Moderator humora (iz posebnih razloga)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dacman:
Jaooo auuuu eeee jeboteeee ala se vi loziteeee.. **** vas vise mod! Niko nece biti mod! Makar i ako bude, nece biti pobednik ove ankete nego onaj koga admin izabere! A vi sto se lozite da papaja vodi..mogu i ja da se uvucem nekim likovima u bulju pa da glasaju za mene..***** anketu!
Ali...ali... mislila sam da cenis to sto sam uradila za tebe! :-x Mislila sam da zista nisi kao ovi novi, ali izgleda da si i gori od njih :x ! Dobro, jedan deo ovog posta je tačan, ali drugi...

NBG_GIRL:
sargarepo,dacman je donekle u pravu,admin nece postaviti moda po anketi,iskreno ovde moze pobediti i najneodgovornija osoba,on ce lepo staviti koga on oce!
Znam da je donekle u pravu, ali me je i uvredio!!! Naziv teme je moderator humora(iz posebnih razloga)!!! A, jel znaš koji su to razlozi? Da Dacman ne ode! Sve sam učinila što sam mogla da on ne ode, a vidi sad ovo! Pljuje mi po temi!!! E, Pa Dacmane, mnoooooooooogoooooooooo ti hvala :x :x :x !!!!!!!!!!!!!!!!

Znam da je donekle u pravu, ali me je i uvredio!!! Naziv teme je moderator humora(iz posebnih razloga)!!! A, jel znaš koji su to razlozi? Da Dacman ne ode! Sve sam učinila što sam mogla da on ne ode, a vidi sad ovo! Pljuje mi po temi!!! E, Pa Dacmane, mnoooooooooogoooooooooo ti hvala !!!!!!!!!!!!!!!!
SHARGAREPA je sada na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom
Samo ne znam odakle ti je palo na pamet da stavis papaju na anketu?

opet ide moja pesma o modovima po ko zna koji put:

Fuc.k a Mod
Fuc.k a Mod
Fuc.k a Mod today
How much fun it is to fuc.k a Mod until his dead
Kick him in the head
Beat him in the balls
Jump up on his head
How much fun it is to fuc.k a Mod until his dead

Kill a Mod
Kill a Mod
Kill a Mod today