Modni žiri

Kako vam se svida ova kombinacija?

emendes_gl_16jul10_pa_b.jpg

Meni se ne sviđa...
Nekako mi je svaki predmet ponaosob toliko zanimljiv da u kombinaciji gubi svaki smisao...
Ja bih npr suknju iskombinovala sa jednostavnijim cipelama i košuljom, i "lakšom" torbom,
sve u svemu ovo mi je nekako preterano

Ih sto ste vi napljuvali Evu Mendez!
Meni se bas svidja. Ja volem te sire majice upasane u pencil suknju. A i cipele su mi fantazija. Ma sve mi se bas svidja.

Ova druga mala (mislim da je iz onog HSM mjuzikla, ispravite me ako gresim) mi je skroz smesna ovako. Ko mali patuljak u prevelikoj odeci. Sve joj je ogromno.

Kako vam se svida ova kombinacija?

emendes_gl_16jul10_pa_b.jpg

Ovakve suknje su mi besmislene. Ne naglašavaju i ne ističu ništa.
Sem prstena, nijedan komad ove kombinacije mi se ne dopada, uzet pojedinačno.

Evo nove slicice:
Vanessa-Hudgens.jpg

Ovo je košulja sa kaišom. :confused:
Torba preteška za letnju kombinaciju.

y241262597097530435_0.jpg

Za nedelju mode u Hrvatskoj

Ovde se ne zna gde završava koža nogu, a gde počinju cipele. :confused: Nastavak na haljini pozadi mi je potpuno suvišan i nepotreban. Torbica mi se dopada ali je i ona "mrtve" boje. Lep sat. (Plus za nošenje na desnoj ruci.)

Victoria Beckham

opcml5.jpg
1zmgrpv.jpg

anna_mouglalis_en_chanel_5222_north_320x480.jpg

anna_mouglalis_en_chanel

Meni je ovo savršeno. Sviđa mi se francuska moda i Francuskinje, kada se ovako nose, zato što uvek nose manje nego što bi moglo. Ova žena je mogla da ima ozbiljno izvedenu frizuru, ili više nakita, ili torbicu, ali nema. Sve je čisto. Baš lepo, i nenametljivo.

Poslednja izmena:
y241262597097530435_0.jpg

Za nedelju mode u Hrvatskoj

i Penelope sa svojom zvezdom
Penelope-Cruz-Walk-of-Fame-star.jpg

Ova devojka iz Hrvatske- haljina izgleda jeftino i plasticno, a ovo pozadi:think: Jel zapela za garnislu kad je izlazila? Promasaj, po meni. Torbica je bas lepa.

Penelopa- lepa kombinacija i lepo joj stoji. Jedino mi njena kosa deluje nesredjeno...
Svidja mi se i Viktorija kako je obucena, a da je ovo obukla neka visoka devojka, bilo bi jos bolje...

Meni se ne dopada Penelopina haljina - izgleda kao nešto što bi nosila Jovanka Broz (njoj, naravno, ne bi ovako lepo stajala). Penelopa je mlada i lepa, ne znam šta će joj ovako staromodna haljina - ne shvatam zašto se stilizuje u neku zvezdu (Sofiju Loren) iz 60ih...

A kako stavljate ove velike slike? Preko cega?

Evo po dve od svake- jedna mi se svidja, a druga ne...
Obe na ovim "ne svidja mi se" slikama nose haljinu Vivijen Vestvud...
Jel se vama dopada?

Poslednja izmena:
A kako stavljate ove velike slike? Preko cega?

Ja preko http://tinypic.com/
Klikneš na "Browse", ubaciš sliku, klikneš na "Upload now", ukucaš slova koja ti traže i u post ovde prekopiraš link iznad kog piše "IMG Code for Forums & Message Boards".

Evo po dve od svake- jedna mi se svidja, a druga ne...
Obe na ovim "ne svidja mi se" slikama nose haljinu Vivijen Vestvud...
Jel se vama dopada?

Prve dve haljine su mi strahovito jeftine. Na prvoj mi se ne sviđa ni dužina. Ili do kolena, ili mini. Dužina preko kolena nekako skraćuje noge.
Treća kombinacija je lepa, ali i uobičajena.

Poslednja izmena:
Da probm da ubacim slike:)http://4.***************/-UfQd6k8Y2kY/TZ7Bp6gVPLI/AAAAAAAAAL4/nMYJRQMVzPM/s1600/2.jpg

http://2.***************/-DolU11ecixA/TZ7CUAqpc8I/AAAAAAAAAMM/N5_g1IXGNcA/s1600/4.jpg

Ne znam ko je ova devojka, zove se Poppy Delevingne i meni se svidja kako se oblaci:)

Back