- Poruka
- 90.689
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grbović: Ako se ponove izbori u Beogradu - idemo ili sami ili s novim partnerima
Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za N1 da jeste za ponavljanje beogradskih izbora i da bi opozicija uvek trebalo da insistira na tome, ali da će ako do njih dođe, njegov pokret izaći ili sam ili sa sasvim novim partnerima, jer koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije, kako je već ocenio, faktički više ne postoji, i nastupiti opet sa istim subjektima, "bilo bi uvredljivo".
Možda hoće sa Ajmo ljudi (Vučiću).Novim partnerima???
Šta????
Možda hoće sa Ajmo ljudi (Vučiću).
Više mi idu uz Moramo ili Tadića.Ne.
Ponoš.
Samo sam iznenađen jerbo njih Đilas finansira, a ovo znači da raskidaju sa Đilasom i definitivno prelaze u saradnju sa Ponošem.
Više mi idu uz Moramo ili Tadića.
Mnogo su progresivno liberalni.
Ponoš tu onda ispada više levo, mada i onaj Savo deluje kao lefti.
Ponoš okuplja omladinu levičara.Jesu, ali PSG se u kampanji stvarno najviše od svih iscimao za Ponoša, i to od samog starta. Nina Stojaković, Grbovićeva verenica, i pomoćnik je u kampanji; bila i izuzetno aktivna.
Posmatraj to kao Mlađu Dinkića 2008. godine. Utrčali su na vreme i dokazali se.
Njima su finansije problem, jerbo stižu od Đilasa.
Ako Pavle odlazi onda će i Lutkovac.Ne.
Ponoš.
Samo sam iznenađen jerbo njih Đilas finansira, a ovo znači da raskidaju sa Đilasom i definitivno prelaze u saradnju sa Ponošem.
Ako Pavle odlazi onda će i Lutkovac.![]()
Плашим се да је једини смисао нових избора јачање позиција ССП. Будућег коалициониг партнера?