MODERNIZACIJA SPC !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije dijaspora jedinstven ogranizam ,niti je ja ponizavam , samo su mi smesni i pomalo oni sto seru o patriotizmu , majci Rusiji , mrskom zapadu , junackim radikalima... iz svojih socijalnih stanova po Minhenu , Frankfurtu ili Torontu sve jedno , a oni su na srecu manji deo dijaspore ,jedino su najglasniji pa dolaze do izrazaja .

Majka Rusija ? Mrski Zapad ? Radikali ? Socijalni stanovi ? burazeru ti ili si dobro ogladneo pa si poceo da haluciniras ili je neka droga u pitanju, u svakom slucaju nije ti dobro, ali nimalo :P nego daj napisi racun ovde pa da ti dijaspora uplati koji OJRO/DOLAR ;) da zivnes malo i ti :)

pa jes ima nas ovde koji smo i Srbi koji zive u Srbiji , a ne dezerteri i pobegulje ,znam da ti to deluje smesno al je tako hebiga tako je :lol:

Кунеш се у тај Запад и његове "вредности" а нападаш све људе који су на привременом раду а држављани су Србије, дволичност до краја... не сметају ти странци који су овде упали у све поре живота и диригују нам и када ћемо да прднемо, то ти се свиђа - што странцима не кажеш да се носе у своје земље а не да овде харају. Сметају ти Срби ма одакле били - а хоћеш да живиш овде и да ти одлучујеш о Србији, болесно.

Кунеш се у тај Запад и његове "вредности" а нападаш све људе који су на привременом раду а држављани су Србије, дволичност до краја... не сметају ти странци који су овде упали у све поре живота и диригују нам и када ћемо да прднемо, то ти се свиђа - што странцима не кажеш да се носе у своје земље а не да овде харају. Сметају ти Срби ма одакле били - а хоћеш да живиш овде и да ти одлучујеш о Србији, болесно.
Vidis da si malo pratio moje postove na temi video bi da mi ne smetaju Srbi iz dijaspore pogotovo ne svi vec samo oni sto serendaju i pljuju po tom i zapadu , kunu se u radikale i majku Rusiju i mrse muda o nekom patriotizmu ,a sede na tom istom zapadu i ne nameravaju da se vrate u majku Srbiju ili Rusiju koje toliko obozavaju ,a na srecu sto su ovi izbori pokazali oni su izgleda manjina u dijaspori. Ja se ne slazem sa tvojim politickim stavovima uopste i smatram da obicno pricas gluposti ali ipak ti zivis u Srbiji pa si mi mnogo manje mrzak od licemernih gastosa koji imaju iste politicke stavove kao i ti ,a ipak zive i dalje u mrskim zaadnim zemljama , rade za mrske gazde svabe ili amere i sve gledaju kroz mrske dolare i evre .

Vidis da si malo pratio moje postove na temi video bi da mi ne smetaju Srbi iz dijaspore pogotovo ne svi vec samo oni sto serendaju i pljuju po tom i zapadu , kunu se u radikale i majku Rusiju i mrse muda o nekom patriotizmu ,a sede na tom istom zapadu i ne nameravaju da se vrate u majku Srbiju ili Rusiju koje toliko obozavaju ,a na srecu sto su ovi izbori pokazali oni su izgleda manjina u dijaspori. Ja se ne slazem sa tvojim politickim stavovima uopste i smatram da obicno pricas gluposti ali ipak ti zivis u Srbiji pa si mi mnogo manje mrzak od licemernih gastosa koji imaju iste politicke stavove kao i ti ,a ipak zive i dalje u mrskim zaadnim zemljama , rade za mrske gazde svabe ili amere i sve gledaju kroz mrske dolare i evre .

Постоји огроман број људи КОЈИ НИСУ ИМАЛИ ИЗБОРА, и који се мимо своје воље налазе на Западу јер морају, овде немају ни стан ни посао... ништа - И ПО УСТАВУ ОВЕ ЗЕМЉЕ ИМАЈУ СВА ПРАВА која им ти и остале балонџије овде стално оспоравате. Знаш ли уопште колико разноразних тзв.хуманитарних и других секташких организација врло смишљено ОДВЕЛО МНОГЕ ИЗБЕГЛИЦЕ ДАЛЕКО ОД СРБИЈЕ тако да се више никада не врате. Причаш о стварима о којима појма немаш.

Auuuu yebote, pa ti si sine odlepio, da nisi na metadonu kojim slucajem ? :P pa se ko papagaj ponavljas :D ae da pogledamo ove gluposti sto si napisao...

"majka" Rusija - jedna prijateljska zemlja
mrski Zapad - naprotiv, dolari i euri su mi v'oma dragi :)
radikali - pro-srpska stranka
mrska zapadna zemlja - ne zivim u takvoj, mada ima i takvih
radim za svabu/amera - svoj gazda :)

jos nesto ? :P

btw. rekao sam vec da me boli racku da ucestvujem u izborima, vasa vlast vas problem, ali svakako imam simptatije prema odredjenim strankama i politicarima na osnovu politike koju zastupaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back