gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Kate Moss i Lana del Rey, tako jednostavne, a tako lepe.
![]()
Ova sa belom torbom ne, ali Kejt Mos - to je to, što se mene tiče. Tako se oblačim, i jedino u to (tj. u minimum) verujem bez rezerve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kate Moss i Lana del Rey, tako jednostavne, a tako lepe.
![]()
Ni ja nisam njen fan, zapravo uopšte ne pratim lik i delo ove žene osim što je "znam" iz "Domaćica" kao Linet.Felisiti Hofman
Nisam njen fan, i smatram da baš i nije nešto očaravajuća..ali sviđa mi se ova haljina za nju, mislim da joj lepo stoji da je dobro nosi..
iz nekog neobičnog razloga, privlačna mi je ova haljina - možda kroj ne toliko koliko sam print.
![]()
![]()
print je difan, onako malo dark i goth... jos da je na nekoj beloj sljampavoj majici bilo bi vrh... nesto mi se ne svidja na ovoj prostoj haljini
Strašno me nerviraju ove retardirane poze za slikanje. Šta im znače ove ukrštene noge i klaćenje u stranu ? Svima izgledaju noge bangavo i krivo zbog ovih glupih poza. Zašto ne stanu lepo aman? Stvarno mi nije jasno.![]()
i meni se ova svidja, jedino mi zmijska torba nije ubedljivahttp://2.***************/-wl0zxH_tAhY/UG-g-jRj4SI/AAAAAAAAILQ/b1sRPZRICzs/s640/best+dressed.jpg
Ala se se razgolitila : )
Ali sviđa mi se kako izgleda, nije ni mršava ni debela, a siva boja nije seksi (tj. izazivačka) pa malo smiruje događaj. Super leđa na haljini.
...On topic - domaca estrada...
![]()
![]()
Natasa Miljkovic i Neven Boskovic
![]()
![]()
Mirka Vasiljevic i Ilda Saulic