Modni žiri

I meni vala...ali mislim da je to više povezano sa celokupnim likom Seke..
Ali nekako mi ne izgledaju lepo ovako na oko....kao dva bezoblična balona

Kao rasplodna krava :lol:
Slazem se sa komentarima ljudi koji kazu da je haljina lijepa, ali je ona upropastila :mrgreen:
Pogledajte njene obrve uz sve to, vrlo su...reprezentativne :lol: A on je... macka mala :cool:

Poslednja izmena:
Stvarno ne znate ko je Seka Aleksić?!?!?!
Odakle ta potreba za uvijanjem u plišane rukavice ovde, nikad mi neće biti jasno...

Ja stvarno ne znam - ne živim u Srbiji i ne gledam TV. Ime znam, verovatno iz novina ili onako usput, ali nisam (hvala bogu) dovoljno eksponirana pa ne mogu da povežem pojavu i imena (ničije, osim Cecino - nju sam malo proučila, još ono oko Arkana).

(+ ja sam strašan snob, meni sve te sa sisama na izvol'te spadaju u istu kategoriju, uopšte ne vidim razlog da ih pamtim - ima ih k'o alve, svuda na svetu)

Poslednja izmena:
Džidža bidža je koliko vidim ono što se stavlja bebama oko vrata kad im niču zubi. Ćilibar.
Ili mu je inspiracija bio Bajaga i Od bižuterije do ćilibara ili Seka očajno želi bebu pa kad nema bebu onda daj šta daš. Onda je to još i žalosno...

Ti si naš Leopold iz Kejt i Leopold. Leopold od pre Vuka Karadžića.
Nadam se samo da tako pričaš i u stvarnom životu. :cool:

Nego,

Stvarno ne znate ko je Seka Aleksić?!?!?!
Odakle ta potreba za uvijanjem u plišane rukavice ovde, nikad mi neće biti jasno...

A sto odmah kreces sa tim da neko ima plisane rukavice:(? Ne verujem da bilo ko ima razlog za tako nesto. Domace modne sajtove ne gledamo svi, Pink isto tako ne gledamo svi, na drugim kanalima Seka se ne pojavljuje, makar je ja nikada nisam ni videla ni cula. Nemam zivaca da se trujem, iznerviram se, probude mi se negativna osecanja, pocnem da ih pljujem k'o ulicare, a niko nema pravo druge da naziva ulicarima, i zato necu da gledam, stitim sebe. Zivim u svom svetu, kad mi se lista moda obrnem neki sajt i bude mi lepo. Nemam potrebu stvarno da se smejem drugima. Jednu te istu felu propagiraju od kad znam za sebe ali, 'fala bogu danas imamo daljinski u ruci, i youtube i more sajtova tako da vise nismo primorani da gledamo u razne Cece.

hahaha, kakva debata kao da je neko rekao da ne zna ko je Nikola Tesla a ono se razmatra lik i delo Seke Aleksić :lol:

To je naš kolektivno ovcasti mentalitet, kao SVI to slušaju, SVI gledaju grand, SVI gledaju pink, SVI znaju neku tamo radodajku koja glumi pevaljku... pa nije svi nego su ti u tom fazonu mnogo bučni i napadni pa se čini da ih ima k'o kusih pasa :lol:

Pa nije baš da je ona samo na pinku. Ja sam ovu sliku preuzela sa S-media sajta. Oni su mi je poslali kao vest dana na fejsbuk profil.
Inače bih je verovatno videla na home pejdžu Blica.

Ne moraš da slušaš narodnjake i gledaš Pink da bi znao ko je Seka Aleksić. Seka ti ispada kad otvoriš frižider maltene...

