Moj mali eksperiment sa putovanjem kroz vreme

Na papiru sam samom sebi poslao poruku četiri meseca ranije kada i u koje vreme treba da se nađem sam sa sobom i da mi drugi ja iz budućnosti preda vremensku mašinu. Pismo sam napisao u septembru mesecu, a dogovor je bio da se nađemo 28 decembra. Čekam sam samog sebe u dogovoreno vreme petnaest minuta i naravno drugi ja nije došao. Time sam na mikro nivou dokazao da vremenske petlje nikako ne utiču jedna na drugu i da se radi o putovanju ne samo kroz vreme nego u multiverzum. Da vremenske linije imaju bilo kakvog uticaja jedne na drugo onda bi drugi ja iz budućnosti došao i sam sebi dao vremensku mašinu. Ne kažem da se to nije desilo, ali se nije desilo u ovom univerzumu. U drugom univezumu ja sam sigurno samom sebi doneo vremensku mašinu.

A ima i još jedna verovatnoća. Da sam otišao na početak svog života kako bih popravio sve ono loše što sam uradio, ali onda bih opet sada primetio drastične promene koje bi se reflektovale na moj sadašnji život ili možda ipak ne bi. :think:

Šta vi mislite o ovom mom eksperimentu?

Pa i album sa starim slikama je vremeplov
Uzmes i plovis kroz vreme, godine, sate...

Kao i kod starijih parova npr slika sa vencanja iznad bracnog kreveta, oni na slici mladi, a sad u krevetu sa po 90 godina, sa srecom ako su zivi...

Filmska industrija je takodje vremeplov...
Nije dzabe HOLLYWOOD = "Sveta Šuma"...
A kod nas takodje u šumi...studio Košutnjak... 😀

Život=vreme je kao reka...ima svoj izvor i ušće
Ubrzati do ušća je logicno s manje otpora jer ides nizvodno...
A vracati se na izvor je takodje izvodljivo ali s malo više otpora, jer ides u kontra smeru tj uzvodno...

Te tako pretpostavljam da je lakše putovati u budućnost...jer ideš "nizvodno", a nešto teže je vraćati se u prošlost jer ideš "uzvodno"...

....

Poslednja izmena od moderatora:
Ne postoji vreme, ne postoji prostor, ne postojiš ti kao fizički objekat koji se kreće
kroz neštošto ne postoji. Zato ne mora ni da postoji mašina kao fizički objekat
koja će pomoći tebi koji fizički postojiš samo kao iluzija da se krećeš kroz
iluziju vremena i prostora.

Da li postojiš ti Jasna ili si samo moja jutarnja iluzija za kojom čeznem? :think:

...

Šta vi mislite o ovom mom eksperimentu?
mislimo da je sns pranje pameti uspelo 100%
Ко те буде сматрао лудим, тај није нормалан.
sns sekta, jel vidis sta uradi od coveka? piju pamet ljudima, vi'is ovaj se divi probusenim lobanjama, demon kroz nos moz' ti popije pamet, a krenuo temu kao satro vremenske petlje, bakraci, aha:pop:

Poslednja izmena:
mislimo da je sns pranje pameti uspelo 100%

sns sekta, jel vidis sta uradi od coveka? piju pamet ljudima, vi'is ovaj se divi probusenim lobanjama, demon kroz nos moz' ti popije pamet, a krenuo temu kao satro vremenske petlje, bakraci, aha:pop:
Ako je SNS tvoj jedini problem u životu ti onda stvarno nemaš problema. Ti si onda srećan čovek.

Ako je SNS tvoj jedini problem u životu ti onda stvarno nemaš problema. Ti si onda srećan čovek.
jok nego cu da zivim u paralelnoj "realnosti"
naravno da imam problema, kao i svi, ali ne bezim u izmisljotine i dramosmrduckanje kao vucic i sns-ovce koje kao eksperimntisu, a u stvari se sa njima eksperimentise, koliko, dokle, ... ne moze se iz svoje koze, i mlecnog puta, imaju cuvari za takve kao sto si ti, koji bi da zdime, ... djuro, odma' blokiraj aerodrom!

Poslednja izmena:
jok nego cu da zivim u paralelnoj "realnosti"
naravno da imam problema, kao i svi, ali ne bezim u izmisljotine i dramosmrduckanje kao vucic i sns-ovce koje kao eksperimntisu, a u stvari se sa njima eksperimentise, koliko, dokle, ... ne moze se iz svoje koze, i mlecnog puta, imaju cuvari za takve kao sto si ti, koji bi da zdime, ... djuro, odma' blokiraj aerodrom!
Lepo ti kažem da nemaš probleme. Stvarni problemi se rešavaju tako što radiš i napreduješ u životu, a ne kriviš druge za svoj neuspeh i ne plačeš nad svojom sudbinom.

Atome, objani da razumemo svi koji čitamo.
Evo pre deset minuta si napisao poruku na ovoj temi. To je prošlost stara deset minuta. Trenutno nemaš tehničku megućnost da se vratiš u vreme pre tih deset minuta i da izmeniš poruku koji si napisao. Ali to ne znači da ne postoji opcija da to možeš da uradiš. Za to ti je potrebna sila koja može da te vrati od pre deset minuta. Eto to ti je vreme.

Evo pre deset minuta si napisao poruku na ovoj temi. To je prošlost stara deset minuta. Trenutno nemaš tehničku megućnost da se vratiš u vreme pre tih deset minuta i da izmeniš poruku koji si napisao. Ali to ne znači da ne postoji opcija da to možeš da uradiš. Za to ti je potrebna sila koja može da te vrati od pre deset minuta. Eto to ti je vreme.
E prc. Slučajno mi ne treba vremeplov da izmenim ili izbrišem poruku od pre deset minuta. Ja imam tu opciju, i ne zove se vremeplov.
I to nije vreme. To su fizičke pojave kretanja i dešavanja, koje smo zapamtili i obeležili pomoću naprava, po imenu "sat i kalendar" kad se nešto desilo, da bi mogli rečima precizno da kažemo, u kom momentu dešavanja se odredjena situacija desila. Da nije sata i kalendara, bilo bi "to je bilo kad je steva otvorio usta da zeva, i baš tad je proletela ptica sa moje desne strane, a sunce je stojalo tu i tu, sa malo oblaka bez kiše.

E prc. Slučajno mi ne treba vremeplov da izmenim ili izbrišem poruku od pre deset minuta. Ja imam tu opciju, i ne zove se vremeplov.
I to nije vreme. To su fizičke pojave kretanja i dešavanja, koje smo zapamtili i obeležili pomoću naprava, po imenu "sat i kalendar" kad se nešto desilo, da bi mogli rečima precizno da kažemo, u kom momentu dešavanja se odredjena situacija desila. Da nije sata i kalendara, bilo bi "to je bilo kad je steva otvorio usta da zeva, i baš tad je proletela ptica sa moje desne strane, a sunce je stojalo tu i tu, sa malo oblaka bez kiše.
Прошлост не постоји. Постојала је, можда. Будућност не постоји. Постојаће, можда.
Постоји само садашњост. Вјечна садашњост. Прошлост у коју би се „вратио” неће бити прошлост кад се у њу вратиш, то ће опет бити твоја садашњост. Дргачија од оне из које си „дошао”, али свакако садашњост. Гдје год мрднеш по замишљеној (измишљеној) „временској линији” наћи ћеш се у садашњости.

Back