immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, bas si monkey, lubenice nisu povrce. Ni dinje nisu, oni su neka treca vrsta, zaboravio sam kako se zove (nisu zitarice lol)NBG_GIRL:ja lubenicu jedino....ali to nije tema![]()
NBG_GIRL:ma bre ja sam u drugom(ili trecem) razredu ucila da su povrce

aa shargarepo tako znaci,mene nisi stavila,dobroooo imas minus kod meneSHARGAREPA:Dakle, pravila su jasna!
NE SMETE GLASATI ZA SEBE!!!
Glasajte za koga mislite da će najbolje obavljati posao, a ja šaljem adminu e mail sa rezultatima!

http://forum.krstarica.com/threads/169314&page=7&pp=25SHARGAREPA:Idite dragi moji na temu " ZA ADMINISTRATORA" I videćete predlog i dogovor!!! Da ste bili tu, i vi biste se možda našli na anketi!
hvala seceLittle Susie:glasala sam za mog komsiju,ali bih volela da mod bude kejtica,ivan,alex,billika ili Xavi...
ok je i baja.sto da ne
ali ipak nije fer da stavljas njega a neki su duze od njega ovde
ali,opet,nemam nista protiv,jer mislim da bi baja bio super mod![]()

srce,hvala,ali mislim da bi ti,alex ili kejtica 10000% bili boljiimmph:Ja iskreno mislim da bi trebala da se pravi nova anketa ... jer ovo sto je SARGAREPA zamislila nije ukljucilo one koji najduze i najvise posecuju Humor ... a za modove se biraju neki koji dodju jednom u mesec dana ... da ne pricam da je za pola sata samo pitala one koji su bili tu , a oni koji nisu , a cak posecuju Humor vise , su zanemareni ... u stilu , ko vas je.be , bas me zabole , nema tebe sta da zaboli , nisi jedina dete na ovom pod4umu ... sve je uradjeno ofrlje ... DAKLE MISLIM DA BI TREBALI DA STAVIMO NOVU ANKETU (ne derem se nego da se uoci) ... Ja predlazem Alex-a , Katy , Vodjenu ... mozda Billiechicu , ali ona ima poono da uci i nema je toliko ...
P.S. Hvala papaj@-o :-D ... ali ne zelim da boodem mod ... 8) :-o![]()
![]()
ali bi trebalo i ja da sam na novoj anketi.Little Susie:srce,hvala,ali mislim da bi ti,alex ili kejtica 10000% bili bolji
btw.slazem se!nova anketa!!!!!!!
Little Susie:srce,hvala,ali mislim da bi ti,alex ili kejtica 10000% bili bolji
btw.slazem se!nova anketa!!!!!!!

hahaha..pa neka neko postavi novu anketu,pa da glasamoimmph:Pa ne ... iskreno evo kazite .. jel nije bzvz uradjeno ... biraju se ljudi koje nisam video ovde ko zna od kad ... nemam ja nista protiv toga , ali onda bar mislim da bi trebali da boodoo ukljuceni i ostali koji su ovde duze i vise posecuju pod4um ... a ne samo oni koje je SARGAREPA eto zatekla na temi ... uradjeno je bzvz , nepravedno ...
P.S. Hvala i tebi , ne bih mod da boodem ... 8) :-o![]()
![]()
Baja-mali-Knindza:ali bi trebalo i ja da sam na novoj anketi.
Ipak sam ja samo na humor postovao.
Pozz

Little Susie:hahaha..pa neka neko postavi novu anketu,pa da glasamo![]()

pa da.immph:
Baja-mali-Knindza:ali treba znanja i iskustva za to.
Ipak nije dovoljno samo da mod da zna zakljucati, banovati itd