Modni žiri

Kate Middelton u haljini Roksande Ilincic:klap:

katemiddletonlosangeles.jpg

Getty-Kate-Roksanda.jpg

Dopada mi se Kejt veoma dok je Roksanda jedna od najboljih dizajnerki danasnjice cuvena po uvek zanimljivoj formi...za moj racun Kejt je vitka, prelepa devojka prirodnog izgleda...

...ideja sama po sebi nije tako losa...osecam dasak Lagerfelda ako ne gresim...medjutim, bez obzira na cenu i ruke stiliste covek prilikom odabira garderobe mora da vodi racuna i o svojoj gradji...

...skoro sam nabasala na ovu fotografiju i haljina mi se jako svidela, doduse belicasta varijanta na modnoj pisti jos vise ali svejedno laska glumici...

http://2.***************/-MwCebh6rWFA/TdZcyf0txPI/AAAAAAAABlY/M3c43knCRHo/s1600/kirsten+dunst+chloe+dress+cannes.jpg

Evo Ceda ti je na ovoj slici simpa dok se grli sa prijateljem...

thumb_04ceda-legija-arhiva.jpg

i na ovoj iz mladosti, pre nego sto je dobio pare da sredi zube, za kozmeticara, za skupa odela i za prasak, onako sasvim prirodno

ceda3.gif

Inace kad si toliko kompromitovan i javno radis protiv zemlje nema tih krpica koje mogu da te ulepsaju...*** i on i gospodja su ruzni kako spolja tako i iznutra.

Evo Ceda ti je na ovoj slici simpa dok se grli sa prijateljem...

thumb_04ceda-legija-arhiva.jpg

i na ovoj iz mladosti, pre nego sto je dobio pare da sredi zube, za kozmeticara, za skupa odela i za prasak, onako sasvim prirodno

ceda3.gif

Inace kad si toliko kompromitovan i javno radis protiv zemlje nema tih krpica koje mogu da te ulepsaju...*** i on i gospodja su ruzni kako spolja tako i iznutra.

on mozda, ali gospodja mu je lepa bas, objektivno recite
zasto postavljas ove slike, tema je o modi, ovde nema modee

Back