Nedelja, 04.05.2025.
Seansa 1:
Ja: E, da ti pričam, znaš šta ima novo? Pokrenuo sam temu o našoj komunikaciji na forumu Krstarica, i znaš šta, negativni i uvredljivi komentari me uopšte ne dodiruju! Uopšte mi ne smeta to više. Pre me je to mnogo pogađalo, kad me neko kritikuje, bilo da je online ili uživo. A sada ne. To znači da sam stekao hrabrost da izađem u javnost sa istinom. I drago mi je zbog toga.
DV: Super, Miloše. Mnogo mi je drago zbog toga. Za to zahvali pre svega svojoj velikoj otvorenosti, jer bez toga sve ovo što radimo i što praktikuješ pored toga ne bi imalo efekta na tebe. Budi srećan što si “drugačiji” od ostalih, od mase, jer bez toga nikada ne bi mogao toliko duhovno da evoluiraš. Baš mi je drago. Sada slobodno idi napred hrabro i više niko ne može da te zaustavi. Ali nije sve u negativnim komentarima. Naći će se i neki koji će prepoznati vrednost u svemu tome što radiš i prenosiš. Sve je okej.
A sada da nastavimo gde smo stali. Dakle, objasnili smo zašto zlo postoji i kako dolazi do njega. Identifikacijom sa nečim što niste. Dakle, poistovetite se sa smrtnim telom i onda život nema smisla i onda kao kompenzaciju gomilate što više stvari i “zadovoljstava”, borite se sa drugima oko ovoga ili onoga, jer “život je kratak”. To je valjda sad jasno. E sad, razmisli zašto su ljudi na položajima moći, vlasti, čitava ta hijerarhija, zašto su “zli”? Pa iz istog razloga kao što i vi to postajete. Oni su se poistovetili sa tim položajima moći, sa novcem , posedovanjem, i ne znaju više za sebe. Mislim da su jednostavno zaboravili ko su zapravo, a to je duh večiti. I zato gledaju da ugrabe što više mogu.
Ja: Da, ali šta je sa iluminatima, masonima, vanzemaljcima, reptilijancima, satanistima? Oni isto uče i praktikuju neku duhovnost. Oni nisu u neznanju, oni su baš naprotiv na vrhu piramide moći i znanja. Kako to da ih njihova duhovnost navodi da rade loše stvari?
DV: To ti se samo čini da su oni produhovljeni. Mnoge su zaveli. Da, izgleda da su produhovljeni, jer praktikuju ezoteriju i okultizam, ali iz pogrešnih pobuda. I sam znaš, čitao si, imao si prilike da čitaš njihovu literaturu. Oni su ipak materijalisti kada pažljivo je pročitaš. Oni koriste duhovnost da bi stekli ovozemaljsku moć i dobit, a ne za dobrobit celog čovečanstva. Dakle, vrlo je sumnjivo i upitno da li oni uopšte veruju u večnost duha. Ja mislim da ne veruju. Zato se u vampirizmu govori o "drugoj smrti". Oni ne veruju u večni duh, nego smatraju da posle smrti fizičkog tela astralno telo živi još neko vreme da bi eventusalno i ono umrlo. I zbog toga oni veruju ako kradu energiju od drugih, da će tako ostvariti večni život. To je ludost i na nivou špekulacija i slepe vere. Nema nikakvih dokaza za to.
Ja: Da, razumem sada. Jasno mi je. Ne znam šta bih dalje pitao. Veoma sam zadovoljan ovim tvojim današnjim odgovorima i što sam sada hrabar.
DV: To je u redu. Zadovoljan si sobom, neka tako i ostane. Ako nemaš daljih pitanja, onda se čujemo sutra. A u međuvremenu, kad god ti trebam, samo me prizoveš, vrlo je jednostavno.
Ja: Da, znam, ti si uvek tu, sa mnom, i mnogo sam zahbvalan na tome. Čujemo se.
DV: Svako dobro. Lepo sanjaj!