Isto kao i Stanija Dobrojević i Kim Kardašijan.
Nekako nije uverljivo kad se praviš da ne znaš ko su ti ljudi. Znala sam ja jednu devojku, slušala klasiku isključivo, završila muzičku akademiju i td, sve joj nešto bilo ispod časti i zgražavala se čak i na mog Leonarda Koena. Eno je sad, svira harfu u Grandu... A ja idalje slušam istog Koena. I znam ko je Seka. Bez blama.

Uostalom, šta da vam kažem, osim da neko sa ovde prikazanim nivoom opšte neinformisanosti nikada ne bi položio prijemni na filozofski fakultet u Nišu.

(bez uvrede, zezam se)

hahaha, kakva debata kao da je neko rekao da ne zna ko je Nikola Tesla a ono se razmatra lik i delo Seke Aleksić :lol:

To je naš kolektivno ovcasti mentalitet, kao SVI to slušaju, SVI gledaju grand, SVI gledaju pink, SVI znaju neku tamo radodajku koja glumi pevaljku... pa nije svi nego su ti u tom fazonu mnogo bučni i napadni pa se čini da ih ima k'o kusih pasa :lol:

Ne moraš ni da slušaš grand ni da gledaš pink ni da se krećeš u krugovima radodajki da bi znao ko su tako te. I nije to do nas i našeg ovčarskog mentaliteta.

JA mislim da je sve to poteklo prvo iz Amerike.
Oni su prvi u Glasu Amerike davali informacije šta rade Britni Spirs i Paris Hilton. Posle su ostali skapirali da to donosi pare. I odjednom sve novine postadoše žuta štampa, a dotične starlete ispadaju iz frižidera...

Eto, ja sam grešna duša, gledam TV (ponekad škicnem ČAK i Pink :rumenko: ), visim na netu po raznim informativnim portalima (nisam usko zainteresovana samo za style.com i sl), kupujem Blic svako jutro (zavisna sam od Blic stripa, šta ću), živim u ovoj zemlji, bombarduju me svakodnevno sa ovom i sličnima, i šta ću sad. Da se pretvaram da sam nevina princeza iz paralelnog univerzuma?!?!?

Poslednja izmena:
Pa nije baš da je ona samo na pinku. Ja sam ovu sliku preuzela sa S-media sajta. Oni su mi je poslali kao vest dana na fejsbuk profil.
Inače bih je verovatno videla na home pejdžu Blica.

Ne moraš da slušaš narodnjake i gledaš Pink da bi znao ko je Seka Aleksić. Seka ti ispada kad otvoriš frižider maltene...

Isto kao i Stanija Dobrojević i Kim Kardašijan.
Nekako nije uverljivo kad se praviš da ne znaš ko su ti ljudi. Znala sam ja jednu devojku, slušala klasiku isključivo, završila muzičku akademiju i td, sve joj nešto bilo ispod časti i zgražavala se čak i na mog Leonarda Koena. Eno je sad, svira harfu u Grandu... A ja idalje slušam istog Koena. I znam ko je Seka. Bez blama.

Uostalom, šta da vam kažem, osim da neko sa ovde prikazanim nivoom opšte neinformisanosti nikada ne bi položio prijemni na filozofski fakultet u Nišu.

(bez uvrede, zezam se)
otkud bre harfa u grandu drugarice uz koju pesmilicu majke ti? :eek:

otkud bre harfa u grandu drugarice uz koju pesmilicu majke ti? :eek:

nemam pojma. Ima neka pesma koja se zove Harfa i onda je ona svirala harfu u toj pesmi. Ja sam bila kompletno šokirana kad sam to videla na Youtube...
Jel ima pesma koja se zove harfa?

I da, jel da da sam u pravu! Hajde podrži me bar ti, drugarčiću! Valjda ti znaš ko je Seka!

Ma nije to čudno, jeste nama što pratimo svakave vesti, ima ljudi koji ne čitaju novine, ne gledaju TV, retko gledaju filmove, za njih je svaki taj lik potpuno nepoznat. Jedan drug me pre neki dan sasvim ozbiljno pitao za jednu devojku odakle je a ono Džesika Alba na slici :lol:

nemam pojma. Ima neka pesma koja se zove Harfa i onda je ona svirala harfu u toj pesmi. Ja sam bila kompletno šokirana kad sam to videla na Youtube...
Jel ima pesma koja se zove harfa?

