...cvrc Lexo pretera ga, zivota mi uvek gledam posteno i iskreno da odgovorim i da nikada ne ponizim sagovornika nekom opaskom ali shvati da je ovo forum, lepis komentar na komentar tako da ljudi moraju nesto da napisu...krenes sa temom pa gde tema stigne, do prozivke, koskanja, psihologije...ako hoces posteno tesko da se bas neke velike zivotne nedoumice resavaju na forumu...zamisli varijantu da me na primer zanima da li da se udam i ja postavim temu, dobijem 50 komentara meni 50 nepoznatih osoba sa 50 razlicitih zivotnih prica i iz 50 nepoznatih glava, pa da se ne zezamo retko koji bih shvatila ozbiljno...druga je stvar da me zanima uopste misljenje o udaji eeeee onda mi znaci 50 komentara iz 50 vizura...ljudi nece da resavaju tudje probleme, nisu blesavi pa da ispadnu krivi na kraju, nije im ni prijatno, zamisli temu "ustanovljena mi je ta i ta bolest" idi begaj ja ne bih ni pisala na njoj a zamisli temu "debljina za i protiv" extra puuuuuuce fight jer je ljudima mahom forum nacin lagane kominikacije pa se onda "psiholoski" isprozivamo ali to je u sklopu neke teme koja nas interesuje a ne pomoci drugom licu...