Moja devojka ima problem

zbunjeni123

Početnik
Poruka
1
Devojka i ja ulazimo u polni odnos oboje kao nevini, prvi put je kao i svaki ostali odnos je boli, citao sam po nekim sajtovima javlaju se neke bolesti... jedine dve stvari koje mogu koliko toliko da se uklope su izrasline i Endometrioza. Čitajući po internetu to se javlja izmedju 25. i 35. godine pa mi je malo olakšalo sve to.... Šta vi mislite, da li je boli jer je previše uska i da li će biti bolje ako je ikako raširim????

Uh nevina. To mora strpljenja. To je najbolje ako je samu sebe deflorisala. Al ne verujem, jer je ovde takvo vaspitanje da ceka na princa da joj uradi.
Nakaci joj stopaljke na bradavice, pa ce da se skoncentrise na bradavice a dole samo gurni. Ko boca.

Kod nevinih devojaka i trema i malo strah hoće da uradi svoje.Ja se sećam s mojom prvom devojkom da joj je bilo teško da se opusti...Tj onako se stisne mahinalno i ne ide i boli...i onda stanemo,malo izkuliramo pa sve iz početka i opet ništa...I tako ne znam ni ja tačno koliko...ali je fora bila da koliko god da produžimo predigru ona se stisne i ništa jer se onako uplaši kad zna tačno kad će penetaracija da se desi...I onda smo pokušali s boka i za neko čudo to je uspelo i bilo je sve ok.
Probaj to,da promenite pozu i nemoj da joj skrećeš pažnju na to kad tačno ide penetaracija...tj kad je piitaš da li je spremana,daš još koji minut posle toga

Devojka i ja ulazimo u polni odnos oboje kao nevini, prvi put je kao i svaki ostali odnos je boli, citao sam po nekim sajtovima javlaju se neke bolesti... jedine dve stvari koje mogu koliko toliko da se uklope su izrasline i Endometrioza. Čitajući po internetu to se javlja izmedju 25. i 35. godine pa mi je malo olakšalo sve to.... Šta vi mislite, da li je boli jer je previše uska i da li će biti bolje ako je ikako raširim????
Nemoj se zezas batali sex

Jao, sve jеbač do jеbača! :roll:

A niko pošten savet da da dečku, samo se sprdate, kao da ste se naučeni rodili, a svi znamo da niste...

Ot: ključna stvar je strpljenje i da bude vlažna. Postoje lubrikanti, ako ne ide, podmažete, pa polako, na kraju će uspeti. U principu boli samo trenutak, ali nije ni posle neko uživanje, treba vremena za sve. Doduše, postoje situacije kad defloraciju mora da uradi doktor, ali su retke.

Poslednja izmena:
dobro izlizes jezikom. lizes kao rumenka.

Back