Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.480
Kakvo gospodsko koferce.znam da nije tvoje a nije ni komšijino,
nego onaj bezobrazni džeki petlja sa botanikom…

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo gospodsko koferce.znam da nije tvoje a nije ni komšijino,
nego onaj bezobrazni džeki petlja sa botanikom…
Ali ono sto su snimili jeste bio paradajz ili neka druga biljka, marihuana sigurno nije.i vulin u jovanjici tvrdio da je okopavao paradaiz
a mene postaviti da beremAli ono sto su snimili jeste bio paradajz ili neka druga biljka, marihuana sigurno nije.
Covjek se tamo polomio radeci.
@Grom_sa_neba! je imao odlicnu ideju - mene tamo postaviti za direktora proizvodnje i glavnog tehnologa, a gospodina Aleksandra Vulina za generalnog.
![]()
i vulin u jovanjici tvrdio da je okopavao paradaiz
Ne spamujte temu više! Kakve veze ima Vulin sa orgazmom?![]()
Od orgazma, sendvica , vrhova do poljoprivrede u 3 stranice.Ali ono sto su snimili jeste bio paradajz ili neka druga biljka, marihuana sigurno nije.
Covjek se tamo polomio radeci.
@Grom_sa_neba! je imao odlicnu ideju - mene tamo postaviti za direktora proizvodnje i glavnog tehnologa, a gospodina Aleksandra Vulina za generalnog.
![]()
Posalji par pravih masnih vrhova
Sta si htjela reci s time? Da covjek nema seksualni zivot?Ne spamujte temu više! Kakve veze ima Vulin sa orgazmom?![]()
Sta si htjela reci s time? Da covjek nema seksualni zivot?![]()
Osobno se ne zalim i cim sam dosao sam napisao da je Krstarica tolerantan forum. Smeta me jedino editiranje postova. Brisanje i kaznjavanje bi trebalo biti cesce.Ne želim da mislim o Vulinovom seksualnom životu
Htela sam da kažem da zatrpavate temu spamom, a posle kukate na Liliku što briše postove![]()
kako se sa koje strane gleda, u svemu se može naći veza sa orgazmomNe želim da mislim o Vulinovom seksualnom životu
Htela sam da kažem da zatrpavate temu spamom, a posle kukate na Liliku što briše postove![]()
kako se sa koje strane gleda, u svemu se može naći veza sa orgazmom![]()
E, sad, za njen um, pitanje sta joj je fantazija??Ne vidim ja na ovoj temi nikakvog seksa, bas naprotiv.
Neka lujka istrenirala stidne usne da joj stimuliraju klitoris ili kako vec.
Ne bi se zacudio da je mutantkinja.