Moj prvenac

Aleksej_BASO:
peach:
kiss,ja te skroz razumem :( . ja sam godine provela s tipom koji ne voli da se ljubi i mazi :? ,mazenje ga,kaze,golica,a ljubi se samo dok se sexa.inace,samo neki ovlash-cmok bez jezika :roll:
mislim da to ima veze sa navikama,sa dozivljajem sebe samog...ne znam :?
cudnih muskaraca ima...stvarno treba otvoriti podforum psihologija :lol:

Svaka cast, bravo! Znaci godinama si bila sa tipom koji ne zeli da se ljubi, iako ti to volis! A za to vreme su neki drugu ispusavali i ostajali sami. Eto kakve su zene...

Ne samo ti, nego generalno.
hm,nisam ovo shvatila :? :roll: . hteo si da kazes da je trebalo da budem s nekim od kissing type-tipova koji stoje u redu za devojku samo zato sto onaj moj nije voleo da se ljubi? :shock: booooze! :lol: pa covek je imao drugih vrlina...mislim,da sad ne zalazim u detalje :oops: .sta ce mi neki da me balavi po ceo dan,a kad predjemo na konkretnije stvari... :(
sad,sto kis kaze da im je sex udji-izadji,to je vec problem.reklo bi se da tu nema hemije :roll:.u takvim situacijama vec nisam bilal. :P

Cekam kuma:
peach:
kiss,ja te skroz razumem :( . ja sam godine provela s tipom koji ne voli da se ljubi i mazi :? ,mazenje ga,kaze,golica,a ljubi se samo dok se sexa.inace,samo neki ovlash-cmok bez jezika :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda je bio u legiji stranaca, pa otupeo. tezak vojnicki zivot, bez emocija. :lol:
a mozda sam se zabavljala sa Legijom,a? :lol: :wink:
btw,al' je on meni doooobar frajer 8) ,steta sto je "genocidan" i malkice u zatvoru,inace je mljac-mljac...oprostila bih mu ako ne voli da se ljubi :lol:
10.gif

peach:
Aleksej_BASO:
peach:

Svaka cast, bravo! Znaci godinama si bila sa tipom koji ne zeli da se ljubi, iako ti to volis! A za to vreme su neki drugu ispusavali i ostajali sami. Eto kakve su zene...

hm,nisam ovo shvatila :? :roll: . hteo si da kazes da je trebalo da budem s nekim od kissing type-tipova koji stoje u redu za devojku samo zato sto onaj moj nije voleo da se ljubi? :shock: booooze! :lol: pa covek je imao drugih vrlina...mislim,da sad ne zalazim u detalje :oops: .sta ce mi neki da me balavi po ceo dan,a kad predjemo na konkretnije stvari... :(
sad,sto kis kaze da im je sex udji-izadji,to je vec problem.reklo bi se da tu nema hemije :roll:.u takvim situacijama vec nisam bilal. :P

Ma ne hteo sam da kazem da trebada budes sa tipom koji ne voli da se ljubi, a po mogucnodt i lize, te voli sex samo na guraj vadi, i nije bas nezan, ne voli da se mazi, ali svakako ima "dugih svojih vrlina" pa onda se posle zalis, i plujes muskarce...

Bas me iteresuje koje su to vrline, ogromna ku.cina ili kolica ili je bio faca u drustvu,...

Pa da, mislim koji ce ti neko da te balavi po ceo dan, a kad treba da te opali onda ne moze da mu se digne...
Potpuno te podrzavam, znam i ja takve, pun grad...

Citajuci postove sa ovog dela foruma, jedino mogu da steknem utisak da bi stvarno trebalo da pocnem da bildujem, da se vratim na kriminal, nabavim neka besna kola i motor obavezno, budem glavna faca u gradu. 8)

Poljubac. Ima li sta lepse od ljubljenja sa dve biseksualke :?:
Ima, ljubljenje sa TRI prelepe biseksualke :P

set212-41-tn.jpg

Aleksej_BASO:
peach:
Aleksej_BASO:
peach:

Ma ne hteo sam da kazem da trebada budes sa tipom koji ne voli da se ljubi, a po mogucnodt i lize, te voli sex samo na guraj vadi, i nije bas nezan, ne voli da se mazi, ali svakako ima "dugih svojih vrlina" pa onda se posle zalis, i plujes muskarce...

Bas me iteresuje koje su to vrline, ogromna ku.cina ili kolica ili je bio faca u drustvu,...

