Moj plan kako da Srbi zagospodare Balkanom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukinuti penzije i davati svakoj ženi koja rodi 4 dece 100 000 din mesečno, koja rodi 7 dece 200 000 din , koja rodi 10 dece 300 000 din

Zar ne mislis da je bolje pokrenuti neku od firmi koju je otvorio drug Tito a lopovi kasnije upropastili?
Te firme imaju ime koje je bilo sinonim za kvalitet i mogle bi ponovo da rade kada se renoviraju zgrade i kupe masine da se obnovi proizvodnja.
Tada bi svi imali koristi jer bi pare ostajale u drzavi, narod bi imao posao i ne bi davali strancima po 10000 evra po radniku koji placaju minimalac.

Treba omoguciti ljudima da zive normalno bez socijalne pomoci koju ti predlazes.

Zamisli koliko nenormalan moras biti da nekoj osobi ponudis visoku svotu novca, pod uslovom da ona pola svog zivota provede u trudnom stanju, tretirajuci je na taj nacin kao krmacu, gde je cilj iskljucivo kvantitativne prirode -da se oprasi sto vise prasica...

To iz tvog ugla.

A iz mog, ovo je sjajan plan za ostvarivanje dominacije na Balkanu, a kasnije i u Evropi i svetu.

Inače, kako tvoje mentalno zdravlje? Nadam se da si u potpunosti odustao od ideje o samoubistvu.

To iz tvog ugla.

A iz mog, ovo je sjajan plan za ostvarivanje dominacije na Balkanu, a kasnije i u Evropi i svetu.

Inače, kako tvoje mentalno zdravlje? Nadam se da si u potpunosti odustao od ideje o samoubistvu.

Vrlo je ruznjikavo da pokusavas da me diskvalifikujes aludirajuci na moje mentalno zdravlje. Na kraju krajeva, ono i jestw proizvod izmedju ostalog i ovakvog razmisljanja. Sama cinjenica da je covek u takvim okolnostima depresivan, zapravo ukazuje na to da je i dalje zdrav. Njegovo suicidno stanje ukazuje da se i dalje drzi, ako me razumes, ali da ne razlazemo tezu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back