I da, jel da da sam u pravu! Hajde podrži me bar ti, drugarčiću! Valjda ti znaš ko je Seka!
drugariceeee nasao sam samo jednu pesmu harfa ali to nije sekica BRAAAATE
evo ima i ta tvoja sto svira harfu u spotu jel to?

Ne moraš ni da slušaš grand ni da gledaš pink ni da se krećeš u krugovima radodajki da bi znao ko su tako te. I nije to do nas i našeg ovčarskog mentaliteta.

Oni su prvi u Glasu Amerike davali informacije šta rade Britni Spirs i Paris Hilton. Posle su ostali skapirali da to donosi pare. I odjednom sve novine postadoše žuta štampa, a dotične starlete ispadaju iz frižidera...

Eto, ja sam grešna duša, gledam TV (ponekad škicnem ČAK i Pink :rumenko: ), visim na netu po raznim informativnim portalima (nisam usko zainteresovana samo za style.com i sl), kupujem Blic svako jutro (zavisna sam od Blic stripa, šta ću), živim u ovoj zemlji, bombarduju me svakodnevno sa ovom i sličnima, i šta ću sad. Da se pretvaram da sam nevina princeza iz paralelnog univerzuma?!?!?

Nismo se razumele ne mislim da je to tračarenje i poznavanje trivijalnosti o poznatima deo našeg ovcastog mentaliteta već da se razmišlja o celoj zemlji ili većini ljudi kao o kolektivu, recimo kad je moderan tenis na svakom programu samo tenis, i odjednom i babe na pijaci razmatraju šta je Đoković uradio. Na to sam mislila, kako smo u glavi povezani kao stado ovaca.

drugariceeee nasao sam samo jednu pesmu harfa ali to nije sekica BRAAAATE
evo ima i ta tvoja sto svira harfu u spotu jel to?
Nisam rekla da se pojavila u spotu nego u Grand emisiji. Ovo u spotu je neka napirlitana manekenka verovatno.

Nismo se razumele ne mislim da je to tračarenje i poznavanje trivijalnosti o poznatima deo našeg ovcastog mentaliteta već da se razmišlja o celoj zemlji ili većini ljudi kao o kolektivu, recimo kad je moderan tenis na svakom programu samo tenis, i odjednom i babe na pijaci razmatraju šta je Đoković uradio. Na to sam mislila, kako smo u glavi povezani kao stado ovaca.
E pa da. I to je nekako čak i normalno. A meni su uvek bili zanimljivi ti autsajderi... Što ne znaju ko je Džesika Alba i td.

stvarno mi nije jasno sta imate protiv sekinih seesa... i dzak da joj navuces opet ima da budu u centru paznje... jos ovako utegnute dobro izgledaju, sad mozda bez brusa izgleda ko rasplodna krava, to ne znam al ovako, realno kolike su dobro i stoje

Ma nije to čudno, jeste nama što pratimo svakave vesti, ima ljudi koji ne čitaju novine, ne gledaju TV, retko gledaju filmove, za njih je svaki taj lik potpuno nepoznat. Jedan drug me pre neki dan sasvim ozbiljno pitao za jednu devojku odakle je a ono Džesika Alba na slici :lol:

