baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Ma Zvezdanka je klon jedne forumasice koja je nekada dolazila, garant : )))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beš mi sve ako ova Zvezdanka nije Marijana Mateus glavom i bradom

neeeee....
ja sam raskinula sa ovim tipom jos pre par meseci, samo sam se rasplakala sada kad je dosao dan da se seli iz zemlje i ja znam da se vise nikad necemo videti....romnaticna dusica....a ovoga sam upoznala u medjuvremenu i nekako se poklopilo...bas sam msilila da ovom dam ceteres dana pa onda da vidim sta cu sa ovimd rugim...ali danas mi sama ruka uzela telefon...
normalno da je njegov sarm u pitanju..ti mislis da ja zovem neke tamo nesarmantne likove...
Ma Zvezdanka je klon jedne forumasice koja je nekada dolazila, garant : )))

Moja drugarica se spakovala i sutra ide u beli svet
doduse,samo na 4 dana al nema veze
beli svet je beli svet
 sad ce buki da ti dodje
 sad ce buki da ti dodje 
neeeee....
ja sam raskinula sa ovim tipom jos pre par meseci, samo sam se rasplakala sada kad je dosao dan da se seli iz zemlje i ja znam da se vise nikad necemo videti....romnaticna dusica....a ovoga sam upoznala u medjuvremenu i nekako se poklopilo...bas sam msilila da ovom dam ceteres dana pa onda da vidim sta cu sa ovimd rugim...ali danas mi sama ruka uzela telefon...
normalno da je njegov sarm u pitanju..ti mislis da ja zovem neke tamo nesarmantne likove...
 ))
)) ..štaš, pitanja srce i ostalo... fejsu samo karte igram i to od pre neki dan, jer me ukenyalo i rasturam lol... e, sad, da se ne bih odao KOCCI , ja sam bio otvorio neku staru tamo ex. Kako je slatka))
Malo sam špijunirao, a inače to ne radim!! Ne!

moja drugarica je isto pocela da vezba i dve nedelje vec ima upalu misica

da treba da izbegava veća opterećenja dok ta upala ne prođe, ali da ne prestaje sa vežbama.
 da treba da izbegava veća opterećenja dok ta upala ne prođe, ali da ne prestaje sa vežbama. 

ako igras mexico,moja drugarica ce te kad tad odrati
Ma preferans igram, al igrao sam i Mexico jer ima izv. sličnosti. Mislim da sam u prvoj već osvojio medalju Desetar lol
Cenim da će mi uskoro dosaditi, predugo traju partije. Ako se sretnemo, oderi me i isteraj iz gaća bez pardona.

))
))
moja drugarica ti kaze da naucis razliku izmedju prijetnji i obecanjaopaaaa, pale su i prve prijetnje!))
- - - - - - - - - -
e tako meni isto prijete, uradicu ti ovo, pa kad te dovatim i tako to, e jadno musko

)))
)))nisi, lazes qurvo!!!ama zeno, shalijo sam se)))
i prijetnja mi nekako bolje zvuchi
 čestitam
 čestitam ))))))))
))))))))