Modni žiri

fuj, da li ona ima ogledalo...oopet nas bezveznjakovici pretstavljaju na evroviziji

...licno ne mislim da je bezveznjakovic, naprotiv, dopada mi se sve osim stila u koji su je nespretno i naglo ugurali bez njene zelje...steta je nagrditi ovako prirodno lepo bice, ne znam ko Nini radi stajling ali cini mi se da ne obavlja posao ni upola dobro koliki je Nina potencijal...

...licno ne mislim da je bezveznjakovic, naprotiv, dopada mi se sve osim stila u koji su je nespretno i naglo ugurali bez njene zelje...steta je nagrditi ovako prirodno lepo bice, ne znam ko Nini radi stajling ali cini mi se da ne obavlja posao ni upola dobro koliki je Nina potencijal...

ma daaaaaj, pesma joj je totalno glupava, niko i ne zna tu pesmu, koliko je dosadna, nece je ni primetiti tamo

...ne znam, ne bih ja nju otpisala pre zirija i publike...

...Kate Bosworth...

http://2.***************/_HHayhGVZKoE/TEwdIlaJGAI/AAAAAAAAGFw/pv-4qwmELHk/s1600/efec37bc570f22bd_Kate-Bosworth.preview.jpg
Tendance-people-les-looks-Marant-de-Kate-Bosworth_mode_large_qualite.jpg

Kako vam se dopada stil Taylor Swift? Evo, ja sam izdvojila par slika njenih outfita koji su mi se dopali i inspirisali me i da i sama na nov način neke stvari kombinujem :)
Mislim da je njen imidž dosta sazreo i priložene fotografije bih ocenila čistom desetkom :D

thing.27841863.l.jpg
thing.25049631.l.jpg
thing.23711228.l.jpg
thing.7122328.l.jpg

Uh, bas grozno...
Ne svidja mi se nijedna... Mozda ova u kombinezonu da je malo duzi i da ima druge cipele i nakit... I ova u suknjici da nema sesir i da ima neki zanimljiv detalj...

Back