Moj odgovor je "da": Vučić o zahtevu Đilasa za ponavljanjem izbora u Beogradu

Šta očekujete na ponovljenim izborima u Beogradu?

• Pobedu vlasti

glasova: 3 50,0%
  • Pobedu opozicije

glasova: 3 50,0%

• Ukupno glasova
    6

"Novi izbori odgovaraju najviše Vučiću"

"Jedna po meni jako važna stvar jeste da predsednika nigde niste videli da kaže koliko procenata je njegova lista osvojila u Beogradu. Mislim da mu njegov mentalni sklop ne dozvoljava da kaže da je to 30 i nešto posto. On je nezadovoljan time i njemu su potrebni ponovljeni beogradski izbori i kada na to dodate ponašanje opozicije od 5. aprila, pa nadalje, Aleksandar Vučić nema razloga da te izbore ne raspiše i da na njima ne pobedi i ostvari i bolji rezultat i da zauzme Beograd na još četiri godine i da ne zavisi ni od koga", ističe politikolog Boban Stojanović.

Grbović: Ako se ponove izbori u Beogradu - idemo ili sami ili s novim partnerima

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za N1 da jeste za ponavljanje beogradskih izbora i da bi opozicija uvek trebalo da insistira na tome, ali da će ako do njih dođe, njegov pokret izaći ili sam ili sa sasvim novim partnerima, jer koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije, kako je već ocenio, faktički više ne postoji, i nastupiti opet sa istim subjektima, "bilo bi uvredljivo".

Grbović: Ako se ponove izbori u Beogradu - idemo ili sami ili s novim partnerima

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za N1 da jeste za ponavljanje beogradskih izbora i da bi opozicija uvek trebalo da insistira na tome, ali da će ako do njih dođe, njegov pokret izaći ili sam ili sa sasvim novim partnerima, jer koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije, kako je već ocenio, faktički više ne postoji, i nastupiti opet sa istim subjektima, "bilo bi uvredljivo".

Novim partnerima???

Šta????

Više mi idu uz Moramo ili Tadića.

Mnogo su progresivno liberalni.

Ponoš tu onda ispada više levo, mada i onaj Savo deluje kao lefti.

Jesu, ali PSG se u kampanji stvarno najviše od svih iscimao za Ponoša, i to od samog starta. Nina Stojaković, Grbovićeva verenica, i pomoćnik je u kampanji; bila i izuzetno aktivna.

Posmatraj to kao Mlađu Dinkića 2008. godine. Utrčali su na vreme i dokazali se.

Njima su finansije problem, jerbo stižu od Đilasa. Ali, ako će menjati partnere i to neće biti npr. SSP, to će biti buduća org Zdravka Ponoša.

Postoji ideološka distanca, ali naplatili su to debelo u kampanji i u tom smislu im je Ponoš dužan.

Jesu, ali PSG se u kampanji stvarno najviše od svih iscimao za Ponoša, i to od samog starta. Nina Stojaković, Grbovićeva verenica, i pomoćnik je u kampanji; bila i izuzetno aktivna.

Posmatraj to kao Mlađu Dinkića 2008. godine. Utrčali su na vreme i dokazali se.

Njima su finansije problem, jerbo stižu od Đilasa.
Ponoš okuplja omladinu levičara.

Pavle, Nina, Savo. :lol:

Ako Pavle odlazi onda će i Lutkovac. :lol:

On je u mnogo težoj situaciji.

On nije na platnom spisku Đilasa; on je ugledni naučnik i tako se lično izdržava.

Đilas je tolike dugove DS-a otplatio (i to prilično ozbiljne, iz svog budžeta) da bi Lutovac iskreno bio bezobrazan ako stvarno mu okrene leđa. Govorimo o ogromnim ciframa. Tolike karte tu drži da je vrlo teško okrenuti mu leđa.

Pre će SSS i Narodna izvesti puč u DS-u, nego da i Lutovac okrene leđa Đilasu.

Плашим се да је једини смисао нових избора јачање позиција ССП. Будућег коалициониг партнера?

Nije svrha samo jačanje SSP, već i SNS.

Ne partnera, dakle, nego da se igra tango vlasti i opozicije; da mogu da ojačaju i jedni i drugi.

Back