Modni žiri

Inès de la Fressange
de-la-Fressange_galerie_principal-1.jpg

Nekadasnja Chanel devojka je olicenje sofisticiranosti, prociscenog stila.

Za mene je ona otelotvorenje francuske senzualnosti i sika.

Prosto moram pomenuti njenu sedamnaestogodisnju cerku Ninu D'Urso. :)

Poput mame, veoma sofisticirana, klasicne komade nosi sarmantno i snazno.

Delic jednog editorijala koji predstavlja lepu paralelu. :)

Ok ne govorim ovo često ali....
Isuse želim da izgledam kao ona!

Majka ili ćerka? Šala.
I meni se jako dopadaju fotografije - koliko je to sve jednostavno, lepo i savršeno.
Kako ova devojka nosi crnu haljinu, bez ikakvog ukrasa... biće da jednostavnost i nije tako jednostavna, inače bismo je viđali češće na ovim stranama : )
(civilizacijska tekovina)

Poslednja izmena:
Mislim, vau :heart:

http://4.***************/_TrmHQnf5ayE/TUOtFgO-aDI/AAAAAAAAABY/nWKvOC-Hb9c/s1600/jennifer-aniston-love-happens-trailer-1-629x1024.jpg

Ova zena sto je starija nosi sve tesniju garderobu :lol: al' ok, dobro joj stoji samo da ne pretera k'o Dzejn Fonda.

...

Opet ja kao partibrejkerka, svidjaju mi se kombinacije, ali...
Crna haljina izgleda kao da joj je dva broja veca, visi na ramenima, upala je u nju kao u dzak.
Ima facu kao musava Natali Portman i isuvise joj je kratak vrat za ovu frizuru. :confused:
Glasam za mamu posto je obucena u skladu s godinama i lepsa.
...ovo definitivno nije garderoba za sedamnaestogodisnjakinju ma koliko ona bila stylish.

Opet ja kao partibrejkerka, svidjaju mi se kombinacije, ali...
Crna haljina izgleda kao da joj je dva broja veca, visi na ramenima, upala je u nju kao u dzak.
Ima facu kao musava Natali Portman i isuvise joj je kratak vrat za ovu frizuru. :confused:
Glasam za mamu posto je obucena u skladu s godinama i lepsa.
...ovo definitivno nije garderoba za sedamnaestogodisnjakinju ma koliko ona bila stylish.

To je takav model haljine, namerno nije uska. Meni se dopada, pogotovo to kako pada na ruku - haljina nema rukave, ali ne vidi se pazuh, ni rame, baš je dobro smišljeno... majstorski, u stvari.
Slažem se da ovo nije uobičajen look za normalnu (običnu?) sedamnaestogodišnju devojku... ali ko zna, možda gledamo buduću urednicu Voga . lol . Samo da se malo raščupa i opusti : )

Poslednja izmena:
To je takav model haljine, namerno nije uska. Meni se dopada, pogotovo to kako pada na ruku - haljina nema rukave, ali ne vidi se pazuh, ni rame, baš je dobro smišljeno... majstorski, u stvari.
Slažem se da ovo nije uobičajen look za normalnu (običnu?) sedamnaestogodišnju devojku... ali ko zna, možda gledamo buduću urednicu Voga . lol . Samo da se malo raščupa i opusti : )

:lol:
Ne kapiram koja je poenta da se ne vidi rame al' su joj zenski atributi na izvol'te?
Secam se kako se Putin iznenadio kad je video Karlu Bruni bez brusa na ceremoniji pa je samo primetio da njene grudi ''gledaju'' u njega.

Mala je savršena

Mi ocigledno nemamo isti ukus, za moj pojam joj je vrat kratak, nos dugacak, izbacena vilica, klempave usi i sitne oci, usta nedefinisano musava...jedva nadjoh sliku koja nije fotosopirana.

http://1.***************/_QC5Nc1XTiFw/TUGNAc2t4HI/AAAAAAAAAo4/eJgSbk3cjBs/s640/107380654.jpg

za ziri, slika sa vencanja princa Alberta, fokus na Ines

Nine+Urso+Monaco+Royal+Wedding+Religious+Wedding+LqT9Kp4cr5ul.jpg

Mi ocigledno nemamo isti ukus, za moj pojam joj je vrat kratak, nos dugacak, izbacena vilica, klempave usi i sitne oci, usta nedefinisano musava...jedva nadjoh sliku koja nije fotosopirana.

