Modni žiri

Daaa :heart:

A evo još nešto što mi se sviđa, jednostavno a slatko. Želim i ja tu aljinicu

Marion Cotillard in Christian Dior

Marion+Cotillard+Christian+Dior+CCP+1.jpg

Marion+Cotillard+Christian+Dior+CCP+2.jpg

Sve mi se svidja, cela kombinacija, osim nacina na koji je nosi. Mozda je do trenutka slikanja, ali ta kiselost u faci ne ide uz ovako lepo haljince. :)

Poslednje dve fotografije mi se veoma dopadaju. Licno bih izuzela Olivijin sareni dzemperak i ubacila crni, naprosto nisam tako hrabra ali to nije zamerka.
Nesto sam naklonjenija pretposlednjoj slici sto duze gledam u nju, bas lepo.

http://1.***************/-f4xWQ1Kwf3Y/Tqtr1swoOFI/AAAAAAAAACg/MSZ5BJqrVpw/s1600/olivia-palermo-fashion-street-style-FSjn091410.jpg

Što se mene tiče, ovo je odličan primer osobe koja, sem stila, nema ni kalendar, ni ogledalo. Iako bi ove cipele koje deluju postavljeno iznutra možda i mogu da se ukombinuju sa nečim (ali sumnjam - štikla je bezveze, baš), a ova haljinica zasigurno može (i to vrlo lepo, mada, nisam shvatila granicu između printa i karnera), u ovoj kombinaciji zaista "ne, nikako!". Ostali elementi su blago rečeno - mučenje. Sa lakom za nokte me upropastila...načisto!

Ova gornja slika, sa elektric plavim cipelama mi deluje kao pohvalno smeli poduhvat, mada ne najsrećnije realizovan. Ono što sigurno treba da se ukloni to su narukvice. Ostale elemente bih zadržala, ali modifikovala. Platforme ne volim, kockaste posebno i cipele mi deluju jeftino. Možda čak i torba sa ovim baklava štepovima. Pantalo-helanke prelaze granicu vulgarnosti. Kombinacija boja i košulja su jedino što mi se dopada.

Meni je zanimljiva ta kombinacija spomenuta iz prostog razloga što mi stavra kontradiktorne misli :lol:
Pre svega ni jedan komad garderobe ne bih stavila na sebe.
Haljina mi izgleda kao neka krpa, bez oblika. Boje na džemperu su mi užas. Cipele su mi ok .

Dakle, rekla bih bljak ali s druge strane na devojci ovoj mi izgleda slatko i nikako vulgarno. Dakle kao celina super ali kad krenem u detalje , veliko ne.

S druge strane, komentar o pantalo-helankama mi je korektan. Na ovoj devojci mi je ok jer je vitka i može joj se ali u realnosti, na nesavršenijim modelima se ježim toga...posebno što su tako šajni i streč

Ja ne razumem komentar o kalendaru? Ako se slikala pre 2 dana u Holivudu, na 20 stepeni? Treba da nosi bundu zato sto je zima?

Ne znam ni ko je na slici, ni gde se slikao, niti kad.
Na komentar me je navelo sklapanje, za mene, nesklopivih elemenata: svilena (recimo), lagana haljinica iznad kolena, bose noge (ili, koje treba da deluju kao bose) i cipele koje mi, zaista, izgledaju kao kasno jesenje - ako ni zbog čeg drugog, ono zbog toga što su preko čukljeva i potpuno zatvorene, a, sem toga, imaju ovu gornju kopču (ne mogu da se setim kako se zove) koja se na vrh stavlja kod teže obuće koja se dugo zapertlava (osim u nekim specijalnim slučajevima, kakav ovaj nije). Dakle, ako joj u ovoj haljinici nije hladno, u cipelama mora da joj je vruće. Tim pre što ovo, koliko vidim, nije neki art session, nego je osoba, prosto, zaustavljena na ulici. To je moj utisak, laički i bez bilo kakvih pretenzija.
Naravno da ne mislim da se krzno nosi isključivo u termoregulacione svrhe, kao ni čizme zarad čuvanja bešike.

Ok, ako na to mislis.... Meni se ne svidja kombinacija, tj komadi. Ali mi se svidja fazon sa bosim nogama, ja volim da nosim i kozne duboke cizme na carape boja koza i leprsave haljinice. Ne izgleju mi cipele kao postavljene. Nije mi to "sok", niti gubljenje kalendara.

Poslednja izmena:

Back