Moja devojka spava sa drugim muškarcima, ali to nije varanje - to je bila moja ideja

Eeee, desu englezi a gde smo mi

Ko bi to ovde uradio?
Njegov odnos sa tom damom je baziran pretpostavci (ili sigurnom znanju baziranom na licnom iskustvu) da ce ga pre , ili posle poceti spavati sa drugima, pa najbolje da ne muci sam sebe sa sumnjama, i predlozi joj da bude radodajna prema svima.Tipican primer beta muzjaka ( voajera/kibicera).Nema nekih emocija u takvom odnosu

Jedan Britanac kaže da je njegov odnos sa njegovom devojkom postao jači od kada joj je predložio da spava sa drugim momcima dok je on na poslu.

Met, koji je odbio da navede svoje prezime, govorio je o svojoj žustroj četvorogodišnjoj vezi sa damom Zoi u intervjuu za Jutjub seriju „Ljubav ne sudi“.

Ovaj 36-godišnjak je rekao da su on i Zoe (31) izlazili tek nekoliko meseci kada joj je predložio da počne da ima seks sa drugim muškarcima.

Nekonvencionalni aranžman je pomogao da se eliminiše paranoja koja je prožimala prethodne veze napuštenog Britanca dok je otključao nove nivoe poverenja, intimnosti i komunikacije sa Zoe.

AA1c0tjW.img

Ko bi to ovde uradio?
Eto šta je prava ljubav.

Jedan Britanac kaže da je njegov odnos sa njegovom devojkom postao jači od kada joj je predložio da spava sa drugim momcima dok je on na poslu.

Met, koji je odbio da navede svoje prezime, govorio je o svojoj žustroj četvorogodišnjoj vezi sa damom Zoi u intervjuu za Jutjub seriju „Ljubav ne sudi“.

Ovaj 36-godišnjak je rekao da su on i Zoe (31) izlazili tek nekoliko meseci kada joj je predložio da počne da ima seks sa drugim muškarcima.

Nekonvencionalni aranžman je pomogao da se eliminiše paranoja koja je prožimala prethodne veze napuštenog Britanca dok je otključao nove nivoe poverenja, intimnosti i komunikacije sa Zoe.

AA1c0tjW.img

Ko bi to ovde uradio?
previse kise - depresija, autodestrukcija, debilnost pirgavaca

AA1c0tjW.img

Ko bi to ovde uradio?
Bih ja rado pristao, da me neko odmeni da perem sudove Č:P
Izabrao bih nekog vrednog i potentnog, mladjeg lika.

Pa recimo, ja bih volela da gledam kako moj muškarac sexa s drugom, nekako da ne budem izopštena iz priče ;)
još bolje neka trojka.
Ahahaha u ti ne vjerujem nema šanse. 😂
A zamisli i on dođe sa nekim predlogom da mi dovesede nekog tipa i onda svo trpje.. eto to mi deluje kulije nego da gledam snimke?? :cool:
A teško da bi i na ovo pristala. 🤣

Pa šta je alternativa teme? Da mi šalje snimke? Volela bih više uživo.
Misliš da nema alternative? 😂
Vidi, bitno bi bilo da i taj treći ima dobar q. 😁. I da nije seka persa. I da ga on dovede, ne da ja tražim 😏
Ne znaš ti s kim imaš posla 😂
Ja sam prosto šokiran sa ovim od tebe. 🤣

AA1c0tjW.img

Ko bi to ovde uradio?
Изгубила се суштина код већине људи

Пре и битније од ссмог секса је то знање да само ти и она можете то да радите. Да она да само теби, и само ти желиш њу. То је мени некако веће и од самог секса као дела

То ми много подиже его и осећам се вољеним када знам дс моја девојка хоће да да само мени, а ја само њој

Изгубила се суштина код већине људи

Пре и битније од ссмог секса је то знање да само ти и она можете то да радите. Да она да само теби, и само ти желиш њу. То је мени некако веће и од самог секса као дела

То ми много подиже его и осећам се вољеним када знам дс моја девојка хоће да да само мени, а ја само њој
Kod većine ljudi je tako. Kod manjeg broja pervertita kako ih zove kapetan to je izopačenje

Kod većine ljudi je tako. Kod manjeg broja pervertita kako ih zove kapetan to je izopačenje
Верујем на реч...надам се да сам ја својим (не)искуством преварио себе око закључака о односима оних који тако размишљају или не

То је ипак и до мојих година :D

Pa recimo, ja bih volela da gledam kako moj muškarac sexa s drugom, nekako da ne budem izopštena iz priče ;)
još bolje neka trojka. A zamisli i on dođe sa nekim predlogom da mi dovesede nekog tipa i onda svo trpje.. eto to mi deluje kulije nego da gledam snimke?? :cool:
Ne zamisljam budalastine i bahanalije.

još bolje neka trojka. A zamisli i on dođe sa nekim predlogom da mi dovesede nekog tipa i onda svo trpje.. eto to mi deluje kulije nego da gledam snimke?? :cool:
Ма најкулије је да фркнеш тог момка и ћао здрао

Раде то и овде.
i te kako, al zbog osude okoline drzi se u tajnosti.
Ne vidim problem ako covek kaze da ima jacu vezu na ovaj nacin. Verovatno zna da su "drugi muskarci" neizbezni pa , veli, bolje da zna za to nego da se pravi blesav ko sto ovi nasi pokusavaju.
Nadam se da je i on dobio ista prava od svoje dame . U tom slucaju, savrsen par.

i te kako, al zbog osude okoline drzi se u tajnosti.
Ne vidim problem ako covek kaze da ima jacu vezu na ovaj nacin. Verovatno zna da su "drugi muskarci" neizbezni pa , veli, bolje da zna za to nego da se pravi blesav ko sto ovi nasi pokusavaju.
Nadam se da je i on dobio ista prava od svoje dame . U tom slucaju, savrsen par.
Није ни само да су "неизбежни", већ неке то привлачи.

Back