Moja kuhinja moja pravila

Jeste li primetili da ova dvojica iz večerašnjeg duela, Rade i Ćira, stalno govore u jednini? Ja sam spremio, moja hrana, ja, ja, ja... One žene kao da nisu ni bile tamo.

Nisam obratila pažnju na to, ali znam neke ljude iz moje okoline koji to tako. "Moja kuhinja, ja spremio, kad sam kupovao/pravio kuhinju, ja gledao, tražio, izabrao, odlučio...." (ja sam u procesu pravljenja kuhinje već mesecima, mi to sve zajedno), pa mi ovo "ja" baš paralo uši-

Ali sam primetila ovo:

Што више одмиче такмичење, све су ми мање занимљиви.

А све више тупе.

Sinoć sam jedva odgledala. Baš su ga razvukli. A i pre nego što su proglasili pobednika, prikazali su šta će biti u sledećoj epizodi, a tamo Rade i Rada. Mislim da su Kragujevčani oštećeni, da nisu bili gori od ovih. Nego ovi valjda moraju da ostanu u takmičenju u dekadi Roma, šta li... ili su smešniji sa svojim komentarima, ali i to ne može da nas zabavlja beskonačno.
U svakom slučaju, čini mi se da će to sad da bude opet nekog ponavljanja, narod bira i šta ti ja znam.

Sinoć sam jedva odgledala. Baš su ga razvukli. A i pre nego što su proglasili pobednika, prikazali su šta će biti u sledećoj epizodi, a tamo Rade i Rada. Mislim da su Kragujevčani oštećeni, da nisu bili gori od ovih. Nego ovi valjda moraju da ostanu u takmičenju u dekadi Roma, šta li... ili su smešniji sa svojim komentarima, ali i to ne može da nas zabavlja beskonačno.
U svakom slučaju, čini mi se da će to sad da bude opet nekog ponavljanja, narod bira i šta ti ja znam.

Имам утисак да су се мало погубили око концепта.

Па ако њима није јасно, како би нама било :zcepanje:

И иначе, не волим када 15 парова кува истовремено, не могу ништа да испратим, а да гледам само да бих видела ко је победио, нешто ми се не да.

Ја волим те кулинарске емисије, јер у њима може нешто и да се научи, овде тога нема.

večeras je opet žiri pokazao svoje debilno lice , tako su ogadili jelo druge grupe da mi je smetalo , dok su se gosti koji ocenjuju jelo listom izjavljivali da je jelo savršeno i da se savršeno uklapa uz belo vino za koje je jelo i inače pravljeno.
debilno od strane sudija u najmanjem slučaju , sve manje i manje ih podnosim.

Meni kod sudija ne smeta toliko što su strogi. Smeta mi što su do-sa-dni. Jeste to takmičenje u kuvanju, ali je pre svega TV šou. Dosadni su im komentari, kompletna priča, dosadan je Njegošev način govora. Nimalo živosti, niti duha. Njegoš se ponaša kao da je profesor koji otaljava časove, razočaran i tužan. Filip tek malo bolji. Čini mi se da je gledanost sve manja, a ova tema sve manje posećena.

ja sam videla onako cele,dugacke,a jela nisam i nemam pojma na sta imaju ukus :)
volim da gledam i redovno svratim ovde da vidim sta ste pisali.
mene rastuzuje kad vidim koliko se onaj slatki filip ugojio,siroce sve puca na njemu :(
i zao mi mnogo cigana,oni su ovde zalutali,al vec ih vidim u sledecem velikom bratu,ili farmi
rada je mnogo smesna
imam utisak da ce na kraju da pobede sima i zorica,samo su prvi put kiksali kad su kuvali kod kuce

Ja sam jela bamije, užasno me zanimalo kakvo je to. Iskreno rečeno, očekivala sam da je nešto lepo i ukusno, ali baš i nije. Možda zato što sam ih uzela smrznute, u Veru, direkno iz Grčke... posle sam ih videla i na pijaci Zeleni venac. Bile su dugačke i cele, nisu bile tako nanizane na konac. Ne znam koje su to tamo tako male, da li su to samo vrhovi ili neka druga sorta. Što se ukusa tiče, ne bih mogla ni sa čim da ga uporedim. Kuvala sam ih sa drugim povrćem (kao i oni sinoć) i kad se u jelu naidje na njih oseti se malo 'rapavo spolja, a ako se prekuvaju budu mekane i sluzave. A najčešće se u svom tom povrću i ne primete jer sam ih uvek stavljala malo.

A šou je stvarno sve dosadniji. Baš su ga razvukli Već 40 kalendarskih dana traje, tj, 6 nedelja, što je 4 epizode = 24 epizode. Jel moguće da ih je bilo 24, a izbacili su samo 2 para. Pa do sada je već trebalo da bude super finale, sa 2-3 para i da se završava.

