naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
nisam ja cedomir, odgovori odmah sadČedo, udavio si nas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ja cedomir, odgovori odmah sadČedo, udavio si nas
jel lepo ovo odelce drugarice?
http://www.kurir-info.rs/vesti/ceda-jovanovic-ume-nesto-i-da-radi-33409.php
E, sa tim Halo Bing, kako brat? varijantama ćeš biti bolje prihvaćen na politici... ovo je forum o modi, stvarno si dosta provocirao, čuo si šta si hteo da čuješ, a ako još nije dosta, promeni bar političara.
jel lepo ovo odelce drugarice?
http://www.kurir-info.rs/vesti/ceda-jovanovic-ume-nesto-i-da-radi-33409.php
))pa ne znam lep je ovaj uskršnji dzemper u pozadini))

Dopada mi se Marina Abramovic...nista ja tu ne bih dirala...
A meni nekako helanke nisu prikladne njenim godinama i gabaritu.
Kao ni sandale koje pokazuju stopala koja nisu baš reprezentativna...
Marija Karan
![]()
![]()
Lično, haljina mi je prelepa. Mada mislim da bi bolje pristajala na manjim oblinama.
(Opet stvar ličnog, ali meni nekako rasnost pojeftinjuje.)
Cipele sjajne.
Inače mi je ona potpuno neinteresantna.

))***
Marija Karan
![]()
Lično, haljina mi je prelepa. Mada mislim da bi bolje pristajala na manjim oblinama.
(Opet stvar ličnog, ali meni nekako rasnost pojeftinjuje.)
Cipele sjajne.
Inače mi je ona potpuno neinteresantna.
, a ona... i to jos on se kao plasi da mu je neko ne mazne
Ne znam na koju trac temu ovu sliku da ubacim, na Dejli mejlu clanak i slika Hju Dzekmen i njegova supruga, mislim...on je, a ona... i to jos on se kao plasi da mu je neko ne mazne
Ne razumem, znam da je tema modni ziri i evo ja mislim da mu ona ne stoji, ok mozda jesam povrsna ili sta vec ali...uskladila je traku za kosu i pertle...no comment
![]()

Pa ako je slika iz Australije, onda je super što uopšte imaju cipele : )
Sad sam pogledala ko je žena: glumila u 38 filmova, napisala i režirala dva, usvojila dvoje dece. Vole se ljudi, u braku 16 godina.
Meni je simpatično kada ti dobri frajeri (kao Pol Njumen) vole svoju ženu ceo život, a žene mu se doslovno bacaju u naručje svuda po svetu.
Edit: ona je '55. godište, a Hju '68.
Vidi, još je gore kad se dotera :
![]()
![]()
![]()

ipak je on frajer za nju...
Pa onda ok, dobra i pametna, jao sad mi je on jos bolji frajer, znaci da ima normalan sistem vrednosti i da mu je bitna unutrasnja lepota ili ga je smotala matora koka kad je imao 27 god, ako su 16 god u braku on se dakle ozenio 1995, IMDB: glumacku karijeru zapocinje upravo 1994/5. Neka kombinacija je u pitanju.
Draga Honduras i meni bi to bilo simpaticno ali slabo verujem u iskrenost tih odnosa, vise mi deluje kao patrijarhalni sindrom sa jednom, prema potrebi ''gluvom i slepom'', zenom i gomilom ljubavnica.

izgledaju kao mama i sin...![]()

Ova sa Gibsonom mi deluje kao neka sponzorusa isto kao i Klunijeva E Kanalis pa mi je svejedno, ali kad sam cula da je Kianu Rivs bio sa Dajan Kiton zgrozila sam se. Opet mi vise smeta kad je mladji muskarac u pitanju.