Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Hvala, bako!...Pokusala sam da pronadjem fotografiju cele figure...
![]()
Sada mi se sviđa još više!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, bako!...Pokusala sam da pronadjem fotografiju cele figure...
![]()

mm bi se odusevio... mlogo voli kiltove, ubi me u pojam od kad je gledao brejv hart![]()
Vraćam stalno na ovu fotku
![]()

mm bi se odusevio... mlogo voli kiltove, ubi me u pojam od kad je gledao brejv hart
e sad, sto se olge tice, meni se bas dopada taj goth fazon a ovo mi bas lici na to... al ne ume to svako da ponese... meni je ona bezlicna i lutkasta i uopste mi se ne svidja haljina na njoj

samo mi se ove bele čarape ne sviđaju, uz neke letnje cipele na bosu nogu bi bio pravi slatkiš,

ja ne nosim burmu, ne zbog mode, vec mi je velikaI meni je Olga ranije bila bezlična ali kako stari nekako mi je lepša, malo joj se kanda nazire neki karakter na licu![]()
...ma i inače su mi svi definitivno lepši kad pređu tridesetu, šteta što je ranije bila moda da se mladi žene pa ne mogu da šacujem frajere 30+ bez griže savesti, a i ne nose burme... niko ne nosi burmu, *** kakva je to sad moda?![]()
Izvinjavam se što ovo nema veze sa temom ali eto pade mi na pamet![]()
ybg bikla sam trudna i potecena kada smo ih birali 
Ouševljena!
![]()
ja ne nosim burmu, ne zbog mode, vec mi je velikaybg bikla sam trudna i potecena kada smo ih birali
![]()
a martinke obozavam!
i super idu uz suknjicuisti slucaj
sto se kilta tice, moram da spomenem roze boju koja je postala jako popularna kod nasih muskica, svi je nose i svi se pravdaju muskoscu, kao samo prave muskarcine mogu da nose rozeja bih rekla samo prave muskarcine mogu da nose suknju u javnosti
a martinke obozavam!
i super idu uz suknjicu
na sirokim ledjima odlicno stoji (da, hvalim muza
)