Moja drugarica

neeeee....

ja sam raskinula sa ovim tipom jos pre par meseci, samo sam se rasplakala sada kad je dosao dan da se seli iz zemlje i ja znam da se vise nikad necemo videti....romnaticna dusica....a ovoga sam upoznala u medjuvremenu i nekako se poklopilo...bas sam msilila da ovom dam ceteres dana pa onda da vidim sta cu sa ovimd rugim...ali danas mi sama ruka uzela telefon...

normalno da je njegov sarm u pitanju..ti mislis da ja zovem neke tamo nesarmantne likove...

Dobro, ako ti kazes...

neeeee....

ja sam raskinula sa ovim tipom jos pre par meseci, samo sam se rasplakala sada kad je dosao dan da se seli iz zemlje i ja znam da se vise nikad necemo videti....romnaticna dusica....a ovoga sam upoznala u medjuvremenu i nekako se poklopilo...bas sam msilila da ovom dam ceteres dana pa onda da vidim sta cu sa ovimd rugim...ali danas mi sama ruka uzela telefon...

normalno da je njegov sarm u pitanju..ti mislis da ja zovem neke tamo nesarmantne likove...

..štaš, pitanja srce i ostalo... fejsu samo karte igram i to od pre neki dan, jer me ukenyalo i rasturam lol... e, sad, da se ne bih odao KOCCI , ja sam bio otvorio neku staru tamo ex. Kako je slatka :)))
Malo sam špijunirao, a inače to ne radim!! Ne!

Moja drugarica ne može da uđe u deo svog poslovnog prostora u kome su stvari koje duži po popisnoj listi.
Moja drugarica će do utorka imati čistu situaciju pa makar morala sama da gura trokrilni orman na vrata i tako brani svoju teritoriju od upada ovog uljeza koji je prerano pokazao pretenzije ka direktorovanju.:evil:

Back