Moj mali eksperiment sa putovanjem kroz vreme

E prc. Slučajno mi ne treba vremeplov da izmenim ili izbrišem poruku od pre deset minuta. Ja imam tu opciju, i ne zove se vremeplov.
I to nije vreme. To su fizičke pojave kretanja i dešavanja, koje smo zapamtili i obeležili pomoću naprava, po imenu "sat i kalendar" kad se nešto desilo, da bi mogli rečima precizno da kažemo, u kom momentu dešavanja se odredjena situacija desila. Da nije sata i kalendara, bilo bi "to je bilo kad je steva otvorio usta da zeva, i baš tad je proletela ptica sa moje desne strane, a sunce je stojalo tu i tu, sa malo oblaka bez kiše.
Tačno i postoji mogućnost da bi mogli da ponovo prođemo kroz isti događaj i da ga izmenimo. Onda dolazi do multuverzuma.

Poslednja izmena od moderatora:
Прошлост не постоји. Постојала је, можда. Будућност не постоји. Постојаће, можда.
Постоји само садашњост. Вјечна садашњост. Прошлост у коју би се „вратио” неће бити прошлост кад се у њу вратиш, то ће опет бити твоја садашњост. Дргачија од оне из које си „дошао”, али свакако садашњост. Гдје год мрднеш по замишљеној (измишљеној) „временској линији” наћи ћеш се у садашњости.
Ovo ima smisla.

Tačno i postoji mogućnost da bi mogli da ponovo prođemo kroz isti događaj i da ga izmenimo. Onda dolazi do multuverzuma.
Ja sam malo pre bio u prošlosti, izmenio sam je da se obeležim da sam bio tamo, zatim sam sve vratio u prvobitno stanje, evo dokaz FOTO.
Screenshot 2023-06-04 103619.png

Ja sto se ismijah budalastinama :D mislio sam da su najgori oni poput Irene Sjekloce ali ovo sad sto sam citao,ovo je za Lazu Lazarevica :D @bmaxa tebi nije mjesto medju ovim sizofrenicima... Majke mi,za 32godine nista ludje citao nisam,.. da li je ovo posledica filmova,demona,narkotika ili nesto urodjeno ,nije ni bitno 🤣🤣🤣🤣
Na koga se ovo odnosi?

ajmo test da svako proveri dal ce ikad putovati kroz vreme

u petak drugog juna NIJE izvucena sedmica

svako da se seti te cinjenice ako ikad dodje u mogucnost da putuje kroz vreme i da se vrati i sebi mladom da

dobitnu kombinaciju - 9,19,24,29,33,35,39

on ce dobiti sedmicu a mi ostali cemo uvideti promenu

koja bi se vec desila

ajmo test da svako proveri dal ce ikad putovati kroz vreme

u petak drugog juna NIJE izvucena sedmica

svako da se seti te cinjenice ako ikad dodje u mogucnost da putuje kroz vreme i da se vrati i sebi mladom da

dobitnu kombinaciju - 9,19,24,29,33,35,39

on ce dobiti sedmicu a mi ostali cemo uvideti promenu

koja bi se vec desila
Ne. U tom slučaju samo ti i tvoja mlađa varijanta bili bi ste svesni te dobitne kombinacije, ostali neće videti ništa. Šta ćeš da uradiš sa tim parama to je već tvoja stvar. Jedan od mojih planova je da donesem sve dobitne kombinacije iz svih sportova u narednih nekoliko stotina godina i da samo živim od klađenja. :D

Ne. U tom slučaju samo ti i tvoja mlađa varijanta bili bi ste svesni te dobitne kombinacije, ostali neće videti ništa. Šta ćeš da uradiš sa tim parama to je već tvoja stvar. Jedan od mojih planova je da donesem sve dobitne kombinacije iz svih sportova u narednih nekoliko stotina godina i da samo živim od klađenja. :D
video si i ti i svi koji su procitali post , pratili izvlacenje i igraju loto

https://www.lutrija.rs/Results - nema sedmice , znaci niko od prisutnih nije dosao do vremeplova

ti takodje , da si ikad dosao do vremeplova vec bi ubirao plodove svog * rada*

dao bi sebi pare dok si mlad a ne kad predjes 70, tad ti bas i ne trebaju

Moj plan je da zamenim vremensku liniju sam sa sobom. Sebe iz sada već prošlog vremena pošaljem u budućnost, a ja preuzmen tu vremensku liniju i gospodarim njome po mojim željama. Mogu da stvorim potpuno novi univerzum sa potpuno novim događajima, a u sledećoj poruci ću vam objasniti dalji plan šta pokušavam da uradim.
zamisli da postoji multiverzum kao što veruješ...ako si ti prisutan samo u jednoj vremenskoj liniji onda neko mora da nastupa u tvoje ime u paralelnim vremenskim linijama...znači veštačka inteligencija sistema...zapitaj se koliko ljudi oko tebe su onda stvarni a koliko njih samo glumi veštačka inteligencija...e sad ako svaki tvoj bitniji izbor izaziva grananje vremenskih linija, pogledaj koliko ima ljudi sa koliko paralelnih vremenskih linija...znači ima neverovatan bezbroj paralelnih vremenskih linija...znači ogromnu većinu ljudi u svakoj od vremenskih linija glumi veštačka inteligencija...

logičnije je nešto drugo...ako je život na zemlji samo simulacija tj. video igrica... istovremeno može postojati neograničen broj instanci simulacije čak sa različitim periodima života na Zemlji ...naprimer paralelno sa ovom realnošću može postojati neka realnost u kojoj je antičko doba i neka u kojoj je trenutno drugi svetski rat ili neka sa scenarijom koji se nikad nije i neće desiti u našoj realnosti... međutim svaka duša sudeluje samo u jednoj od tih paralelnih realnosti...nema grananja na vremenske linije posle svakog izbora nego postoji mnogo paralelnih linija u kojima različite duše učestvuju...može postojati i simulacija u kojoj postoji čovek sa tvojim imenom i prezimenom i izgledom i prošlošću i dobija na lotou ali to nisi ti...to je neka druga duša koja je dobila da igra istu ulogu kao ti u ovoj realnosti

video si i ti i svi koji su procitali post , pratili izvlacenje i igraju loto

https://www.lutrija.rs/Results - nema sedmice , znaci niko od prisutnih nije dosao do vremeplova

ti takodje , da si ikad dosao do vremeplova vec bi ubirao plodove svog * rada*

dao bi sebi pare dok si mlad a ne kad predjes 70, tad ti bas i ne trebaju
Tačno tako, ali još nisam.
Kao T1000 neću stariti i biću mlad sve dok me neka prirodna katastrofa ne uništi.

to komplikovano.T1000...vremenske linije...rezultati sa kladionica vraćeni u prošlost......zašto se jednostavno ne proglasiš za boga? onda imaš i besmrtnost...i sve što hoćeš... :p
Tebi je komplikovani zato što ne razmišljaš o tome, ali meni nije. Namerno sam otvorio temu i podelio sve ovo sa vama zato što kada se budem vratio neću ni da je otvaram i vi nećete ni znati za ono što sam ja.

Back