Moj dragi na screensaver-u

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trenutna slikica na desjtopu. :-) I to jos nije moglo stretch jer bi ispala debela pa moralo tiled pa je na nesrecu ima 2. :-) :mrgreen: Jes da nije moja draga al cini atmosferu lepsom. :-) Nezrelo jel?
acdwallpapergp1.png

Ova je prava kamiondžijska!

Da li ste ga stavile? Sta mislite o zenama koje stave sliku svoga dragog u mobilni kao pozadinu ili da se pojavi kada on zove ili kao screensaver na kompu.:)
Da li su lude,zaljubljene ili nesto trece..
bas mi je to slatko. :-)
inace, na mobilnom mi je slika dece, na desktopu slika nas cetvoro, a kao screensaver idu slike sa proslog letovanja :-) to da mi pomogne da prezivim do sledeceg.

i nemam telefon gde mogu da se stave fotografije :mrgreen:
a na kompu mi je trulo da stavim njegovu fotku,ahaha kako bi to bilo glupo
:lol:
drzim ili zajednicke-nas troje
ili cerku
jednom sam stavila samo njega i mene,nesto s mora(vidim da su popularne te s mora,i kod mene su,nekako mi dizu veselje) i mala videla i kao "e bre,sta je ovo?gde sam ja tu":lol: prosto joj nije bilo jasno kako to sad nje nema na ekranu

i nemam telefon gde mogu da se stave fotografije :mrgreen:
a na kompu mi je trulo da stavim njegovu fotku,ahaha kako bi to bilo glupo
:lol:
drzim ili zajednicke-nas troje
ili cerku
jednom sam stavila samo njega i mene,nesto s mora(vidim da su popularne te s mora,i kod mene su,nekako mi dizu veselje) i mala videla i kao "e bre,sta je ovo?gde sam ja tu":lol: prosto joj nije bilo jasno kako to sad nje nema na ekranu
A onu fotografiju u novcaniku, ne spominjesh ? :shock:

Da li ste ga stavile? Sta mislite o zenama koje stave sliku svoga dragog u mobilni kao pozadinu ili da se pojavi kada on zove ili kao screensaver na kompu.:)

Ja jedno vreme trzao na jednu, a nisam znao da je udata, ma i inače mi nije važno da li je neko udat, a onda jednog dana prođem pored njenog kompjutera i vidim na desktopu sliku
nje u zagrljaju sa njenim mužićem koji je proćelavi otromboljenko u početnim stadijumima
30-tih godina.

I onda se zapitam, ako neko može sebe da sroza udajom za takav primerak, mora da nešto ni sa njom nije u redu, i potpuno izgubim interesovanje.

A do tada je i ona i te kako učestvovala u "trzanju" ili kako se to moderno kaže flertovanju.

Kod kuće služi otromboljenku, a na poslu diže samopouzdanje ispraznim flertom sa
antologijskim primerkom kakav sam ja.
E neće ići.

i onda sam na njene flert-prozivke počeo da se pravim Englez, i tako je spustio da je to
pomalo tužno.

Ja jedno vreme trzao na jednu, a nisam znao da je udata, ma i inače mi nije važno da li je neko udat, a onda jednog dana prođem pored njenog kompjutera i vidim na desktopu sliku
nje u zagrljaju sa njenim mužićem koji je proćelavi otromboljenko u početnim stadijumima
30-tih godina.

I onda se zapitam, ako neko može sebe da sroza udajom za takav primerak, mora da nešto ni sa njom nije u redu, i potpuno izgubim interesovanje.

A do tada je i ona i te kako učestvovala u "trzanju" ili kako se to moderno kaže flertovanju.

Kod kuće služi otromboljenku, a na poslu diže samopouzdanje ispraznim flertom sa
antologijskim primerkom kakav sam ja.
E neće ići.

i onda sam na njene flert-prozivke počeo da se pravim Englez, i tako je spustio da je to
pomalo tužno.

Pa sad ako je "otrombeljenko" ne znači da nema druge kvalitete koji su uspjeli zasjeniti fizičke nedostatake tog "primjerka".
Možda ona nije "pod manom" ako je odlučila udati se za nekog takvog,možda ona daje prednost nečem drugom u odnosu na izgled.Možda joj se kod njega svidjelo to što mu nije svejedno da li je osoba koja mu se svidja u braku ili ne:) ili što on iskreno govori o svemu a ne bježi od problema i istine tako što se pravi Englez:)

Imam puno uramljenih manjih slika na policama...u telefonu nemam ni jednu,kad slikam odmah ih prebacim u kompjuter...a na screensaver ranije bih stavila sliku klinaca...a sada sin ne dozvoljava kaze glupo mu (hehe tinejdzer)...a ne zelim da odvajam njega i cerku...a nikad nisam stavila moju ili mm sliku...ne znam zasto,nesto mi nikad nije palo na pamet...

bas razmisljam... sem psa koji je povremeno na desktopu i mene same u neprepoznatljivim photoshop-iranim varijantama, mojih fotki ko zna cega, njega nisam nikada stavila... a na mob jesam kad on zove isto kao i za jos par pijatelja, ali je ne prepoznatljiv na toj fotki, slikan iz kola kroz slapove na sofersajbni dok je pere sa onim smrkom pod pritiskom na pumpi:D
i to sam obrisala, mala mi memorija na mob...:|

a sad: jel' ok ili malo otrcano? pojma nemam, zavisi ko stavi i kakvu fotku stavi i kome je namenjena ta fotka...

Back