Mogu da doživim orgazam kad god mi se prohte koristeći samo svoj um

i vulin u jovanjici tvrdio da je okopavao paradaiz
Ali ono sto su snimili jeste bio paradajz ili neka druga biljka, marihuana sigurno nije.
Covjek se tamo polomio radeci.

@Grom_sa_neba! je imao odlicnu ideju - mene tamo postaviti za direktora proizvodnje i glavnog tehnologa, a gospodina Aleksandra Vulina za generalnog.

🥰

Ali ono sto su snimili jeste bio paradajz ili neka druga biljka, marihuana sigurno nije.

@Grom_sa_neba! je imao odlicnu ideju - mene tamo postaviti za direktora proizvodnje i glavnog tehnologa, a gospodina Aleksandra Vulina za generalnog.

🥰
a mene postaviti da berem

1680938935202.jpeg

🥰
Od orgazma, sendvica , vrhova do poljoprivrede u 3 stranice. :mrgreen:

Posalji par pravih masnih vrhova :heart2:

Ne vidim ja na ovoj temi nikakvog seksa, bas naprotiv.
Neka lujka istrenirala stidne usne da joj stimuliraju klitoris ili kako vec.
Ne bi se zacudio da je mutantkinja.
E, sad, za njen um, pitanje sta joj je fantazija??
Moja dobra drugarica 60+ je najbolji seks imala sa bivsim muzem, nasao joj je fantazije o odevnim kombinacijama, mislim da se bez toga u seksu ne bi ni udala. Al, ostavila ga je u Svedskoj, nas, nesto je tamo bilo ozakonjeno tada. Nece se udati ni za prvog (Smidling) kad se razvede, ima za nju neko sa Bezanije, al ne smem da napisem ko.

Padalo I meni na pamet, ne ovaj um kao ta, vec pirsinzi gde ce stajati, al, ako nemam tipa??

Back