kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Jeste li primetili da ova dvojica iz večerašnjeg duela, Rade i Ćira, stalno govore u jednini? Ja sam spremio, moja hrana, ja, ja, ja... One žene kao da nisu ni bile tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li primetili da ova dvojica iz večerašnjeg duela, Rade i Ćira, stalno govore u jednini? Ja sam spremio, moja hrana, ja, ja, ja... One žene kao da nisu ni bile tamo.
Што више одмиче такмичење, све су ми мање занимљиви.
А све више тупе.
Sinoć sam jedva odgledala. Baš su ga razvukli. A i pre nego što su proglasili pobednika, prikazali su šta će biti u sledećoj epizodi, a tamo Rade i Rada. Mislim da su Kragujevčani oštećeni, da nisu bili gori od ovih. Nego ovi valjda moraju da ostanu u takmičenju u dekadi Roma, šta li... ili su smešniji sa svojim komentarima, ali i to ne može da nas zabavlja beskonačno.
U svakom slučaju, čini mi se da će to sad da bude opet nekog ponavljanja, narod bira i šta ti ja znam.
i zao mi mnogo cigana,oni su ovde zalutali,al vec ih vidim u sledecem velikom bratu,ili farmi
rada je mnogo smesna
Ja sam jela bamije, užasno me zanimalo kakvo je to. Iskreno rečeno, očekivala sam da je nešto lepo i ukusno, ali baš i nije. Možda zato što sam ih uzela smrznute, u Veru, direkno iz Grčke... posle sam ih videla i na pijaci Zeleni venac. Bile su dugačke i cele, nisu bile tako nanizane na konac. Ne znam koje su to tamo tako male, da li su to samo vrhovi ili neka druga sorta. Što se ukusa tiče, ne bih mogla ni sa čim da ga uporedim. Kuvala sam ih sa drugim povrćem (kao i oni sinoć) i kad se u jelu naidje na njih oseti se malo 'rapavo spolja, a ako se prekuvaju budu mekane i sluzave. A najčešće se u svom tom povrću i ne primete jer sam ih uvek stavljala malo.
A šou je stvarno sve dosadniji. Baš su ga razvukli Već 40 kalendarskih dana traje, tj, 6 nedelja, što je 4 epizode = 24 epizode. Jel moguće da ih je bilo 24, a izbacili su samo 2 para. Pa do sada je već trebalo da bude super finale, sa 2-3 para i da se završava.
Кажем вам ја да су они већ код 10. епизоде изгубили концепт.
Вероватно га је бацила у смеће Мица чистачица, грешком.
Сад лутају![]()
pa to je kao brak![]()
dal je kriva Mica ili su se sami pogubili, ne znam, ali tačno je da su se upetljali, izgubili interesovanje, a uz to se i žiri ugojio....
komentarisali su na Bulevaru b92 o tome kako Njegoš priča. Mislili su da je rodjen negde u inostranstvu, a on je preko od bombardovanja, pa nije baš normalno da tako zaboravi srpski, što reče Kamenita i to me sve više nervira i to što je stalno namrgodjen.
Mogli bi da promene žiri, možda bi to unelo malo živosti
- - - - - - - - - -
živa istina....
![]()
Joj,ne ne ne. Pogrešno sam shvaćena. Ne smeta meni što Njegoš šuška i frska, niti ako ima govornu manu-to što je ima, nego što on govori u jednoj ravnoj liniji, sve mi je nekako jedan ravan ton. Ne mislim da treba da viče ili podiže glas, nego mi je njegov način govora jednoličan, ne umem dobro da objasnim. Uspavljuje... Ne daj bože da mi smeta govorna mana, moj sin muca, ne previše, ali se njegov govor razlikuje od mog. Ali je uprkos tome, dinamičan i živahan.
:
živa istina....
![]()
tužna istina
- - - - - - - - - -
meni je Njegošev govor sve vreme ličio na Grčki, koliko pojma nemam. Kad čuh Beglija, ne bi mi jasno...
U ovoj emisiji sve i da hoćeš ne možeš da ispadneš.
Kuvanje raskuvavanje nadkuvavanje supernadkuvavanje...nikako da eliminišu.
Ono dovoje gastabajtera drze gledanost kuhinje : )
Bas su zanimljivi