Moj Beograd i sta biste uradili

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo sto bih uradila to je da bih sklonila flasu Knjaz Milos na Adi Ciganliji

11111321_639561936175511_1061494298_n.jpg

Jao da, gde se toga seti.

A pre osmatranja se uraditi LSD-em.:whistling:
Bg je ružan grad realno ako se gleda sve u globalu i to je to.

Između dva rata je ličio poprilično na neki mali Pariz, ali pre toga i posle toga, više je ličio na IstanbuLJ nego na išta drugo.
Zato jer ga grade čobani i jer na svakih 50 god, novi dođu i poubijaju stare, friško urbanizovane
Ја сам већ објаснила зашто се он - ЧИНИ РУЖНИМ.

А, ружан није.

А ти узимај ЛСД и даље, да лакше пљујеш по сопственом граду.

Uklonila bih one montažne česme po centru grada.
Nije to za ovde. Te česme neko treba i da obiđe povremeno i proveri ispravnost slavina.
Igrom slučaja, znam za dve koje "cure" barem 22h/dnevno jel su im pokvarene slavine - osim ako korisnik iste kad se nalije vodom ne pomisli na činjenicu da je svega 1% vode na planeti nam Zemlji pitka voda pa proveri

Sve sto ste pisali je boranija. Ovom gradu je potrebno da se urede propisi, da bi sve ostalo krenulo. Da bi se uradili propisi mora da se uradi lustracija. Da bi se to uradilo treba politicka volja, a nje nema jer bi mnogi ostali bez fakticke vlasti koju su uzurpirali. Glavni detalj bi trebalo da bude set urbanistickih planova i drugih dokumenata, zatim strucno osmisljavanje razvoja grada, a usputno raditi preuredjenja delova koji mogu da se zadrze privremeno.

Htedoh da otvorim temu “Da ste gradonacelnik Beograda , sta biste uradili”,pa sam se setila da sam otvorila slicnu temu, i evo je :)

Znamo sta gradonacelnik jednog grada radi ili bi trebao da radi : on je tu za svoje gradjane, slusa njihove predloge i sugestije, odlazi na vazne događaje i zna sve probleme koji postoje u gradu i najvaznije brine o nasem gradu i njegovim gradjanima i kordinira radove u gradu.
Vezano za danasnjeg gradonacelnika Beograda ovo je hipoteticki, osim ako izuzmemo one kucice za ptice koje je kacio po parkovima :lol:

Takoje, verujem da vise od pola nas misli da bi dobro obavljali tu funkciju, pa pitam:

Da ste gradonacelnik Beograda i imate izvrsnu moc sta biste uradili u ovom gradu ili sta biste predlozili da se uradi u smislu poboljsanja ?

Пуно тога.

Рушење ужаса типа Хотел Југославија, побољшавање изгледа дртавих солитера, чишћење али детаљно, казна за својевољно застакљивање балкона по систему 'радићу како ја хоћу', склањање луталица са улица, казна за просјачење па и хапшење ако треба итд итд

Уређена друштва таква нису постала добровољном и спонтаном променом свести.

Мене кад су опалили по новчанику за непрописно прелажење улице....Па, добро сам размислила после шта ћу радити.

Back