Ja gledam filmove, a svejedno uopšte nisam shvatila da je Džesika Alba neki faktor dok nisam došla na Krstaricu. Pošto nije nikakva glumica, a nema ni upadljivu pojavu, zašto bih je zapamtila? Eventualno bi mi ostala u sećanju kao jao, ona klinka iz onog filma. A za Kim Kardašijan u životu nisam čula, niti sam je videla, dok nisam došla na forum, i još uvek ne verujem da je ona neki bitan faktor bilo kome osim svojim roditeljima i najužoj porodici. I ne pišem ovo zato što mislim da sam neki šmeker zbog tog neznanja, nego pošto se Trilijan toliko isčuđavala što neko ne zna. I niko od mojih prijatelja (a sve su to informisani ljudi) nikad nije čuo za gore spomenute svetske zvezde, ja važim za majstora i sveznalicu kad su te stvari u pitanju :lol:

Nisam rekla da se pojavila u spotu nego u Grand emisiji. Ovo u spotu je neka napirlitana manekenka verovatno.

E pa da. I to je nekako čak i normalno. A meni su uvek bili zanimljivi ti autsajderi... Što ne znaju ko je Džesika Alba i td.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, u grandu, ju jos gore i to sa ovom danijelom znas li ti kooja je ona seljancura??? s kim se ti druzis drugarice :sad2:

Ja gledam filmove, a svejedno uopšte nisam shvatila da je Džesika Alba neki faktor dok nisam došla na Krstaricu. Pošto nije nikakva glumica, a nema ni upadljivu pojavu, zašto bih je zapamtila? Eventualno bi mi ostala u sećanju kao jao, ona klinka iz onog filma. A za Kim Kardašijan u životu nisam čula, niti sam je videla, dok nisam došla na forum, i još uvek ne verujem da je ona neki bitan faktor bilo kome osim svojim roditeljima i najužoj porodici. I ne pišem ovo zato što mislim da sam neki šmeker zbog tog neznanja, nego pošto se Trilijan toliko isčuđavala što neko ne zna. I niko od mojih prijatelja (a sve su to informisani ljudi) nikad nije čuo za gore spomenute svetske zvezde, ja važim za majstora i sveznalicu kad su te stvari u pitanju :lol:

a pa to je zato što ti imaš nas pa te mi informišemo!

I to je super.
U velikoj prednosti u životu su oni koji imaju dovoljnu širinu da sa svakim nađu zajedničku temu...

Digla se prasina oko Seke! :D
Ja prosto moram da se ubacim, ne mogu da cutim. :D Mislim da su potpuno u pravu. Ja ne gledam Pink, ne slusam narodnjake, grandovce ili sta vec, ali brate znam ko je Seka Aleksic, to se ljudima prosto namece i ne samo ko je ona vec znam i ostale sa turbo folk scene, a kao sto rekoh ne gledam to, eto, slusam rok muziku, pop, sve osim narodnjaka. I slobodno mogu da se poistovjetim sa Trilijan da nekada bacim oko na Pink, pa sta sa tim?

i ja sam za kim kardasijan saznala na forumu, mada mi i dalje nije jasno po cemu je ona poznata....poznata po tome sto je poznata zapravo :lol: tek je ona krava muzara :( e da a onda je pocela da se pojavljuje po svim redom portalima, pa htela ne htela morala sam da se temeljno upoznam sa njenim likom i delom :)))

...Lily Lemontree i njen izbor za prethodnu sedmicu...

Chic this Week: Best in Show for September 1-7, 2012

Who is your choice for best dressed this week?​
Don't forget to scroll below and vote!​

http://1.***************/-l8FtkVmdLac/UEiv2oY3-oI/AAAAAAAAH1A/m5a55zDOhrI/s640/best+dressed.jpg​
Blake Lively
In Gucci
('Kinga' sandals by Gucci)
At the 'Gucci Premiere' Fragrance Launch dinner gala in Venice, Italy

http://3.***************/-o6fToJpcu3E/UEor-rl2ryI/AAAAAAAAH18/r7xXc3AXBkY/s640/best+dressed2.jpg​
Keira Knightley
In Chanel
('Olwen' sandals by Rupert Sanderson, 'Geode' earrings and 'Franges' bracelet by Chanel)
At the ‘Anna Karenina’ premiere in London, England

