Modni žiri

Monica Bellucci

monica_bellucci_soho.jpg

Monica Bellucci je, bez ikakve sumnje, prelepa zena ali mi se na ovoj slici ne dopada duzina suknje, posebno ne u kombinaciji sa cipelama. Licno ne bih kombinovala leprsavu, dugu haljinu i cipele za vecernji izlazak.

Jedna od onih zena koje skoro uvek izgledaju super :)

Ketrin i njena ljubav na Azurnoj obali

article-2016693-0D14020700000578-122_634x814.jpg
article-2016693-0D16058100000578-942_306x693.jpg
article-2016693-0D1401EB00000578-812_634x927.jpg

Previse crne moze da napravi gothic efekat. Ne svidjaju mi se japanke i crni lak za nokte u situaciji kada je vec crna svuda unaokolo, na haljini, torbi, esarpi, cak je i koza tamna. Dopada mi se frizura kao i srebrnkasti detalji...

ebemliga te shto su ribe mogu i gace da stave na glavu i dobre su. mada mi je muka od beluchi monike. ne volim te savrshene . ono mozda je dobra da se prica i to. mada muz joj je ...................... neki smajli koji se oblizuje ili ej zino

ketrin moze da stavi gace na glavu i dobra je. a ova ispod nemam pojma
...
ahaha to je isot ona... a lepsa je gore u crnoj haljini

...
ahaha to je isot ona... a lepsa je gore u crnoj haljini

I meni se sviđa u toj crnoj haljini i japankama - ona ima tako bogatu figuru, i to okruglo lice, da joj najbolje stoje sasvim jednostavne stvari, što jednostavnije, to bolje. Čim počne sa karnerima, cvećem, dimijama i slično, izgleda nekako debelo i neukusno.

A Monika na onoj slici izgleda kao da se maskirala, kao da nosi periku i odeću od devojke nekog mafijaša. Ni trunka francuskog šmeka...

Nicky Hilton (meni je ova kombinacija :super:) :D

Nicky-Hilton.jpg

Korektno, ali dosadno. :neutral:

Vanja Ejdus

28ur66r.jpg

Ovde bih joj zamerila samo čizme, i te helanke, šta li su.
Inače mi se njen stil mnogo dopada.
Uopšte, ona mi je fascinantna... Što vizuelno, što kao ličnost, što kao umetnica.
Ne pamtim da me skoro nečije lice toliko fasciniralo, kao njeno. Savršeno izražajne i interesantne crte lica.

Nicky Hilton (meni je ova kombinacija :super:) :D

Nicky-Hilton.jpg

Sad se 70% devojaka na faksu oblace na ovaj fazon, bukvalno nova uniforma. Meni je to bilo super dok nisu poceli svi da se oblace tako.

Ista situacija i sa prugastim bluzama, sad kad svaka druga devojka nosi prugasto nekako je shit.

Korektno, ali dosadno. :neutral:

Vanja Ejdus

28ur66r.jpg

Ovde bih joj zamerila samo čizme, i te helanke, šta li su.
Inače mi se njen stil mnogo dopada.
Uopšte, ona mi je fascinantna... Što vizuelno, što kao ličnost, što kao umetnica.
Ne pamtim da me skoro nečije lice toliko fasciniralo, kao njeno. Savršeno izražajne i interesantne crte lica.

Ona mi je interesantna kao jogi, zdrav zivot, neopterecenost... i da u pravu si vidi se da ima dubinu i bogat unutrasnji svet, ali ne svidja mi se sta nosi, ima lepo telo i puno para, moze da izgleda mnogo bolje.

Poslednja izmena:

...ne dopada mi se ni njen ni njegov izbor...oba potencijalno dobra, medjutim, garderoba na njoj je jednostavno preuska. Tesno je na svim kriticnim mestima sto odaje "jeftin" utisak...grudi deluju daleko nize postavljene nego sto jesu usled prenisko secenog kroja topa...

...iako sam ljubitelj muskih kombinacija poput ove na slici, patike sa carapama (zar ponovo Nike?!) kvare celu pricu...inace ne prepoznajem osobe ma koliko gledala...doduse ona lici na Anu Stanic...

Vanja Ejdus je divno sarmantna...ma sta obukla nekako prvo uocim zbilja prefinjeno lice...

Niki Hilton, ako je ovo ona, izgleda sasvim basic...dopada mi se sve na njoj pojedinacno, zbirno i ne bas...

Meni lično je Ana OK obučena ovde. Ali mislim da bi utisak bio bolji kad bi pantalone bile pliće, a top duži.

ja bi rekla da je kombinezon u pitanju :) ono što je nosila u spotu ljubav do neba.
što se stila ukusa i skupog izgleda tiče i sama je rekla da se oblači u nekom nenotornom ali klesi butiku u njujorku.

Back