Haha, ponestalo mi je reputacija, a baš sam htela da te nagradim za kritičnost - ti si gora i od mene. :)
Možda je sve to tačno - veliki nos, klempava itd. ali meni je na kraju je ipak lepa. Baš lepa.

Pa...ok! :)

Slažem se, bezveze.

Šta vi mislite:
1) da li su japanke ok za ovu varijantu i priliku? ne
2) da li ona misli da je to ok, ili namerno nije htela da se picne za takvu priliku? picnula se al' glumi francuski sik koji satro niko ne kapira
3) ako je namerno, zašto?vidi pod 2)

Posto mi je bilo cudno malo izguglah ovo sto smo komentarisale.
Ines je objavila knjigu La parisienne u stilu “How to Become a Real Parisian”, “All You Need to Be Impossibly French” i tako tih kako da budete neko i nesto knjiga.
“Fantazija svih zena na svetu pa cak i Francuskinja je da budu savrsena Parizanka ” rekao Bertrand de Saint-Vincent kolumnista drustvene rubrike u Le Figaro.
Na pocetku karijere je bila zvanicni model za Marianne tako da je nerazdvojni deo francuskog nacionalizma pa i ne cudi forsiranje doticne.
Kako je ona postala zvanicni model francuske razgolicene curice sa barikada?
Pa jednostavno...kao cerki Markiza de La Fressange i unuci Simone Lazard (naslednica Lizard Ltd jedne od najvecih investicionih banaka na svetu) to nije bilo ni malo tesko. Da se razumemo bilo kojoj drugoj smrtnici to ne bi bilo tako jednostavno ;)

Ovo sto nosi njena cerka su ''Quelques unes de ses illustrations...'', odnosno ilustracije, dakle nije nesto sto je Nina sklopila zahvaljujuci istancanom osecaju za modu

Sto se tice njene lepote mozda je lepa, ok to je ona latinska de gustibus... Da je divna, pa i ne vidim po cemu. Samo prati utabanu stazu njene majke sto joj nije neki licni plus narocito imajuci u vidu da joj majka nije dobila Nobelovu nagradu za mir vec bila manekenka.

Možda nemamo isti ukus.
Hell, možda ja nemam ukusa.

Nisam joj merila vrat, valjda jeste kraći od standarda - ali frizura joj je lepa i za moj ukus joj lepo stoji.
A nos, uši i ostalo, jao meni, eto preživeću nekako. Kao celina, ljupka mi je i mila.
I lepo se oblači.

Poslednja izmena:
...
Kako je ona postala zvanicni model francuske razgolicene curice sa barikada?
Pa jednostavno...kao cerki Markiza de La Fressange i unuci Simone Lazard (naslednica Lizard Ltd jedne od najvecih investicionih banaka na svetu) to nije bilo ni malo tesko. Da se razumemo bilo kojoj drugoj smrtnici to ne bi bilo tako jednostavno ;)

Ovo sto nosi njena cerka su ''Quelques unes de ses illustrations...'', odnosno ilustracije, dakle nije nesto sto je Nina sklopila zahvaljujuci istancanom osecaju za modu

Sto se tice njene lepote mozda je lepa, ok to je ona latinska de gustibus... Da je divna, pa i ne vidim po cemu. Samo prati utabanu stazu njene majke sto joj nije neki licni plus narocito imajuci u vidu da joj majka nije dobila Nobelovu nagradu za mir vec bila manekenka.

A zato ona nosi japanke na svadbi - i ona je plave krvi lol, i mislila sam da je tako neki trip...

Za devojčicu si u pravu, nit je originalno, i još je identično sa majkom. I ja sam napisala sličan post, pa sam odustala od objavljivanja - jer nije to tema, nego kako izgleda. A izgleda lepo (nekima od nas : )

Izgleda nije bilo pantalona u njenoj veličini, pa je dooobro pripasala ove koje je našla. :lol:
(Na stranu, dete se fakat oblači neprimereno godinama.)

Da, wow! W-o-w! :heart:

:lol:
Ne kapiram koja je poenta da se ne vidi rame

Ni ja. :D

Devojčica je, zapravo, miš.

Pa gospođa ima stopalo duže od lista.
Ako ga je pokazala. Mudro.

Ivana Kukrić

96ksk1-1.jpg

Poslednja izmena:

Back