Moj GEJ dečko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage devojke (i momci),

Doživeo sam još jedno prelepo iskustvo ovog vikenda
...............................................................
a nadam se da će između njega i meni nastati nešto što će trajati dugo vremena.

Dario

z:)z:)

U redu ovo s kuvanjem, ali šta ima tu da se komentariše osim klope, jel' to što se ti saplićeš kroz autobus zato što si zaljubljen u lika?
Da li si video da je neko ovde otvorio temu zato što se za vikend lepo proveo sa voljenom osobom?
Zamisli, ja moju hanumu volim da štipnem za guzu kad sprema klopu, ona me odvali bekhendom u znak odmazde, treba li da otvaram temu o tome?

Kad se setim ljudi poput Majora Tepica,Pantelica,Mauzera,Generala Lisice,Tolimira....za sta su ljudi dali glave....da se sodomisti sire po zemlji i internetu....E moj Tepicu za koga si ginuo!FUJ

A i ti ne lupetaj leba ti, otkud znaš da neko od gore navedenih heroja nije bio homosexualac? Otkad je sexualna orijentacija merilo patriotizma?
Gori si od ovog što je postavio temu, plus ne kapiraš da je on temu postavio da izmami balvan-komentare kao što je taj tvoj.

Pomisao da platim zenu za seks me uzasava,a kamo li da meni neko plati i da me osrafi....pa ne znam koje pare da mi ponude....
Moralne vrednosti-0
Sve se gleda kroz prokleti dinar
Mladi u sve vecem broju odose na stranputicu
****** se sire kao hektar bundeve da im nista ne smes ni reci

U kom ja vremenu zivim sunce ti jebbem krvavo

7SCXT.jpg

E pa drugari, evo malo Zakona, pa pre nego što nastavite, bilo bi fino da to pročitate. Hvala.

Ustav Republike Srbije član 21. stav 1. Svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije i stav 2.Zabranjena je svaka diskriminacija, neposredna ili posredna, po bilo komosnovu, a naročito po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenogporekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnogstanja, kulture, jezika, starosti i psihičkog ili fizičkog invaliditeta, tena član 38. Zakona o javnom informisanju Zabranjeno je objavljivanje ideja,informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ilinasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanjanekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualneopredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo, kao i na stav 1. člana 387. Krivičnog zakona Republike Srbije Ko na osnovu razlike u rasi, boji kože, nacionalnosti, etničkom poreklu ili nekom drugom ličnom svojstvu krši osnovna ljudska prava i slobode zajamčena opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava i ratifikovanim međunardnim ugovorima od strane SCG, zaprećena je zatvorska kazna od šest meseci do pet godina.

Mozete me odma banovati ali se svojih principa i stavova necu odreci da bih ostao na forumu.To je sigurno.
Onaj koji u svojoj istoriji ima Cara Dusana,Stevana Sindjelica i Milan Tepica ne moze ni pomisliti da bude gej.Sta ova tema trazi uopste ovde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back