Moj raj :lol:

Ja nemam svoj raj.
Cale se skoro presrelio u moju sobu jer je tu kompjuter. Jos soba i nije samo moja nego je delim s bratom..
I nikad nisam ni imala svoju sobu u toku odrastanja, mada sam se dosta selila...
Imam jedan svoj kutak, svoj izlepljeni ormar i police iznad kreveta, koji volim.. A ostalo...

moj je Raj ponekad pakao xD

da znash,nisam ponosna na sebe,ali i moja ponekad izgleda slicno :lol:
zapravo,moja je mnogo manja,pa nered nekako izgleda manji,i nije bash toliki, sad ga vishe ne pravim,ali to izvuci jednu stavr padne deset na tebe,odeca po sobi da izgleda kao da je roknula bomba..yep,poznato
i da,bezbroj puta su se drali na mene zbog sobe kad sam bila mladja, ''pa ti si zensko'' , ''pa ko ce tebe ozeniti ''...

Poslednja izmena:
pa uvek me neko cheka i ja zhurim... i kad se spremam izvuchem 10 stavri i naravno obuchem onu shto stalno nosim... i ostavim.. i posle 2 sata ista pricha i za tri dana kejos. :D
a sad je sredjena... relativno. :D

takodje...:D
i ja kad se spremam pobacam sve iz ormara,dobro,padne sve na mene,pa napravim brdo od odece na krevetu,i shto me najvishe nervira,kad i sredim sobu,onda u nju ne ulaze,ali redovno naidju na nesredjenu verziju kad nisam kuci,i onda opet '' ko ce tebe ozeniti...''
to im je mantra :lol::roll:

Elem, svi imate vase sobe, nadam se :lol:
Ali i oni koji ih nemaju ovde mogu da ucestvuju (Mislio Steve na sve)

Kako izgleda vasa soba?
Kako biste voleli da izgleda? :per:

Sta biste menjali u svojoj sobi.

Za pocetak:)

Moja soba je mala, plava i uskoro treba da se selim, puna je loma a mene taj lom uvek inspirise i nikad mi nije smetao :cool:

Voleo bih da od svoje buduce sobe napravim nesto ovako:

IKEA-2010-Bedroom-Design-Ideas-550x451.jpg

Moja soba:
Čarapa na podu
Đaća na stolici(devojkina-istina)
Neopisivo inspirativni gasovi iz sportskih patika(bolje od vutre)
Teleskop pored prozora(spušteni šaloni)

Pređoh prstom preko stola. Prst od silne prašine ne videh.
Stripove čitam, čisti su.
Uzeh knjigu i dunoh da odleti prašina-počeo sam da pevam:"zagušljivo, meni se plaaače; pusti me, ne steži me jačeeee"

moja soba nema ni trunku mene..Mozda garderober (:S).Upravo bacam pogled oko sebe i sem nabacanih knjiga, papira, kora od jabuke, nista..i prastari posteri nasih nam dragih tenisera koje treba da izbacim.Prevazisla tu fazu.(ne sto se tenisa samog tice, vec tog nacionalizma, SSSS itd)

beli zidovi sa ogromnim nbgd style grafitom na plafonu svuda krs i lom verovatno ima oko 50-60 praznih pakli pljuga i 2-3 kile ljuske od kikirikiaj i semenki jedno 8 piksli posto me mrzi da ih praznim i samo donesem cistu..usisvanje je zadnji put videla kad sam bio 5-i osnovne...sve u svemu volim je..svako ko dodje voli da bleji u mojoj sobi jer izlgeda ko da su nemci ratovali unutra..:)

Back