sis
Aktivan član
- Poruka
- 1.168
Vote For Mee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au pravi si diplomata, ubedi me u tri recasis:Vote For Mee

aj kolumbo.....miXed:mhm..ova je 100 tema za moderatora
kako ne shvatate da je ovo gubljenje vremena
i da niko od vas nece biti moderator jer ste bas svi spamovali na ovom podforumu.?
Pa da...Mozda treba smisliti drugi nacin da dobijemo moderatora humora !!!aleksandra_93:to si upravu
ne vredi nista stvarno....ove ankete ne pomazu uopste

Ni to nije upalilo !!!aleksandra_93:da....al ovde bi pola njih sa humora bili moderatori
pa ne znaju sta ce i otvaraju teme da glasaju
al najbolje da se samo jedna osoba javi adminu i pita da bude mod.
neko ko ce sigurno biti dobar i srediti sve kako treba na humoru![]()
Ne vredi ni da se jedna osoba javi !!! Mozda ne bi bilo lose ako bi Admin postavio anketu,pa onda da se glasa...Ili,nemam pojma !!! Tako nesto !!
Ali Admina ubediti da nesto uradi...
Pa mozda bi to upalilo,mada...ivam91:ja imam ideju...ako bi svo poslali po deset poruka sa npr: ` hocemo moda na humoru` nas desetak po deset privatnih poruka adminu, tako par dana morao bi nesto da uradi....nema sance da kulira sto pp poruka dnevno i da nista ne uradi... :|

Na to sam i ja pomislila,zato sam i rekla na kraju "mada"...aleksandra_93:haha
pa da nas sve redom banuje sto ga tolko smaramo

pa znam. To je pametno.. Ali on je lud ima da nas banuje!!!ivam91:ja imam ideju...ako bi svo poslali po deset poruka sa npr: ` hocemo moda na humoru` nas desetak po deset privatnih poruka adminu, tako par dana morao bi nesto da uradi....nema sance da kulira sto pp poruka dnevno i da nista ne uradi... :|
Nije to razlog da banuje!!!!NBG_GIRL:bajo samo ti govori da je lud....pa ce te admin medju prvima bananovati
brate..papaj@:baja seljac coek neka ga i banuju on ce sa vilama da izbode admina