Mog mačka stigli psi

Elem, posle dužeg godišnjeg da se javima Žika i ja!Žiksi je dobro, čak šta više odlično.Nagojio se jede ko provaljen, porastao vere se po drveću skače, sta da vam kažem, ponaša se isto kao i pre!Oslanja se na tu nogu delimično,češe se sa njom..
Međutim, ne može sve tako da bude idilično...
Otišli smo pre neki dan da konačno izvadimo šipku(operacija je bila 12.03.)
Uspavali ga, međutim kad je hirurg izašao rekao nam da nije uspeo da pronađe šipku!!
Katastrofa.Valjda je dosta porastao za 2 meseca,ona se uvukla i srasla sa koskom.
Vet.kaže da to nije problem, jer da je čačkao više povredio bi mu kost, a on sasvim funkcioniše i sa njom.Morali bi da lome ponovo, a to ne dolazi ni pod tačkom razno u obzir.Tako Žiks ostade sa sipkicom u nozi, jedino može da pišti na carini:)))))).
Evo koja sličica..i mislim da ću morati da mu ograničim malo klopu, jer preteruje:)))

Evo Žiksa.....

Prilozi

• maj.jpg
    maj.jpg
    21,1 KB · Pregleda: 18
  • žika maj.jpg
    žika maj.jpg
    22 KB · Pregleda: 21
  • žiks maj.jpg
    žiks maj.jpg
    63,2 KB · Pregleda: 19
Naša (Orkina štićenica, udomljena kasnije) Lola je dugo imala šipku, kasnije je sama ispala.

Žiks se stvarno ubucio a moj Gizmo mu poručuje da je Royal Canin za sterilisane mace jako ukusna a pritom dijetalna i čuva bubrege. Jeste da zasad izgleda baš fino ali bolje sprečiti nego lečiti, oni na Internoj nisu tako fini i stručni (čast izuzecima!) kao oni sa Hirurgije. :kiss: za našeg metalnog dasu!

Dobar dan svima,nova sam ovde,sinoc sam iscitala sve i jako mi je drago da je zile preboleo.
Ja imam Sreleta macka-obicni jadnicko neko ga bacio i on mi doso pred kucu:) sta cu morala sam ga uzeti,imao je 2oo gr:D.sad je star 3 god i macor je.
Elem pre tri dana ga udario auto i to pravo u glavu.Jadnicko moj,dobio je potres mozga najverovatnije,slomljena mu gornja i donja vilica ,a desno oko???? ko zna sta ce biti,sad idemo svaki dan po boce,infuzije,vitamine.Haos.Sekretarice,znam kako ti je bilo sve te dane,ja vise crkoh od umora,ne spavanja jada i tuge kad ga vidim i cujem bolno zapomaganje.
Donju vilicu ce morati operisati dok se malo oporavi a drzim palceve da se i hematomi povuku pa da se i oko stabilizuje.Ali strepim,brinem bojim se da nece,grozno je kad ga vidim ,samo jadnicko ide u krug,ma za umreti,cak sam pomisljala i da ga uspavam ,ali ne moguuuuuuuu nemam snage.Dajem sve od sebe da ga negujem ...ma uspecemo.....Poz svima

Eh, što pokvari, ovaj biciklista, ovako lepu temu.
Bravo za Žileta.Prelep je! Znam mnogo mačora koji su proživeli život, do u duboku starost sa metalnom pločicom i šrafovima u nozi.
Da ste mi živi i zdravi, dugo ,dugo. Lepo bi bilo,s vremena na vreme da ubaciš još poneku fotku. Nema ništa lepše nego gledati macu kako napreduje.

Back