, kako oni vole reći..![]()
Meni su gastarbajteri postali malo previše dosadni. A sve su mi simpatičnije Ana i Anja, izgledaju lepo vaspitane, ljubazne, fine... A izgleda i da znaju da kuvaju, što se za gastarbajtere ne bi moglo reći.
šta fali piletini i krompiru ? ovo je kao ona emisija kada su im napravili kačamak seli su sa kašikama i najeli su se a potom su pljuvali po jelupa stvarno,takmicenje u kuvanju,a ovi spremili pile i krompirei sa tim su misliuli da osvoje 50000e
![]()
šta fali piletini i krompiru ? ovo je kao ona emisija kada su im napravili kačamak seli su sa kašikama i najeli su se a potom su pljuvali po jelu
Nisam gledala večerašnju emisuju, ali mi je u sinoćnoj nešto zapalo za oko. Dosad je Rada sve govorila: mi Cigani, kod nas Cigana, naša Ciganska hrana i tako par stotina puta...
Sinoć odjednom postadoše Romi. Kod nas Roma...
Синоћ су ми се згадиле оне две из Пирота.
У тих 5 минута колико сам гледала, она са краћом косом је 10 пута прстима пробала јело, брчкала по ономе што спрема, а њена колегиница се једно 25 пипнула за носић.
Ало, девојке, то неко треба и да једе после вас
И све време док сам гледала, Софију и њену другарицу су потписивали као "уметнички пар из Пирота".
Дакле, гледати само док су рекламе на некој другој ТВ.
Испали цигојнери?
Без њих више неће бити забавно.
Остаје само онај шашави Данко
И морам нешто да питам: оне две "најбоље другарице" што се стално држе за ручице и пипкају испод стола су лезбо?
Nisu, ova sa kratkom kosom je udata ima i dete..one su ucestvolave u dodji na veceru i tu se upoznale, i ova sa (sada) kratkom kosom je pobedila tada...
Sto se lizanja prstiju tice - ja to ne razumem i jako sam gadljiva po tom pitanju. Al to je valjda neka moderna fora.
Da su postali dosadni jesu, mnogo ga gnjave a tek ono gledali ste...gledacete...dovoljno to da odgledas nema potrebe da se gleda cela epizoda kad tu sve najbitnije ubace..
Mene zanima jel Dzordz gej?