Mogu da jedem svaki dan

ne volim prazan burek, nekako mi je - prazan :D
eee...
NA PRAZNOM bureku se vidi majstor!

Ja sam ga zavoleo kao mali jer mi bio super a brat bratu pravile ga zanatlije..
Sa sirom sam jedino voleo "trouglaste"
Meso mi tad bilo prejako a i začinjeno...

E ali danas ako bi da probaš prazan burek i uživaš u providno tankoj kori umereno nauljenoj onda skokni do Dalmatinske.
Gazda još malo pa ide u penziju...

Ima samo 3 vrste: meso, sir i prazan

Namirnica ili jelo, osim hleba, koje možete da jedete svaki dan, a da vam ne dosadi.

U mom slučaju je to paradajz.
Meni su to krompir na sve moguće načine i grašak. Od krompira se gojim pa za njim tiho patim, ali grašak mi je u svako doba odlična hrana... sa eventualno malo tvrdog kravljeg sira pride. Hleb se podrazumeva, a volim više svoj nego kupovni. Ma, to je meni carska trpeza!
Salata od kupusa-svežeg ili zimskog? Wooow!
Povremeno sljuštim pola tegle pasterizovane cvekle kao što bi neko čips ili smoki iz film.
Takva hrana mi odgovara, ali sam svakom nepcu našla šta voli i uspela da spremim.
Svaka devojka sa 20 mora da je mesila hleb/slavski kolač, složila sarmu, spremila đuveč, pihtije, skuvala pasulj i razvila gibanicu, kuvala ajvar...
Zvučim kao da sam mnogo gladna... nabrojala sam previše jela, a ništa mi se ovog trenutka baš ne jede. Možda mi je negde gladan neko drag! :confused:
Bapske priče...

Takoe!
Samo raznovrsno

Jedan dan burek sa mesom drugi dan burek sa sirom treći dan prazan burek ĉetvrti dan burek sa pečurkama, peti dan burek sa zelja...
Cecily Strong Snl GIF by Saturday Night Live

Back