Moj život je surova skrivena kamera !

Da sam u skrivenoj kameri,
shvatio sam još pre 30 godina.

Nekako sam se pomirio sa tim,
ali sad to ponovo počinje da me opterećuje.

Ljudi oko mene pričaju naopako,
iznose laži kao istinu,
očekuju da padnem - da bi me ugazili.

Danas me je doktorka u domu zdravlja skoro dotukla.
Nju ću posebno javno da prozovem,
ali prvo da pripremim teren ! ;)

Od uobičajenih neizlečivih bolesti,
pritisak, šećer ...

Nadam se da nemas hronican problem sa secerom i pritiskom a kapiram da nisi bas u cvetu mladosti tako da treba da shvatis da sve to ide sa godinama i da ako se prilagodis i ako prihvatis da moras da budes disciplinovan i odgovoran po pitanju svoje bolesti, mozes da vodis sasvim normalan zivot bez ikakvih tegoba.
I treba da isteras iz glave tu paranoju da te svi mrze, da samo cekaju tvoju propast i da ti zele zlo. Mnogo bolje ce ti biti.

Nadam se da nemas hronican problem sa secerom i pritiskom a kapiram da nisi bas u cvetu mladosti tako da treba da shvatis da sve to ide sa godinama i da ako se prilagodis i ako prihvatis da moras da budes disciplinovan i odgovoran po pitanju svoje bolesti, mozes da vodis sasvim normalan zivot bez ikakvih tegoba.
I treba da isteras iz glave tu paranoju da te svi mrze, da samo cekaju tvoju propast i da ti zele zlo. Mnogo bolje ce ti biti.

Zivot kad-tad postane varijanta "Sam protiv svih". Kad-tad nas sve to ceka. Treba naci nacine da se to izbegne, ili makar ublazi. Promeni ekipu, idi na trening, upisi neki kurs... Nadji normalnu devojku. Ali naglasak je na promeni ljudi koji te okruzuju, jer je tu izvor problema.

Back