Moj odgovor će biti najoriginalniji cool

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Zašto kada neko otvori temu da zatraži savet, većina foruma ga ili naguzi ili isproziva ili mu objasni da traži savet na pogrešnom mestu, a kada neko otvori temu da se razgovara o nekoj opštoj pojavi ili stvari, ti isti krenu da mu dele savete i da ga psihoanaliziraju i prave profil?

:think:

Zašto kada neko otvori temu da zatraži savet, većina foruma ga ili naguzi ili isproziva ili mu objasni da traži savet na pogrešnom mestu, a kada neko otvori temu da se razgovara o nekoj opštoj pojavi ili stvari, ti isti krenu da mu dele savete i da ga psihoanaliziraju i prave profil?

Pa zato što su forumaši i forumašice savršena bića koja nikad nisu imala neki problem ili ne-daj-bože pogrešila, pa ne mogu da razumeju kako se običnim smrtnicima i civilima dešavaju takvi propusti.

Davanje netraženih saveta me nervira.

pretplati se na prakticnu zenu lekso,ili idi get a life,predozirala si se forumom :mrgreen:
to bi bio besplatni savet :lol:

I šta mislite, je l bezobrazno, arogantno i bahato deliti savete koje vam niko nije zatražio? Šta mislite o tome?

Nije..evo bas gledam dog whisperer i niko ne trazi savet misli da ume sa zivotinjama..a ne ume ni sa ljudima..ne ume sam sa sobom..tako da sam odlucio dotvorim priv praksu i idem ulicom..tebi fali kesh..tebi fali daska..tebi fali sex i tako

ovo nije tacno,nemojte da ucite decu tako pliz
itekako je vazno sta misle NEKI ljudi o tebi
jedino ako mislis da zivis kao pustinjak onda nije bitno

...ajde da ti objasnim na primeru majmuna ... u svakom coporu postoji 1 muzjak koji sedi sa strane i ne mesa se ni u kakve konflikte i svadje...posmatra i uziva...ostali se cackaju medjusobno, zapocinju tuce, otimaju hranu i ponasaju se agresivno... nagradno pitanje - ko je medju njima lider i vodja grupe koji nema razloga da dira druge i dokazuje svoju vlast ... ni sebi, ni drugima

...ajde da ti objasnim na primeru majmuna ... u svakom coporu postoji 1 muzjak koji sedi sa strane i ne mesa se ni u kakve konflikte i svadje...posmatra i uziva...ostali se cackaju medjusobno, zapocinju tuce, otimaju hranu i ponasaju se agresivno... nagradno pitanje - ko je medju njima lider i vodja grupe koji nema razloga da dira druge i dokazuje svoju vlast ... ni sebi, ni drugima
Lepo si me opisala:rumenko::heart:

ajde ja tebi da objasnim
nije on dosao do tog statusa rodjenjem,itekako je morao da rokne vise majmuna da bi ga postovali i ne bi dirali
sta ti mislis,on tako sedi i gleda i niko ga ne dira
e pa nije tako,ni kod majmuna,ni kod svinja ni kod ljudi

dzaba nekome sto misli da je lider ako to ostali ne misle,pa cek zar ja zivim u zabludi godinama
ili je dovoljno da mislim kako ce dzordz kluni da se zaljubi u mene cim me ugleda,i to ce se desiti?ili je potrebno da i dzordzi to pomisli? :rumenka: jao sad ste me zbunili :rumenka:

Samo pomislis da ce to da se desi i kosmos ce to sve da sredi :mrgreen:(to ti je besplatan savet o moci pozitivnog razmisljanja)
u prosloj poruci sam zaboravila jednog ovog zelenka da dodam

...cvrc Lexo pretera ga, zivota mi uvek gledam posteno i iskreno da odgovorim i da nikada ne ponizim sagovornika nekom opaskom ali shvati da je ovo forum, lepis komentar na komentar tako da ljudi moraju nesto da napisu...krenes sa temom pa gde tema stigne, do prozivke, koskanja, psihologije...ako hoces posteno tesko da se bas neke velike zivotne nedoumice resavaju na forumu...zamisli varijantu da me na primer zanima da li da se udam i ja postavim temu, dobijem 50 komentara meni 50 nepoznatih osoba sa 50 razlicitih zivotnih prica i iz 50 nepoznatih glava, pa da se ne zezamo retko koji bih shvatila ozbiljno...druga je stvar da me zanima uopste misljenje o udaji eeeee onda mi znaci 50 komentara iz 50 vizura...ljudi nece da resavaju tudje probleme, nisu blesavi pa da ispadnu krivi na kraju, nije im ni prijatno, zamisli temu "ustanovljena mi je ta i ta bolest" idi begaj ja ne bih ni pisala na njoj a zamisli temu "debljina za i protiv" extra puuuuuuce fight jer je ljudima mahom forum nacin lagane kominikacije pa se onda "psiholoski" isprozivamo ali to je u sklopu neke teme koja nas interesuje a ne pomoci drugom licu...

...cvrc Lexo pretera ga, zivota mi uvek gledam posteno i iskreno da odgovorim i da nikada ne ponizim sagovornika nekom opaskom ali shvati da je ovo forum, lepis komentar na komentar tako da ljudi moraju nesto da napisu...krenes sa temom pa gde tema stigne, do prozivke, koskanja, psihologije...ako hoces posteno tesko da se bas neke velike zivotne nedoumice resavaju na forumu...zamisli varijantu da me na primer zanima da li da se udam i ja postavim temu, dobijem 50 komentara meni 50 nepoznatih osoba sa 50 razlicitih zivotnih prica i iz 50 nepoznatih glava, pa da se ne zezamo retko koji bih shvatila ozbiljno...druga je stvar da me zanima uopste misljenje o udaji eeeee onda mi znaci 50 komentara iz 50 vizura...ljudi nece da resavaju tudje probleme, nisu blesavi pa da ispadnu krivi na kraju, nije im ni prijatno, zamisli temu "ustanovljena mi je ta i ta bolest" idi begaj ja ne bih ni pisala na njoj a zamisli temu "debljina za i protiv" extra puuuuuuce fight jer je ljudima mahom forum nacin lagane kominikacije pa se onda "psiholoski" isprozivamo ali to je u sklopu neke teme koja nas interesuje a ne pomoci drugom licu...
Ljudi me definitivno doživljavaju preozbiljno :(

Back