Moguća trudnoća

У Сарајеву се кондоми купују на рецепт. Искомпликовали су.

a drinjača i elektrika su se baš "okomile na mene" jakoo zabavno.. pa nismo u vrtiću. i boli vas *** to ne smijem, zašto ovdje pitam i zašto komuniciram sa ovakvim ljudima koji nisu kao vi. ako vas ne zanima, samo preskočite moje postove, nisu mi potrebni takvi komentari ;) punoo toplih pozdrava..

- - - - - - - - - -

nemoj vise to da nam radis

hahahah, zvezdan.. :D

a drinjača i elektrika su se baš "okomile na mene" jakoo zabavno.. pa nismo u vrtiću. i boli vas *** to ne smijem, zašto ovdje pitam i zašto komuniciram sa ovakvim ljudima koji nisu kao vi. ako vas ne zanima, samo preskočite moje postove, nisu mi potrebni takvi komentari ;) punoo toplih pozdrava..

И теби пуно поздрава.

Следећи пут кад ти затреба савет сличне природе, иди тамо: http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/18-Zdravlje

Eh paa, nisam trudna. Izvukla sam se.. :D uradila sam dva, i oba su pogodite bila negativna. presrećna sam :z;: aa sry što se tek javljam, tek sam dobila obaveštenja o ovoj temi :D

Sad pamet u glavu da ti se ovaj stres ne desi ponovo!
Predpostavljam da si tinejdzerka kad kaze da ne smes u Dom zdravlja,pokusaj onda sa majkom o tim stvarima razgovarati,pa idi onda s njom kod lekara,pa nek ti lekar prepise kontracepciju.Msm,ja imam tri kceri,i sa najstarijom sam to prosla,ipak je ovo 21.vek.Samo,vise budi zabrinuta za polno prenosive bolesti,ako nemas stalnog partnera!Tu ti je kondom najsigurniji,mada ni on nije kao i po pitanju trudnoce,svemocan.Najbolja zastita je da imas stalnog momka.
Izvini ako sam pogresila da si maloletna.

Back