Moj rođak sa sela

najgotivnija mi je tetka, keva od mlade, super je odigrala wannabe gastarbajterku i napaljenu tetku

"Ajmo,tempo,tempo" :hahaha::hahaha::hahaha:

Inace,slazem se da je serija malo ispolitizovana i bez obzira na to i vrlo slabu glumu,kao i nesto slabiju reziju,ipak je nesto sto odskace od savremenog TV mulja.Svidja mi se Glogovac kako igra svestenika,Dubravka ok,Gagi lud(100 % :mrgreen:),Tanasije tanak,a Vojin i Ljubinka totalno bezlicni,stereotipni,mada im je mozda i takva uloga,koja ostavlja malo prostora za improvizaciju i male glumacke bravure.Njihovo je da se pojave i poljube dva-tri puta u jednoj epizodi i upute neki pateticni pogled.

jao ne znam
ova serija mi ima neku čudnu atmosferu skroz
s jedne strane imamo klasičnu priču srpskih seoskih i malograđanski porodica sa jakom dozom humora, s druge starne neku priču o državnim strukturama i muljavinama, sve to upakovno u prozaiku, slou mošn tok i kadrove
dragan i onaj čiča nose seriju, dubravka je ok, vojim i ljubinka neutralni do govnjivi a onaj mali (ili da prtpostavimo njegov lik), sin, usran do bola
najgotivnija mi je tetka, keva od mlade, super je odigrala wannabe gastarbajterku i napaljenu tetku
al okej je sve u svemu

Slazem se u potpunosti!

Back