gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Obama super izgleda, u skladu sa njenim godinama i statusom i kilazom a opet ne ni preterano formalno, opusteno... halja mozda previse obicnog kroja, ali tu uskace boja... svidjaju mi se cak i lakirane cipelice... samo mi se ne svidja kad ne mogu celi prsti da se uguraju unutra 
Dzesika mi se ne dopada... ne volim ovakve haljinice na gospodjicama starijim od 15 koje ni ne igraju tenis
Viktoriju ne bih komentarisala... zena tacno zna sta joj stoji i po cemu je prepoznatljiva i to i fura, zato mi nije zanimljiva
Mishel svaki put ista... jedna ista frizura, svedeni retro krojevi, cudni dezeni samo druge boje
Frida slatka ali nista posebno... slicno kao za Dzesiku
En previse ozbiljno za jednu mladu zenu, previse pokriveno za jednu mladu zgodnu zenu... da je bar druga boja u pitanju... previse podseca na Odri, slatka sam, skromna sam... dosadno
Pajper mi se dopada... haljina zenstvena... savrsena
Kruger kao pocasna gosca nekog africkog plemena
Miranda... svidja mi se boja i duzina ali neodoljivo podseca na kucne haljine moje tetke... i taman dzepovi za zihernadle, kljuceve i stipaljke

Dzesika mi se ne dopada... ne volim ovakve haljinice na gospodjicama starijim od 15 koje ni ne igraju tenis
Viktoriju ne bih komentarisala... zena tacno zna sta joj stoji i po cemu je prepoznatljiva i to i fura, zato mi nije zanimljiva
Mishel svaki put ista... jedna ista frizura, svedeni retro krojevi, cudni dezeni samo druge boje
Frida slatka ali nista posebno... slicno kao za Dzesiku
En previse ozbiljno za jednu mladu zenu, previse pokriveno za jednu mladu zgodnu zenu... da je bar druga boja u pitanju... previse podseca na Odri, slatka sam, skromna sam... dosadno
Pajper mi se dopada... haljina zenstvena... savrsena
Kruger kao pocasna gosca nekog africkog plemena

Miranda... svidja mi se boja i duzina ali neodoljivo podseca na kucne haljine moje tetke... i taman dzepovi za zihernadle, kljuceve i stipaljke
i Miranda Ker samo da je drugaciji dezen tasne.