Moderator humora

Radite šta hoćete! Otvarajte nove teme, zatvarajte, radite šta oćete! Uopšte me ne zanima!!!
Ja sam uradila ono što ste mi rekli na već spomenutoj temi! Rekla mi je Masin fan da ja otvorim temu sa ovim kandidatima! A ti impph ili kako se već zoveš, kad ti već ne valja ova tema, otvori novu i stavi kandidate koje hoćeš! Uopšte me ne zanima ni koga ćeš da staviš ni ko će biti mod! Ako ti nećeš da budeš mod, što s4e buniš što tebe nismo stavili?
BAŠ ME BRIGA!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dete , nemoj da piz.dish ...
Ja se boonim zato sto ce od svih nas koji smo toliko na Humoru priliku da dobiju samo oni koji su bili tu krace ... ne morate da se slozite sa mnom ... ali razmislite i videcete da ovo nije u redu ...

@Shegi - A to ima veze zato sto ? Kakve veze ima sto necu mod da boodem ? Objasni mi ...

Ja predlazem Alex-a , Vodjenu ili Katy ... ako zelite dajte predloge , pa cemo otvoriti novu temu ... nista vam ne namecem , samo kazem da je nepravedno i dajem moguce resenje ...
8) :-o :o

SHARGAREPA:

A ovo znaci sta ? Na osnovu ovoga oni koji nisu bili tu sada ne smeju da se prikljuce ... ajde ja sam doso posle , ali pola ostalih koji su cesti nije bilo ... kao RHCP , Katy , Alex , Vodjena ... to su ljudi koji najveci broj postova ostavljaju ovde i mi sada zbog ovih pola sata dok nisu bili tu cemo priliku damo onima koji su se sasvim slucajno i pojavili ... znaci pogledaj listu ... 8) :-o :o

Back