- Poruka
- 6.173
moja drugarica je fulja koja se ne trezni, juri oženjene i samo misli šta će da jede 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim to za jelo.legne da spava,pa se uspavljuje razmisljanjima sta bi sutra doruckovala 

Jao Smoki, naš kako je mojoj drugarici njena mama fino objasnila. Kupi 5kg sala i 5kg mesa pa stavi jedno pored drugog. 5kg mesa stane u pola kese, a 5kg sala ne može ni na ceo sto da stane. To kad je mama htela mojoj drugarici slikovito da objasni da treba skine 5kg viška.![]()

Naravski. Zato se md poslednjih 20 godina trudi da salo drži pod kontrolom, ono kao malo tapacirung, ali meso je prioritet.pa jeste fuj,al je delotvorno![]()

md ne moze da shvati toliku opsjednutost tezinom.

I sada, bolje da ispadne budala ovde nego na nekom drugom mestu, ali nije joj jasno kako to. 
...to je pocetna cena...Moja drugarica ne bi da otvara temu, a ne zna koga i gde da pita, pa će onda vas.
Da li ste nekada kupovali/prodavali nešto preko Limunda? Ona našla mikrotalasnu, piše nekorišćena, a košta 1020 dinara.I sada, bolje da ispadne budala ovde nego na nekom drugom mestu, ali nije joj jasno kako to.
![]()
pa sad sam pogledao.. ako je to ta talasna, jos 9 dana ima do kraja licitacije.. ko zna koliku cenu ce dostici
Aham, pa eto, vi znate, md ne zna. Tamo se znači licitira, nije to konačna cena? Je l sad md ukapirala?

Eeeee, dobro, idem da joj kažem da ide na Kupindo da vidi kako tamo stoje stvari.

Ništa ne radi i ništa joj se ni ne radi.Duva vetar i hladno je.Nema sunca.
Mojoj drugarici je bzvz prošao dan.Ništa ne radi i ništa joj se ni ne radi.Duva vetar i hladno je.Nema sunca.
![]()