Modni žiri

Fergie

Prilozi

• fergie_rodeo_074_wenn5116632preview[1].jpg
    fergie_rodeo_074_wenn5116632preview[1].jpg
    25,3 KB · Pregleda: 55
Ko tebi kaze da mi nismo poznati.
Svako ko je gledao televiziju sinoc mogao je da me vidi.
Poprati medije ovih dana.

U stvari poznaje nas onaj ko treba.

Sto se tice garderobe moje supruge u glavnom ja vrsim odabir jer znam sto ce da bude moderno bar pola godine u naprijed.

Mekfersonova - kombinacija sivi duks sa narandžastim prugama i farmerke boje lavande mi je pomalo diskutabilna i suviše obična, 5/10. Druga kombinaciju, veliki beli cvetovi na narandžastom džemperu bi mi uobičajeno bila prenapadna, ali uz jednostavne farmerke i detalje deluje odlično 8/10, i poslednja kombinacija, vrlo jednostavna, a elegantna 8/10, sviđaju mi se detalji kaiš, a i velike crne naočare, i ravne japanke.

prije bih rekla klasicno, udobno nego demode.
meni se svidja. a i volim ovu kombinaciju boja. torba mi se svidja uz sve to.

Da. Klasicno je bolji izraz. Sorry zbog rijeci demode ;)

Eva Longoria je meni uvijek odmjerena i zena sa puno stila i ukusa. Rijetko da je napravila gresku u dnevnoj ili vecernjoj varijanti.

Jesika Alba-meni se jako svidja ta kombinacija, totalno je kezual, mladalacka, nenapadna a moderna-savrseno 10!
Kristina Rici-2, sta da komentarisem kad je potpuno obicno:confused:
Eva Longoria-8.Simpa ali potpuna klasika, tj potpuno neinventivno i bez trunke originalnosti.Sta ima ovo da mi se svidja ili ne, boje su ok,sve je ok, ali samo to-ok...Dakle neki prosek.Torba je savrsena i za nju bih dala 10...Jedino je torba ovde vredna komentara uostalom.I naocare eventualno.

Rejčel Mek Adams - ona bela haljina je katastrofa, dekolte bezveze, crne cipele 1/10.
Eva Longorija - sviđa mi se, bez ijedne greške, jednostavno, casual, torba odlična 9/10
Nikole Riči - nekako zarozano, klasična tašna uz skroz casual fazon 5/10
I poslednja devojka, ne uspevam da je prepoznam - bela čipkana haljina mi nekako ne ide najbolje, ali je lepo uklopljena sa sandalama i tašnom, lepo istaknut preplanuo ten 6/10

Back