Modni žiri

Marina Abramović

309keo2-1.jpg

16bzeww-1.jpg

hm pa 8
Mila Kunis

Dopada mi se Marina Abramovic...nista ja tu ne bih dirala...
Mila Kunis je super...zapravo, jedna sitna zamerka, niske devojke za moj racun puno grese kada nose previsoke stikle, jednostavno stikla dodje duza od potkolenice a sama cipela pregruba spram noge...inace mi je sva slatka...

I meni je Mila bila preslatka dok nisam videla ovu sliku, sad mi je samo jos jedna holivudska sabanka

http://2.***************/-1SRhkRr_Gsg/TexzpGn6wrI/AAAAAAAAB6g/FtP1xJ2b-kc/s640/Justin-Timberlake-Mila-Kunis-Get-Touch-Feely-at-2011-MTV-Movie-Awards-435x580.jpg

Dopada mi se Marina Abramovic...nista ja tu ne bih dirala...

A meni nekako helanke nisu prikladne njenim godinama i gabaritu.
Kao ni sandale koje pokazuju stopala koja nisu baš reprezentativna...

Marija Karan

35k1t2h.jpg
2hzpwnd.jpg

Lično, haljina mi je prelepa. Mada mislim da bi bolje pristajala na manjim oblinama.
(Opet stvar ličnog, ali meni nekako rasnost pojeftinjuje.)
Cipele sjajne.
Inače mi je ona potpuno neinteresantna.

A meni nekako helanke nisu prikladne njenim godinama i gabaritu.
Kao ni sandale koje pokazuju stopala koja nisu baš reprezentativna...

Marija Karan

35k1t2h.jpg
2hzpwnd.jpg

Lično, haljina mi je prelepa. Mada mislim da bi bolje pristajala na manjim oblinama.
Cipele sjajne.

i haljina i cipele su divne, ali svaka za svoj račun
ovako u kombinaciji, nešto bode oči
možda je haljina više za neke morske izlaske, pretpostavljam da je Marija na nekom filmskom dešavanju, pa mi uz to nikako ne ide

ufffffffffffffffffffff
užasne pantalone, podsećaju na devedesete i Đogani fantastiko :neutral:
košulja nedefinisana, nikako ne stoji na ovako bled ten, dodatno unakažen narandžastim obrazima

Poslednja izmena:

Marija Karan

35k1t2h.jpg

Cipele sjajne.

Ne sviđa mi se ni haljina ni cipele. Ali ona je zgodna i lepa žena, možda je mogla ovu haljinu (koji je ovo materijal? izgleda kao neko platno, uopšte ne ide uz ove cipele) da nosi drugačije, sa baletankama i nekom šarmantnom torbicom, opet bi se videlo sve (a to je, pretpostavljam, cilj ove kombinacije) ali izgledalo bi slađe, ovako izgleda kao telo za izložbu, umotano u nešto...

Poslednja izmena:
Ne znam na koju trac temu ovu sliku da ubacim, na Dejli mejlu clanak i slika Hju Dzekmen i njegova supruga, mislim...on je :heart:, a ona... i to jos on se kao plasi da mu je neko ne mazne :roll:

Ne razumem, znam da je tema modni ziri i evo ja mislim da mu ona ne stoji, ok mozda jesam povrsna ili sta vec ali...uskladila je traku za kosu i pertle...no comment

article-0-0D422AD900000578-675_634x837.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam na koju trac temu ovu sliku da ubacim, na Dejli mejlu clanak i slika Hju Dzekmen i njegova supruga, mislim...on je :heart:, a ona... i to jos on se kao plasi da mu je neko ne mazne :roll:

