Moj grad

Hoce li se setiti neko od urbanista da je vreme da se sruse te zgrade i golubarnici iz proslog veka i napravi u gradu bar jedna moderna pijaca od staklene kupole sa fontanom u sredini.

Ma kakvi, vratiće nas još dalje u prošlost. U Zemunu će da stavljaju dole kocku, kao što je bilo u 19. veku. :roll: Ne znam stvarno šta će time dobiti. Možda je kocka lepa i atraktivna za neka mesta, ali mi za pijacu deluje teško za održavanje. A znajući kako se kod nas radi, teško da će to biti nešto kvalitetno.

A na onoj pokrivenoj pijaci u Bloku 44 ne može da se izdrži leti, kao u staklenoj bašti, skapavaju od vrućine i nedostatka vazduha i prodavci i roba, pa su letos ugradjivali neke osveživače.... a to valjda još gore. Na tu vrućinu još dodali vodu, pa tek onda ne može da se diše. Zeleni Venac su nekako drugačije uradili i tamo nije tako neprijatno.

Ispada da sam neki hejter, samo kritikujem, ali kad se slabo radi ono što zaista treba (npr. parking), samo asvaltiraju iste ulice svako malo, a pred izbore posebno navale.

161004.jpg

:lol: Mozda polovina, ili cak samo trecina, znaci moze se naslutiti koliko je to blesava izvedba prelaza, pogotovo tako deluje vozacima koji tuda nailaze. A na onoj vodenoj fotki se dobro vidi i most na suvom. :lol:

Back