Moj ljubavni zivot

Video ja scenu skoro, deca peti razred, momak i devooojka, imali neku raspravu, njegov drugar valjda slao neke poruke, slike, šta li.. Ona se valjda naljutila, nemam pojma kako ide prolog.. Elem, on stoji, plače, nudi joj svoj telefon da vidi da on nema njegov brooooj, ona plače isto, oko njih 5-6 njihovih drugara i drugarica zabrinuti, hoće da im pomognu, da se pomire.. A mislim se jeeeeeeebote, kakav cirkus, peti razred a tu neke drame :lol:

A ja s druge strane pre nedelju dana sa devojkom igrao super Marija.. Ali dobro ja i nisam preterano zreo :(

ијаој, ја ОБОЖАВАМ супер марија :))))))

Ja ne volim Marija (znam da nisi na to ciljala), biram Luiđija uvek, Marija sam dao njoj :mrgreen: A još smo igrali na super nintendu i nekom starom TV-u :zaljubljena:
па како другачије него тако :))))
на компу није то то :)

а ја бих дала дууупе сад дизвинеш да нађем негде сегу или нинтендо, хахаха
и кладим се да бих те покидала, разваљујем супер марија :руменко:

Ma bi.. Isto ko što bi me u basketu pobedila :manikir: Znam ga napamet, brat i ja smo svakog leta u naletu dosade po jednom prelazili, svaki ćošak i svaki tajni nivo poznajem :lol: Ona ovog prvi put igrala pa izgine, istroši sve živote i onda joj ja dam svoje.. jer sam nakupio višak :hahaha:

Jesi igrala ti ovog? Super Mario World
Super%20Mario%20World%20Deluxe%20-%20Graphics%20Edition-2-full.png

ма какви то, зна се шта је марио :)))
ја сам прешла 12 милиона пута
и никад да досади, хахахаха
и све крећем испочетка, такмичим се сама са собом, хахаха, као, да не пропустим ниједан новчић, да не изгубим ниједан живот до краја и тако, хахаха
и онда нпр. заблесим и случајно погинем на нпр. нивоу 7-2, и онда пошто хоћу да завршим игрицу без изгубљеног живота, ја кренем све испочетка :)))
<3

Pa i ovo je original Mario, bio je četvrti u seriji.. Najbolji mi je on, pa treći, pa drugi :lol: Al sam ovoga obožavao, od zamka do zamka, pa dođe novi Koopa da ga ubiješ :zaljubljena: A devojka me gleda kako igram, i još sluša kako zovem one monstere i smeje se.. A meni sve ostalo od onoga kad sam bio mali, uzmem Jošija koji je dinosaurus i kažem "to, uzeo sam konjića!" :rotf:

Back