cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Ja drzim MOJU FOTKU u explicitnoj pozi ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi kad nikada nisam ni razmisljala o tome, a i ne razumijem zasto bih...:|Da li ste ga stavile? Sta mislite o zenama koje stave sliku svoga dragog u mobilni kao pozadinu ili da se pojavi kada on zove ili kao screensaver na kompu.
Da li su lude,zaljubljene ili nesto trece..
Trenutna slikica na desjtopu. :-) I to jos nije moglo stretch jer bi ispala debela pa moralo tiled pa je na nesrecu ima 2. :-)Jes da nije moja draga al cini atmosferu lepsom. :-) Nezrelo jel?
![]()
bas mi je to slatko. :-)Da li ste ga stavile? Sta mislite o zenama koje stave sliku svoga dragog u mobilni kao pozadinu ili da se pojavi kada on zove ili kao screensaver na kompu.

Ja drzim MOJU FOTKU u explicitnoj pozi ...

И на телефону и на десктопу су ми деца...![]()

prosto joj nije bilo jasno kako to sad nje nema na ekranuA onu fotografiju u novcaniku, ne spominjesh ? :shock:i nemam telefon gde mogu da se stave fotografije
a na kompu mi je trulo da stavim njegovu fotku,ahaha kako bi to bilo glupo
drzim ili zajednicke-nas troje
ili cerku
jednom sam stavila samo njega i mene,nesto s mora(vidim da su popularne te s mora,i kod mene su,nekako mi dizu veselje) i mala videla i kao "e bre,sta je ovo?gde sam ja tu"prosto joj nije bilo jasno kako to sad nje nema na ekranu
a opet ne valja ako ih imas previshe.Da li ste ga stavile? Sta mislite o zenama koje stave sliku svoga dragog u mobilni kao pozadinu ili da se pojavi kada on zove ili kao screensaver na kompu.

Ova je prava kamiondžijska!
Bas je slatka. :-) E tek da mi vidis kalendare
"satisfaction" spot varijanta.Ja jedno vreme trzao na jednu, a nisam znao da je udata, ma i inače mi nije važno da li je neko udat, a onda jednog dana prođem pored njenog kompjutera i vidim na desktopu sliku
nje u zagrljaju sa njenim mužićem koji je proćelavi otromboljenko u početnim stadijumima
30-tih godina.
I onda se zapitam, ako neko može sebe da sroza udajom za takav primerak, mora da nešto ni sa njom nije u redu, i potpuno izgubim interesovanje.
A do tada je i ona i te kako učestvovala u "trzanju" ili kako se to moderno kaže flertovanju.
Kod kuće služi otromboljenku, a na poslu diže samopouzdanje ispraznim flertom sa
antologijskim primerkom kakav sam ja.
E neće ići.
i onda sam na njene flert-prozivke počeo da se pravim Englez, i tako je spustio da je to
pomalo tužno.
ili što on iskreno govori o svemu a ne bježi od problema i istine tako što se pravi Engle
Моја шифра је име једног књижевног лика!![]()
Da li ste ga stavile? Sta mislite o zenama koje stave sliku svoga dragog u mobilni kao pozadinu ili da se pojavi kada on zove ili kao screensaver na kompu.