http://1.***************/-VU3oDeSVbtA/UEonSl_37FI/AAAAAAAAH1Y/mCFrizuajH0/s640/best+dressed3.jpg​
Taylor Swift
In J. Mendel
(earrings by Lorraine Schwartz, strappy sandals by Tom Ford)
At the '2012 MTV Video Music Awards in Los Angeles, California

http://2.***************/-QZfbDG2_aI0/UEovl3JXMXI/AAAAAAAAH2k/98NsotJA6lQ/s640/best+dressed5.jpg​
Kristin Scott Thomas
In Giambattista Valli
('Maykimay' clutch and sandals by Christian Louboutin)
At the ‘Cherchez Hortense’ premiere during the Venice Film Festival in Venice, Italy

http://3.***************/-DhbwXM0EaLw/UEorp8NdkrI/AAAAAAAAH10/VLoqDbX1W7g/s640/best+dressed4.jpg​
Vanessa Hudgens
In Blumarine
('Amber' platform slingbacks by Giuseppe Zanotti, ring by Allia, necklace by Sethi Couture)
At the ‘Spring Breakers’ photocall during the 69th Venice Film Festival in Venice, Italy

http://1.***************/-6wVxMAgFrTw/UEpmRMGqDEI/AAAAAAAAH3I/RYpvQSDqwT4/s640/best+dressed7.jpg​
Zoe Saldana
In Elie Saab
('Teodora' pumps by Brian Atwood, clutch by Judith Leiber, jewellery by Neil Lane)
At 'The Words' premiere in Los Angeles, California

http://3.***************/-1xWOJH1Cimo/UEou0bM4_II/AAAAAAAAH2c/3j6jIq5fyFY/s640/best+dressed1.jpg​
Katie Holmes
In Carolina Herrera
(clutch by Hermes)
At the 2012 Style Awards in NYC, New York

http://3.***************/-B-ydzywW708/UEpj6CkvFdI/AAAAAAAAH3A/JSUwAtiWw64/s640/best+dressed6.jpg​
Elisabeth Moss
(sandals by Brian Atwood, cuff and earrings by Joan Hornig)
At the 2012 GQ Men of the Year Awards in

http://1.***************/-6xbqWkJrGds/UEpotWY2fwI/AAAAAAAAH3g/uApnJ3NVbMQ/s640/best+dressed9.jpg​
Salma Hayek-Pinault
In Carolina Herrera
('Belle du Jour' clutch by Yves St. Laurent)
Out and about with family in Venice, Italy

http://3.***************/--Zd4qPe4IwY/UEpnFmIW97I/AAAAAAAAH3Q/j1BGd2VRsoM/s640/best+dressed8.jpg​
Selena Gomez
In Dolce & Gabbana
('Ivette' sandals by Jimmy Choo, 'Emma' earrings by Melinda Maria)
At the ‘Spring Breakers’ photocall during the 69th Venice Film Festival in Venice, Italy

Blake- jao nju skroz obozavam, ali mi se ovaj put ne dopada kako se obukla. Sama haljinica nije losa po kroju, ali mi se ne popada od cega je napravljena, kao ni boja, sandale mi se svidjaju , a ona kao i uvijek slatkica.

Taylor Swift- dusa slatka i nju obozavam, i dopada mi se kako se obukla, smo bih obucu promjenila,a sminka joj je :super:

Vanessa Hudgens-nesto mi se ne dopada ova frizurica u nje, izgleda kao djevojcurak, ljepsa mi je bila sa duzom kosom, a haljina ova mi na njoj nikako ne stima, gornji dio mi je ok i lijepo joj stoji, ali od struka ka dole :think: :thumbdown: ali su zato sandale predivne

Selena Gomez- nekako mi ne ide ovo uz nju, malo mi je tetkasto, sta znam :think: ne svidja mi se haljina, ali sandale su ok, mada sve u svemu nije nista posebno

Back