Moja drugarica je lezbijka!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
Kako biste reagovali da vam sestra, prijateljica, poznanica, rođaka saopšti da je lezbijka. Bilo oduvek bilo da je rešila da pređe na ženske.

a) priznala bih joj da se oduvek ložim na nju (ne sestru gbt)
b) rekla bi joj - isti ti ******, s tim izgledom muško bi viđala ređe od sonje liht
c) bila bih iznenadjena i izbegavala bih je
d) bolelo bi me ćoše
e) zapitala bih se kako smo se mi uopšte družile
f) Ne-bi-pričala-snjom Nabola-Nabola Biiii-Jeeee
g) rekla bih joj da se ne blesavi
h) ?????

Uopste ne razmisljam o seksualnom zivotu ljudi sa kojima sam bliska, niti cime se zadovoljavaju, tako da ne bih imala na sta da se naviknem.
Ti razmisljas o tome sta/ko/kako zadovoljava tvoje sestre, bracu, prijatelje, roditelje...?

Ne razmisljam jer su svi strejt. Ako bi neka od zena rekla da je lezbo ne bih kao ti bio ravnodusan, a usput nije rec o razmisljanju vec o navici. Rekla si da bi se jako brzo navikla da ti sestru njena zena zadovoljava seksualnim PVC pomagalom. Ok, misljenja sam da malo forumasa deli tvoje misljenje, ali tu smo da svako kaze sta ima.

Neregestrivano Udruženje Gradjana NUG - SAVE D MEDO
images

NUG SDM

zahvaljuje na postavljanju zanimljive teme, bar nisu ******...
nego jel možemo da gledamo, a možemo i da pričamo posle na tu temu...

Ne razmisljam jer su svi strejt. Ako bi neka od zena rekla da je lezbo ne bih kao ti bio ravnodusan, a usput nije rec o razmisljanju vec o navici. Rekla si da bi se jako brzo navikla da ti sestru njena zena zadovoljava seksualnim PVC pomagalom. Ok, misljenja sam da malo forumasa deli tvoje misljenje, ali tu smo da svako kaze sta ima.

a izbacivanje muških orgazmičkih izlučevina po ženi? to je kao kulturnije od PVC stolarije? a?
a i još nešto - sa svakim ebanjem rizikuješ bakterije...
ovde se ne javljaju oni što su dobili bakteriju
već oni što maštaju

U kom smislu ne bi bio ravnodusan?
Kako bi se osecao?

Da li ti razmisljas o seksualnom zivotu svoje sestre?
Da li mislis da si dovoljno upucen u njen seksualni zivot?
Da li obavestavas sestru/brata/roditelje o svom seksualnom zivotu?

Kako biste reagovali da vam sestra, prijateljica, poznanica, rođaka saopšti da je lezbijka. Bilo oduvek bilo da je rešila da pređe na ženske.

a) priznala bih joj da se oduvek ložim na nju (ne sestru gbt)
b) rekla bi joj - isti ti ******, s tim izgledom muško bi viđala ređe od sonje liht
c) bila bih iznenadjena i izbegavala bih je
d) bolelo bi me ćoše
e) zapitala bih se kako smo se mi uopšte družile
f) Ne-bi-pričala-snjom Nabola-Nabola Biiii-Jeeee
g) rekla bih joj da se ne blesavi
h) ?????

Nedostaje ti jedina suvisla opcija. Da se naravno prihvati bez predrasuda i podrzi kao sto rade pravi prijatelji u ovoj zatucanoj homofobicnoj sredini.

a izbacivanje muških orgazmičkih izlučevina po ženi? to je kao kulturnije od PVC stolarije? a?
a i još nešto - sa svakim ebanjem rizikuješ bakterije...

Da toboze brines brigu o bakterijama ne bi u sebe svakodnevno unosio izlucevine zivotinja punih gnoja (mleko) i raznih, po organizam losih bakterija. Kako si pun losih bakterija kojima je kolicina unetih preko 100 puta veca na dan od telesnih izlucevina ljudi u zanosu ljubavi, budalasto je da se ripas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back