Pa da, mislim koji ce ti neko da te balavi po ceo dan, a kad treba da te opali onda ne moze da mu se digne...
:shock: ko je spominjao da ne voli da lize?! ko je rekao da nije nezan? to sto on ne voli da njega maze ne znaci da on ne voli da mazi mene? mislim,lupas gluposti jer si ogorcen na neku cicu,ocigledno!
ja pljuvala muskarce?! nikad! :x samo efendiju i njegove istomisljenike koji podcenjuju zenski rod i sve zene dele u 2 grupe:
1)moja zena=svetica & domacica
2)ostale zene=qurve & glupace koje treba nemilosrdno naglavitjati :lol:
btw,o kvalitetima mog unkissable frajera tipovi poput tebe mogu samo da mastaju! :wink: ne,nije imao kola-to meni nije ni bitno jer ih ja imam! ne,nije bio ni neka faca u drustvu-ali je meni bio faca! a dimenzije su mu normalne i idealne,o cemu ti takodje mozes verovatno samo da mastas,cim si toliko pustio jezicinu na devojku o kojoj nista ne znas! :evil:

Kiss_me:
Iako sam i ranije posecivala ovaj forum i po nekad kao anonimus ostavljala po koji post, evo sam se tek danas registrovala i odlucila da bas ovde zapocnem svoju prvu temu.

Ljubav je tema koja nas stalno okruzuje i koju svakodnevno pominjemo ili o njoj razmisljamo. Seks je oduvek bila covekova potreba, i mislim da je Frojd u mnogome u pravu ;)

Ono sto sada zelim da vas pitam i zapocnem diskusiju je pitanje mog nicka tj pitanje: Koliko volite da se ljubite i koliko vam poljubac znaci? Naravno mislim na partnerski tj ljubavni poljubac.
Moje misljenje je da poljubac moze reci mnogo vise od od bilo koje reci ili poklona i koji moze da uzbudi vise od bilo kog afrodizijaka.
Trenutno sam u nekoj vrsti veze sa muskarcem koji ne voli da se ljubi i mene to uzasno nervira.
Seks bez poljubaca po meni nije seks vec vise "odradjen posao".

Dakle, POLJUBAC, da ili ne i koliko vam on znaci?

Pozz

Poljubac mi je jako bitan.. U stanju sam satima da se ljubim..to mi je nekako ona prava emotivna bliskost sa partnerom. Ne vidim sebe sa nekim ko bi to odbio ili ne bi bio u istom fazonu.

peach:
Aleksej_BASO:
peach:
Aleksej_BASO:
peach:

:shock: ko je spominjao da ne voli da lize?! ko je rekao da nije nezan? to sto on ne voli da njega maze ne znaci da on ne voli da mazi mene? mislim,lupas gluposti jer si ogorcen na neku cicu,ocigledno!
ja pljuvala muskarce?! nikad! :x samo efendiju i njegove istomisljenike koji podcenjuju zenski rod i sve zene dele u 2 grupe:
1)moja zena=svetica & domacica
2)ostale zene=qurve & glupace koje treba nemilosrdno naglavitjati :lol:
btw,o kvalitetima mog unkissable frajera tipovi poput tebe mogu samo da mastaju! :wink: ne,nije imao kola-to meni nije ni bitno jer ih ja imam! ne,nije bio ni neka faca u drustvu-ali je meni bio faca! a dimenzije su mu normalne i idealne,o cemu ti takodje mozes verovatno samo da mastas,cim si toliko pustio jezicinu na devojku o kojoj nista ne znas! :evil:

Tipovi poput mene mogu da mastaju?

Jesi se sad ti to nasla uvredjena pa si sad pustila jezicinu na tipa poput mene?
A odakle ti znas kakav sam ja to tip.

Ne daj mi boze da ikad budem kao taj tip tvoj super-extra-naj frajer ali da mi riba na forumu kaze kako joj nesto nije valjalo.

Ne podrzavam Efendijino ponasanje ali sve vise ga razumem.

Zbog riba poput tebe tipovi poput mene postaju kao on.

Sto si gori prema ribama to te one vise cene, nisam ja ili on to izmislio, ali tako je. On se covek samo prilagodio...

Aleksej_BASO:
Jesi se sad ti to nasla uvredjena pa si sad pustila jezicinu na tipa poput mene?
A odakle ti znas kakav sam ja to tip.

Ne daj mi boze da ikad budem kao taj tip tvoj super-extra-naj frajer ali da mi riba na forumu kaze kako joj nesto nije valjalo.

Ne podrzavam Efendijino ponasanje ali sve vise ga razumem.

Zbog riba poput tebe tipovi poput mene postaju kao on.

Sto si gori prema ribama to te one vise cene, nisam ja ili on to izmislio, ali tako je. On se covek samo prilagodio...[/b]
ni,nisam se nasla uvredjena,jer mo's da me pljujes kol'ko 'oces-ne poznajes me,tako da mi to ne govori nista,osim da si isfrustriran malkice :wink: .
btw,nisam se ja zalila da mi nesto sa tim mojim extra-ultra-super falilo,samo konstatovah da razumem kiss jer covek nije voleo da se ljubi i mazi.ne mislim da je to losa osobina.ti si taj koji je rekao da sam trebala da budem s nekim ko bi me balavio po ceo dan :? .
drago mi je sto ne podrzavas efendijino ponasanje 8),good 4U!
i nisam ja neka azdaha da zbog mene tipovi postaju ovakvi ili onakvi...kamo lepe srece da jesam! :cry:

Back