Ne razumem, znam da je tema modni ziri i evo ja mislim da mu ona ne stoji, ok mozda jesam povrsna ili sta vec ali...uskladila je traku za kosu i pertle...no comment

article-0-0D422AD900000578-675_634x837.jpg

Pa ako je slika iz Australije, onda je super što uopšte imaju cipele : )
Sad sam pogledala ko je žena: glumila u 38 filmova, napisala i režirala dva, usvojila dvoje dece. Vole se ljudi, u braku 16 godina.
Meni je simpatično kada ti dobri frajeri (kao Pol Njumen) vole svoju ženu ceo život, a žene mu se doslovno bacaju u naručje svuda po svetu.
Edit: ona je '55. godište, a Hju '68. :)
Vidi, još je gore kad se dotera :

hugh-jackman-and-deborra-lee-furness-SIw4JF.jpg

deborra-lee-furness-2.jpeg

Emirates+Doncaster+Day+QPnzsIdQnOMl.jpg

Poslednja izmena:
Pa ako je slika iz Australije, onda je super što uopšte imaju cipele : )
Sad sam pogledala ko je žena: glumila u 38 filmova, napisala i režirala dva, usvojila dvoje dece. Vole se ljudi, u braku 16 godina.
Meni je simpatično kada ti dobri frajeri (kao Pol Njumen) vole svoju ženu ceo život, a žene mu se doslovno bacaju u naručje svuda po svetu.
Edit: ona je '55. godište, a Hju '68. :)
Vidi, još je gore kad se dotera :
hugh-jackman-and-deborra-lee-furness-SIw4JF.jpg

deborra-lee-furness-2.jpeg

Emirates+Doncaster+Day+QPnzsIdQnOMl.jpg

Pa onda ok, dobra i pametna, jao sad mi je on jos bolji frajer, znaci da ima normalan sistem vrednosti i da mu je bitna unutrasnja lepota ili ga je smotala matora koka kad je imao 27 god, ako su 16 god u braku on se dakle ozenio 1995, IMDB: glumacku karijeru zapocinje upravo 1994/5. Neka kombinacija je u pitanju.

Draga Honduras i meni bi to bilo simpaticno ali slabo verujem u iskrenost tih odnosa, vise mi deluje kao patrijarhalni sindrom sa jednom, prema potrebi ''gluvom i slepom'', zenom i gomilom ljubavnica.

Sto se tice njenog ukusa ne znam sta da kazem :eek:

ipak je on frajer za nju...

On je frajer generalno, a za nju... jeste, pa njen je.

Pa onda ok, dobra i pametna, jao sad mi je on jos bolji frajer, znaci da ima normalan sistem vrednosti i da mu je bitna unutrasnja lepota ili ga je smotala matora koka kad je imao 27 god, ako su 16 god u braku on se dakle ozenio 1995, IMDB: glumacku karijeru zapocinje upravo 1994/5. Neka kombinacija je u pitanju.
Draga Honduras i meni bi to bilo simpaticno ali slabo verujem u iskrenost tih odnosa, vise mi deluje kao patrijarhalni sindrom sa jednom, prema potrebi ''gluvom i slepom'', zenom i gomilom ljubavnica.

Ko zna šta je u pitanju - možda i jeste ljubav. Može žena da bude 'slepa i gluva', on da nju ne voli, bio bi sa nekim drugim... Možda je Hju stvarno ok tip!
(šta da radim kad sam optimista i u suštini romantična osoba : )

Ja sam u sustini realista ali nisam srecna zbog toga. Sto se tice gore navedenih primera Kalista Flokhart mi je preslatka i bas ne kapiram sta je videla na HF mozda zrelost al on je bas prezreo :) Ova sa Gibsonom mi deluje kao neka sponzorusa isto kao i Klunijeva E Kanalis pa mi je svejedno, ali kad sam cula da je Kianu Rivs bio sa Dajan Kiton zgrozila sam se. Opet mi vise smeta kad je mladji muskarac u pitanju. :think:

Kad smo kod parova meni su recimo Tom i Kejti jako lep par bez obzira na negativnu visinsku razliku

83506_katie-holmes-and-tom-cruise-at-the-valkyrie-uk-premiere.jpg

Back