Ja sam jela bamije, užasno me zanimalo kakvo je to. Iskreno rečeno, očekivala sam da je nešto lepo i ukusno, ali baš i nije. Možda zato što sam ih uzela smrznute, u Veru, direkno iz Grčke... posle sam ih videla i na pijaci Zeleni venac. Bile su dugačke i cele, nisu bile tako nanizane na konac. Ne znam koje su to tamo tako male, da li su to samo vrhovi ili neka druga sorta. Što se ukusa tiče, ne bih mogla ni sa čim da ga uporedim. Kuvala sam ih sa drugim povrćem (kao i oni sinoć) i kad se u jelu naidje na njih oseti se malo 'rapavo spolja, a ako se prekuvaju budu mekane i sluzave. A najčešće se u svom tom povrću i ne primete jer sam ih uvek stavljala malo.

A šou je stvarno sve dosadniji. Baš su ga razvukli Već 40 kalendarskih dana traje, tj, 6 nedelja, što je 4 epizode = 24 epizode. Jel moguće da ih je bilo 24, a izbacili su samo 2 para. Pa do sada je već trebalo da bude super finale, sa 2-3 para i da se završava.

:(
nemoj molim te tako da pricas,ja sto pocnem da gledam,zelim da traje citav zivot :lol:
teko mi padne kad nesto prestane da se daje

Кажем вам ја да су они већ код 10. епизоде изгубили концепт.

Вероватно га је бацила у смеће Мица чистачица, грешком.

Сад лутају :zcepanje:

Кажем вам ја да су они већ код 10. епизоде изгубили концепт.

Вероватно га је бацила у смеће Мица чистачица, грешком.

Сад лутају :zcepanje:

:zcepanje: dal je kriva Mica ili su se sami pogubili, ne znam, ali tačno je da su se upetljali, izgubili interesovanje, a uz to se i žiri ugojio....

komentarisali su na Bulevaru b92 o tome kako Njegoš priča. Mislili su da je rodjen negde u inostranstvu, a on je preko od bombardovanja, pa nije baš normalno da tako zaboravi srpski, što reče Kamenita i to me sve više nervira i to što je stalno namrgodjen.
Mogli bi da promene žiri, možda bi to unelo malo živosti

- - - - - - - - - -

pa to je kao brak :rumenko:

:worth: živa istina....:zcepanje:

:zcepanje: dal je kriva Mica ili su se sami pogubili, ne znam, ali tačno je da su se upetljali, izgubili interesovanje, a uz to se i žiri ugojio....

komentarisali su na Bulevaru b92 o tome kako Njegoš priča. Mislili su da je rodjen negde u inostranstvu, a on je preko od bombardovanja, pa nije baš normalno da tako zaboravi srpski, što reče Kamenita i to me sve više nervira i to što je stalno namrgodjen.
Mogli bi da promene žiri, možda bi to unelo malo živosti

- - - - - - - - - -

:worth: živa istina....:zcepanje:

Мозда Његос само има говорну ману :zcepanje:

Е, мртва сам, убиће ме Смоква сад :mrgreen:

Joj,ne ne ne. Pogrešno sam shvaćena. Ne smeta meni što Njegoš šuška i frska, niti ako ima govornu manu-to što je ima, nego što on govori u jednoj ravnoj liniji, sve mi je nekako jedan ravan ton. Ne mislim da treba da viče ili podiže glas, nego mi je njegov način govora jednoličan, ne umem dobro da objasnim. Uspavljuje... Ne daj bože da mi smeta govorna mana, moj sin muca, ne previše, ali se njegov govor razlikuje od mog. Ali je uprkos tome, dinamičan i živahan.

Joj,ne ne ne. Pogrešno sam shvaćena. Ne smeta meni što Njegoš šuška i frska, niti ako ima govornu manu-to što je ima, nego što on govori u jednoj ravnoj liniji, sve mi je nekako jedan ravan ton. Ne mislim da treba da viče ili podiže glas, nego mi je njegov način govora jednoličan, ne umem dobro da objasnim. Uspavljuje... Ne daj bože da mi smeta govorna mana, moj sin muca, ne previše, ali se njegov govor razlikuje od mog. Ali je uprkos tome, dinamičan i živahan.

Ма ја сам се шалила због Смокве.

А он ш изговара као Шпанци, мени је то много сипматично.

Ono dovoje gastabajtera drze gledanost kuhinje : )
Bas su zanimljivi

Баш тако.

Да је више ликова као што су они светски путници из Београда, мање људи би гледало.

Удавише са својим познавањем светских кухиња "јер су много путовали" па знају.

Путовала сам и ја, ал' да ме убијеш не знам да спремим нешто што сам тамо јела.

Али, добро, ваљда је и због тога МКМП.

Back